Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319950 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12961 Dátum: 2015. március 29. - 11:55:15 »
http://www.thewrap.com/hugh-jackman-confirms-wolverine-sequel-will-be-his-last/

Ezt majd akkor hiszem el, ha a kövi Wolverine film után egyik X-Men felvonásban sem fog szerepelni! Meg aztán a DoFP premierje előtt is nagyon hangoztatta,hogy ez lesz neki az utolsó és lám, még mindig praktizál :D Nem számít túl hiteles forrásnak HJ mostanság...xD

BuB

• Pókfej
« Válasz #12962 Dátum: 2015. március 29. - 17:39:48 »
A Cinestar frissítetta z infókat:

Frissítés: A The Wrap legfrissebb információ szerint igaznak bizonyult a fenti elméletem, vagyis Jackman félreérthető képaláírása bizony csak a 2017-ben érkező új Farkas filmre vonatkozott. Az lesz az utolsó szóló Farkas mozi. De Jackman attól még természetesen feltűnik az X-Men: Apokalipszis-ben és egyre esélyesebb, hogy a Deadpool-ban is. Meg persze a későbbi X-Men filmekben is. Nem cserélik le, csak a karakter a harmadik után nem kap több szóló kalandot. Valószínűleg azért mert az előző kettő film se volt valami nagy durranás, továbbá más karaktereknek is nagyobb szerepet szán a FOX, például Deadpool-nak ugye, Gambit-nek és Higanyszálnak. De már egy Cable (Kábel) szóló filmről is olvashattunk korábban. Tehát Jackman marad Farkas, akinek a 2017-es lesz az utolsó szólófilmje. A The Wrap bennfentes informátora azt is elárulta, hogy a 2013-as Farkas film rendezője, James Mangold is visszatér, ő rendezi az “utolsót” is.

Éééérdekes... ha akkor ez télleg a 3. filmre vonatkozott, mi a fenéért nyomta ki most? Már kezdik a forgatást, vagy mi?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #12963 Dátum: 2015. március 29. - 18:06:30 »
Szerintem egyébként "Farkas" egy vlégtelenül túlhasznált karakter, így igazából mindegy is, hogy szerepelni fog-e az új filmben vagy sem.
A First Class simán űberelte a 3-at meg az Originst, nélküle is. Ezt a karaktert már ezerszer láttuk, újat úgysem fognak tudni mondani/mutatni vele, kapjanak helyet a többiek, oké felőlem ott lehet a csapatban de nem kell mindig központi figurát csinálni belőle. A Days ofban szerintem messze ő volt a legunalmasabb főszereplő, hála istennek, hogy nem is igazán rá fókuszált a cselekmény, hanem a Xavier, Magneto, Mistique hármasra. Kifejezetten örültem, hogy Magneto így kiállította a fő csatában.
A befejezést se értem miért követelné ki a karakter további szerepeltetését. Milyen a befejezés? Szivárvány unikornisok ugrálnak rózsaszín égbolt előtt és mindenki happy. Ennyi, minden más csak fölösleges magyarázkodás lenne, hagyjuk a régi csapatot ennyiben is, lássuk az újakat. Főleg, Wolvi eredettörténetét harmadszorra egy harmadik féle megközelítésben megnézni, az meg már pont olyan erőltetett lenne, mint a harmadik Pókember eredetsztori.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 29. - 18:08:52 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12964 Dátum: 2015. március 29. - 18:18:57 »
Várható volt,hogy így dönt a stúdió mert Jackman leváltásával nem igazán lennének előrébb, viszont végre eljutottunk odáig,hogy nem készül több Rozsi film ;D Ennyi ideig tartott míg rájöttek,hogy csapat nélkül képtelenek jó forgatókönyvet írni a karakterhez...
De legalább mostantól jöhetnek az érdekesebb spin-off alkotások és más karakterek önálló filmjei  8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12965 Dátum: 2015. március 29. - 18:31:03 »
De ez képregényben is így van, nagyon kevés jó sztori van vele külön... ő valahogy csapatban jó, ott van jól hangsúlyozva az ő természete a többiek mellett.  :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12966 Dátum: 2015. március 29. - 19:30:01 »
Azért ez nem teljesen igaz! Az Old Man Logan például nagyon badass volt ;D Viccen kívül, szerintem a Weapon X jellegű történetek igencsak jól állnak Rozsinak, sőt még a Japánban játszódó kalandok is. Az meg már a Fox hibája,hogy ebből az értékes alapanyagból szinte semmit nem tudott normálisan a vászonra adaptálni, hanem ehelyett belekontárkodtak olyan dolgokba amibe nem kellett volna, és jól eltoszták az egészet :drying:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12967 Dátum: 2015. március 30. - 06:07:21 »
Még egyszer utoljára megnézném Jackmant Wolverineként ilyen fizimiskával:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12968 Dátum: 2015. március 30. - 23:07:51 »
Na nézzük, akik tutik: X Prof., Küklopsz, Vihar, Jean Grey, Bestia, Árnyék, Jubilee, Psziché,  cameózik talán Gambit, Rozomák, és az alábbi koncepciós rajz szerint:

http://aeonflux.blog.hu/2015/03/30/van_kepunk_hozza_x-men_apocalypse_872

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12969 Dátum: 2015. március 30. - 23:29:47 »
Titkon reméltem is, ha már Apokalipszis a film címe, nem hagyják ki ezt a ziccert. :nezze:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12970 Dátum: 2015. március 31. - 19:23:20 »
Alap hogy Angyal benne lesz nem? :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #12971 Dátum: 2015. március 31. - 19:32:31 »
Vajon, át is alakítják benne?  :brow:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12972 Dátum: 2015. március 31. - 19:48:02 »
Vajon, át is alakítják benne?  :brow:
Úgy értettem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12973 Dátum: 2015. március 31. - 21:01:42 »
Hát valahogy én nem vártam volna angyalt... ziccer ide, vagy oda... megint jól megkavarnak mindet... oké-oké, borult az időrend eleve... de kezd összeállni a legbénább X felállás... márcsak Jégember hiányzik, remélem nem arra hajtanak most, hogy összehozzák az első 5-öt itt is....
én mondhatni Rozsó sztoriját vettem volna az egyetlen biztos pontnak, ha már annyira nyitva maradt, és ő marad ki... mekkora blama...  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12974 Dátum: 2015. március 31. - 21:39:00 »
Ha jól vettem ki, akkor a 80-as években fog játszódni.
Öööö, más:

:uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 31. - 23:03:57 írta balogh44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12975 Dátum: 2015. április 01. - 09:16:01 »
Még egy karakter aki immáron kétszer fog szerepelni egymástól függetlenül.
Már mintha direkt látványosan lesz*rnák a kontinuitást.  :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12976 Dátum: 2015. április 01. - 09:38:00 »
Úgy tűnik komolyan veszik a First Class-szal indult "soft" rebootot. Szerintem ez is valamilyen időutazós sztori lesz.
B44: április elseje... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #12977 Dátum: 2015. április 01. - 09:47:58 »
És majd egy éves  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #12978 Dátum: 2015. április 01. - 09:50:58 »
Úgy tűnik komolyan veszik a First Class-szal indult "soft" rebootot. Szerintem ez is valamilyen időutazós sztori lesz.
Megjegyzem, ezzel nem is lenne problémám (túl azon, hogy egyébként a reboot számomra még mindig a fantáziátlanság, és a kreativitás teljes hiányának csúcsa).
Csak akkor ne próbálják mindenáron egybe-paszírozni se a két szériát.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12979 Dátum: 2015. április 01. - 11:12:42 »
Tényleg nem értem mi zajlik a Fox stúdió munkatársainak a fejében :nemtudom: Nagyon ingáznak a reboot és a soft reboot közt,de most már jó lenne ha eldöntenék mit akarnak, mert így sose lesz egységes univerzumuk! Angyalt sose kedveltem, kivéve mikor Apokalipszis felturbózta Arkangyallá 8) Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre,de azért titkon remélem,hogy Singer-t leváltják, vagy minimum visszakerülnek a jogok a Marvel-hez. Náluk talán jobb kezekben lenne mint ezeknél a kontároknál :roll: