Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319619 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12540 Dátum: 2014. október 30. - 17:04:21 »
A Wart fogom kiadni jövő év elején. Főleg doppelgangerekről szól.

:oh: Erről volt már szó, csak elfelejtettem (azt tudtam, hogy ki akarod adni, csak arra nem emlékeztem hogy év elején)? 3 részben ezt is, vagy ez csak különszámban lesz?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12541 Dátum: 2014. október 30. - 17:36:35 »
Ugyanúgy, mint az előzőt. 3 részben. Ez is 240 oldal.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #12542 Dátum: 2014. október 30. - 18:16:14 »
Köszi! Na ennek most nagyon örülök!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12543 Dátum: 2014. október 30. - 18:22:44 »
Hát ez az Infinity War teaser egyszerűen fantasztikus!!! Nem tudom elégszer megnézni, hihetetlen hangulata van! Nem lehetne, hogy átugorjuk az Avengers 2-t, és egyből ezzel nyissunk? Nem fogom tudni kivárni!
Ja, itt a teljes bemutató, ha valaki még nem látta volna.

Érdekes, hogy itt még Serpent Society volt a CapAm3 alcíme...

Óriási volt!!!  :oh: Basszus, csak ilyen hangulatban is készítsék!
Bár ez még mindig a Gauntlet, nem a War... viszont a jó hír azoknak, akik lemaradtak a M+ első különszámáról, hogy alighanem lesz újranyomása 2018-ban...
Kötet, Tomi, kötet!! Bár én a helyedben 2018 májusában a Gauntletet, 2019 májusában pedig a Wart adnám ki újra kötetben, filmes borítóval. Tuti, hogy a Marvel csinálni fog pár borító alapján készült posztert (pl. "Come and get me!"). Ezeket fel lehetne használni, a Marvel film rajongók zabálnák.

A kövek:
A Tesseract szerintem nem kő, az inkább valamiféle Kozmikus kocka, nem? De mindegy is, mert Loki jogarában lévő kő a kék, talán a Mind Gem, de tudom, hogy a filmes és a képregényes kövek színe nem egyezik, szóval nem biztos.
Viszont Thanos páncélöklében egy kék kő van, úgyhogy az a Loki jogarából van.
Van az Éter, a vörös, az elvileg az erő. A lila a Guardiansből az a Space Gem elvileg.
Itt egy kép a kövekről, ezek a képregényes színek, szóval nem biztos, hogy pont illenek a filmbéli színekhez, de legalább lehet találgatni, hogy most melyik mi lehet.  :)

Szóval hiányzik még 3 kő az én olvasatomban. Ha a Marvelnek van esze, -éspedig van, ezt most megmutatták- akkor az egyiket a Doctor Strange-ben hozzák be, talán Agamotto szeme lenne az egyszerűen. Vagy annak egy darabja, része, magja... ami logikusan a Reality Gem kéne, hogy legyen, a sárga. Az a legnagyobb Thanos kesztyűjében.
Én a Guardians 2-be raknám a Time Gem-et, a Párducba meg a Soul Gem-et, ott nekik úgyis spirituálisan kell felkészülniük a párduc szerepre. De ha fordítva lenne az se baj, mivel hallom, hogy Adam Warlockot lehet, hogy behozzák a GotG2-ben, a Lélek Kő pedig hozzá tartozik gyakorlatilag. Csak akkor hova raknák a Time-ot?  :headscratch: Azt lehet, hogy már megoldják az Infinity War elején, legalább be tudják mutatni az újaknak, hogy mik ezek a kövek.

Asszem most a Marvel kinyilvánította a szándékát, hogy nem sz*rral gurigázik. 2 célja volt ennek az erőfitogtatásnak: a rajongók felcsigázása a végletekig, és a konkurencia számára nyilvánvalóvá tenni, hogy ki az úr a mozikban. A rajongók nevében mondhatom: sikerült, kielégítették minden vágyunkat, fehér lett a vászon.  :hehe:
Ha a konkurencia (Warner-DC, Sony, Fox) gondolatait kellene tolmácsolnom: "Most nagyon, nagyon be vagyok fosva!"
:D
De komolyan, mit gondolhatnak most; kb. egy hangyák az elefánt ellen. A DC tényleg fel akarja venni ezzel a kesztyűt (értetitek :D)? Mire nagynehezen, nyögvenyelősen összehoznak egy JLA-t (a karakterek külön bemutatása nélkül), addig a Marvel már megvalósítja a rajongók álmát, és egy össznépi atomlátványos, bizonyított sztorit fog felvinni a vászonra, epikus kb. 5(!!!) órás filmben. Szerintem erre nehéz lesz mit lépni. Esetleg kezdhetik visszaadni nekik a jogokat, mielőtt még jobban lealázza őket a Marvel.
Ja, és azt kihagytam, hogyha a sorozatokat is tényleg összefűzik a filmekkel valamelyest pl. Daredevil-Luke Cage-Iron Fist-Jessica Jones-Defenders a Civil War-ba fog torkollni, akkor azzal még a sorozatszinten is súlytani fognak a konkurenciára. Nem csodálom, hogy már a DC azt se tudja mit csináljon, a régi "nem függ össze a filmes univerzum a TV-sel"-ből mára már "lehet, hogy mégiscsak, nincs kizárva" lett. Má' bocs a DC rajongóktól, de ez szánalmas.

Mindenesetre, hogy egy rajongót idézzek az Infinity Warral kapcsolatban: "Már csak 1290-et kell aludni addig!"  :lol: Na megyek, megnézem mégegyszer!
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 30. - 20:55:28 írta petshop »

balogh44

• Thanos
« Válasz #12544 Dátum: 2014. október 30. - 20:19:22 »
Kihagytad a felsorolásból az Agents of the S.H.I.E.L.D.-et és az Agent Carter sorozatait a Marvel-nek, melyek szintén kapcsolódnak a filmekhez! ;)
A Warner/DC most próbálja menteni a menthetőt, ha van egy kis esze, akkor behozza a filmek világába a sorozatait, különben nagyon gáz lesz szerintem. Amúgy most tervezik a Kripton c. sorozatot, mely Jor-El életét mutatja majd be.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12545 Dátum: 2014. október 30. - 21:04:42 »
Kihagytad a felsorolásból az Agents of the S.H.I.E.L.D.-et és az Agent Carter sorozatait a Marvel-nek, melyek szintén kapcsolódnak a filmekhez! ;)
A Warner/DC most próbálja menteni a menthetőt, ha van egy kis esze, akkor behozza a filmek világába a sorozatait, különben nagyon gáz lesz szerintem. Amúgy most tervezik a Kripton c. sorozatot, mely Jor-El életét mutatja majd be.
A Shield és AC sorozatok szerintem abszolút nem fognak hozzátenni a Marvel filmes Univerzum alakulásához, csak kiegészítő címek, reagálnak a már megtörtént eseményekre, azért nem említettem őket. De ha jól csinálják, akkor a Defenders valamilyen mértékben hozzá fog járulni a Civil War-hoz. Az előbbi 2 sorozat, meg kizárt.
Az a baj a DC-vel, hogy most is egy múltbéli "origin" sztorit akar nyomatni, ahelyett, hogy saját karaktereket mutatna be, akiket utána már egyből bele lehet illeszteni egy JLA-be. Őszintén, én tök ismeretlen karakterekért nemigen fogok izgulni a moziban, azaz ha kinyírják, akkor vállat rándítok, mert nem ismerem. A Marvelnél ez volt a plusz, hogy addigra mire az Avengersbe összejöttek, már majd' mindet ismerhetted, tudtál értük izgulni, volt kedvenced köztük (filmes szempontból persze, a képregényekből már évek óta ismertük őket).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12546 Dátum: 2014. október 30. - 21:59:06 »
Ezzel a bemutatóval úgy mosták le a DC-t a színről, ahogy a PS4 az X-Box One-t nemrég.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12547 Dátum: 2014. október 31. - 08:57:40 »
Na várjuk meg azért azt a Batman v Superman trailert még az is felrobbanthatja a netet  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12548 Dátum: 2014. október 31. - 13:18:37 »
Na várjuk meg azért azt a Batman v Superman trailert még az is felrobbanthatja a netet  ;D

Or not :roll:

Ezt az ütés sorozatot amit a DC bekapott egy jó ideig nem heveri ki. Pedig sajnálom én a DC-t és átkozom amiért az önálló ZL film csak 2020 körül jön. :-\
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12549 Dátum: 2014. október 31. - 19:07:06 »
Petshop!  A színek sztem nem stimmlnek a filmes színekkel. Az éter, bár piros volt a filmben, tulajdonsága szerint a tér kövének kell lennie. Loki Jogara, meg az elme, mivel embereket irányított vele. Itt stimmel a kék szín.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12550 Dátum: 2014. október 31. - 19:39:40 »
Petshop!  A színek sztem nem stimmlnek a filmes színekkel. Az éter, bár piros volt a filmben, tulajdonsága szerint a tér kövének kell lennie. Loki Jogara, meg az elme, mivel embereket irányított vele. Itt stimmel a kék szín.
Igen, írtam is. A Guardians-ben lévő lila kőre illene a Space, mint név, de a tulajdonságait nézve az meg az Erő Köve volt szerintem. Egy masszív burokba volt elzárva, amit csak valamilyen bonyolult módszerrel lehetett kinyitni; amikor hozzáértek akkor elemésztette őket valami erő, amit nem tudtak kezelni, és Ronan azzal akarta elpusztítani a Novák bolygóját, annyival, hogy a talajhoz érinti. Ezek alapján szinte egyértelmű, hogy az az Erő Köve volt.

Jé, tényleg a Thor 2-ben össze-vissza ugráltak a térben a végén, de ott azt se tudtam, hogy miért van, olyan sz*rul volt megírva a forgatókönyv. Tőlem ott akár azoktól a kihelyezett rudakon lévő szerkezetektől is lehetett, esküszöm, hogy nem jöttem rá. Nagy katyvasz volt az a film, maga se tudta, hogy mit is akar.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 31. - 19:44:49 írta petshop »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12551 Dátum: 2014. október 31. - 19:45:42 »
Akkor van erő, tér(ha az Éter összesűrűsödne egy kővé), elme. És ha a Kozmikus kockára ráhúznák, hogy az is egy kő(mondjuk benne van egy kisebb ovális kő, vagy összemegy) akkor az mi lenne? Az is csak az erő lehetne, ha ki nem derül, hogy jó valami másra?
De most jelentettek be nyolc olyan filmet, amiben lazán felbukkanhat még három kő.  ;D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12552 Dátum: 2014. október 31. - 20:32:23 »
Ha megnézitek a filmes kesztyűt,nincs benne hat kő, csak öt, ha a nagyot is számoljuk, így egy kimarad.

Az amkap végén amikor a Vörös koponya fogja a kockát akkor az űr látszik. Szóval a kocka a space. Szerintem az a nagy, lehet nem is változtat formát csak benyomják úgy a résen egy foglalatba és akkor felizzik és a fény miatt már nem látjuk csak az ovális izzást.
A GotG-ban a lila mindent elpusztított, az akkor gondolom a power
Loki jogarában a kő akkor a mind
a thor 2 köve pedig valami olyat tudott hogy fekete anyagot csinált mindenből és paraztaként rákapcsolódott egy gazdatestre, és elszívta az életerejét, ezalapján én azt mondanám hogy egybegyúrták a realityt és a soult.
Gondolom nem is fogják akkor így megnevezni ezeket a köveket hanem akkor marad Aether meg Tessaract meg hasonló.

A Civil War címet még ott felfedték csak közvetlen azután hogy megmutatták az avengersből azt a jelenetet ahol Tony és Steve összezördülnek a nézeteikkel kapcsolatban.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 31. - 20:48:41 írta Pádi »

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12553 Dátum: 2014. október 31. - 20:58:58 »
Ha megnézitek a filmes kesztyűt,nincs benne hat kő, csak öt, ha a nagyot is számoljuk, így egy kimarad.
De hat van, csak a kamerás felvételen pont kitakarja a csóka feje a hüvelykujjon lévőt. De a promo képen látszik, ott a narancssárga van.

A Tesseractnál én is a Tér Kőre tippeltem az AmKap miatt, meg mert az Avengersben azzal nyitják meg az átjárót a Chitaurik-nak. De az szerintem elég gáz lenne, ha egy bazi nagy kockát kéne beleerőltetni a kesztyűbe. Azt meg kifejezetten rühellném, ha egy kék, nagy kockából, egy más színű kő lenne. Szerintem az megmarad Kozmikus Kocka.

Belepörgettem a Thor 2-be, Odin azt mondja, hogy: "Amíg a legtöbb ereklye kőből van, addig az Éter folyékony, és folyton változik."
De amekkora zagyvaság volt az a film, az Éter az egyetlen, amire nem tudnám megmondani, hogy mi akarna lenni. Olyat is mondott Odin, hogy Malekith a sötétséget sűrítette össze, és elnevezte Éternek, de így se lehet ráhúzni gyakorlatilag egyik kőre sem.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 31. - 21:00:45 írta petshop »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #12554 Dátum: 2014. október 31. - 21:21:34 »
A linkelt videón amikor az Infinity war teasert mutogatják és a kesztyűnél megutatják az eddig látott köveket akkor ott van a tessaract is, nekem ez eléggé indikálja hogy akkor az lesz a nagy kő, lehet persze szebben is megoldani, pl eleve van egy kő, a kesztyűben és csak a fényesség megy át és a kocka csak egy tároló pl.

Igen igaz tényleg hat, megnéztem jobban.

Igazából ha kizárjuk az értelmezhetőeket akkor marad a soul, a reality és a time, logikus az lenne a a Strangeben mutatnák a soult.
Az éter szerintem marad a valóság.  Vajon lesz-e köze az aetherne skarlát boszihoz.

A görög mitológiában az éter az ami a földön túli síkot kitölti, az alapján spacet mondanék vagy soult. De előbbi elég egyértelműen a kocka.  szóval marad a valóság vagy a lélek. Vagy sötétségnek fogják hívni és más lesz a neve.

Végtelen Háború???  :oh: Mekkora ötlet!!! Az tényleg méltó folytatása lehet egy Polgárháborúnak is!
Nem hiszem hogy egy az egyben adaptálják ahogy az Age of Ultron sem ugyanaz mint a képregény csak benne van ultron, szerintem inkább lesz ez az Infinity Gauntlet sztori.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 01. - 17:41:26 írta Pádi »

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #12555 Dátum: 2014. november 02. - 12:49:03 »
Mondjuk igaz, hogy akkor miért rakták volna bele a trailerbe a Kockát? Ettől függetlenül nem tartom jó ötletnek, bár plusz egy kő, amivel már nem kell külön törődniük, hogy behozzák.

A Strange-ben a Reality-nek kéne, hogy legyen. Először én is a Lélek Kőre gondoltam, de aztán rájöttem, hogy az Adam Warlock attribútuma, hozzá tartozik. Ő a Lélekvilág legjobb ismerője, és a Lélek Kő is a homlokán foglal(t) helyet sokáig.
Illetve ha megnézed a videót, ott Feige a Strange-nél a különböző alternativ univerzumokról, realitásokról, létsíkokról beszél (pl. asztrál sík), amik között képezhetné az átjárást a Reality Gem. De mondom, ha egyszerűen akarják megoldani, akkor az Agamotto szeme (vagy annak a fő része, a szem) lenne a kristály.

Szerintem nem lesz Boszinak köze hozzá, ha megnézed az Av2 trailert, ott a boszinak vörös, Higanyszálnak meg kék, de ugyanolyan effektel létrehozott "energiamezeje", vagy milye van. Őket szerintem a Hidra kísérletezte ki. Itt nem lehetnek mutánsok.

Egyébként az még érdekes lehet, hogy behoznak-e képregényben megnevezett kristályokat, pl. Cyttorak rubin köve, M'Krann Kristály...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12556 Dátum: 2014. november 02. - 19:02:59 »
Még mindig jelentős visszalépésnek tartom ezt a ruhát  :(

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12557 Dátum: 2014. november 02. - 19:05:31 »
Szerintem zsír! Ki nem állhattam a nyomi katonai szuperpáncélt, ez a mostani sokkal képregényesebb.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12558 Dátum: 2014. november 02. - 19:10:22 »
Hm, igaz, hogy vmi ilyesmi lesz, de ez csak egy fan cucc. Legalábbis nagyon olyannak tűnik...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12559 Dátum: 2014. november 02. - 19:48:33 »
Bízzunk benne,hogy csak fanmade, mert ha tényleg ez lesz a ruhája, akkor a DC már most nekiállhat eladni a részvényeit :lol: Amúgy jelentős visszalépés lenne az előzmények fényében! Tisztára olyan mintha egy 90-es években készült rajzfilmből lépett volna ki...