Szerintem egyébként "Farkas" egy vlégtelenül túlhasznált karakter, így igazából mindegy is, hogy szerepelni fog-e az új filmben vagy sem.
A First Class simán űberelte a 3-at meg az Originst, nélküle is. Ezt a karaktert már ezerszer láttuk, újat úgysem fognak tudni mondani/mutatni vele, kapjanak helyet a többiek, oké felőlem ott lehet a csapatban de nem kell mindig központi figurát csinálni belőle. A Days ofban szerintem messze ő volt a legunalmasabb főszereplő, hála istennek, hogy nem is igazán rá fókuszált a cselekmény, hanem a Xavier, Magneto, Mistique hármasra. Kifejezetten örültem, hogy Magneto így kiállította a fő csatában.
A befejezést se értem miért követelné ki a karakter további szerepeltetését. Milyen a befejezés? Szivárvány unikornisok ugrálnak rózsaszín égbolt előtt és mindenki happy. Ennyi, minden más csak fölösleges magyarázkodás lenne, hagyjuk a régi csapatot ennyiben is, lássuk az újakat. Főleg, Wolvi eredettörténetét harmadszorra egy harmadik féle megközelítésben megnézni, az meg már pont olyan erőltetett lenne, mint a harmadik Pókember eredetsztori.