Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312974 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14260 Dátum: 2016. október 19. - 19:44:04 »
Mondjuk fura hogy az első rész trailer zenéje a második rész teaser zenéje.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14261 Dátum: 2016. október 19. - 20:10:50 »
Biztosra akartak menni, hogy a laikus, a témában nem túl járatos mozinézők is felismerjék a filmet.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #14262 Dátum: 2016. október 20. - 15:02:20 »

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

yesplease

BuB

• Pókfej
« Válasz #14263 Dátum: 2016. október 20. - 15:36:53 »
Ihaj-csuhaj, öreg, kivénhedt szenvedő Rozsomák. Klafa, de legalább a karmait használja:

Red Band trailer, igazából a vége pindurit más...

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14264 Dátum: 2016. október 20. - 16:55:31 »
Egy kicsit durvább. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14265 Dátum: 2016. október 20. - 17:09:14 »
Legalább kiderült, hogy mégsem Deadpool fogja a kezét.  ;D

Amúgy nem tudom mit gondoljak erről a filmről. Bármennyire is szeretem a karaktert, nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a korábbi filmek miatt. És egyelőre úgy néz ki, hogy ez sem lesz egy nagy durranás. Úgyhogy még mindig a második Farkas film tűnik a legjobbnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14266 Dátum: 2016. október 20. - 17:42:56 »
Amúgy ez a legvérszegényebb Red Band Trailer amit életemben láttam. :lol: Ezzel aztán nagyon felcsigáztak.
Jó a zeneválasztás jó, de hát az Öngyilkos Fostag előzetesében is volt jó zene szóval erre ne alapozzunk.
Viszont az kiderült, hogy Hugh Jackmann egészen jó Joel lehetne, mondjuk lényegében már ez is egy Last Of X-men film. ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14267 Dátum: 2016. október 20. - 19:07:02 »
Hogy egy klasszikust idézzek ez középszerű volt :hehe: A Hiénák mint olyanok meg teljesen le vannak butítva Isis terrorista szintre és a vezetőjüknek is csak annyi extrája van,hogy robot végtagjai vannak. Ajajj igazi rosszfiúkkal van dolgunk! És ahogy hallottam X-23 itt nem Logan női klónja lesz csak egy hozzá hasonló állatias vonásokkal rendelkező mutáns, pont mint az X2-ben Yuriko! De mégis a legnagyobb kérdőjel számomra a demens Károly bácsi aki több mint valószínű,hogy azért került bele  filmbe,hogy lelassítsa hőseinket és néha összefüggéstelen baromságokkal traktálja Logan-t vagy épp az ellenséget... :lol:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14268 Dátum: 2016. október 20. - 19:29:35 »
Akkor most hova kapcsolható az Apokalipszis stáblista utáni jelenete?  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14269 Dátum: 2016. október 20. - 19:45:15 »
Ez elé.
Szaaal, tök jó, hogy megváltoztatták a jövőt, happy-szipi-szuper volt egy darabig, aztán bumm, valszeg kiírtották a mutánsokat... klafa...  :hehe:

Legalább kiderült, hogy mégsem Deadpool fogja a kezét.  ;D

Amúgy nem tudom mit gondoljak erről a filmről. Bármennyire is szeretem a karaktert, nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a korábbi filmek miatt. És egyelőre úgy néz ki, hogy ez sem lesz egy nagy durranás. Úgyhogy még mindig a második Farkas film tűnik a legjobbnak.
Egen, így vok vele én is, bár, én már az első infók alapján féltem és előre leírtam, így eleve nagy negatívval indult... nem hiszem, hog yletudja dolgozni ezt a hátrányt...
MIndegy, a legjobb Rozsomák továbbra is az Wolverina vs Hulk -ban van...   :hehe:

Mr. Sinister: hát ez vhol várható volt... nem sok ellenség volt ugyanaz a Fox filmekben, mint a képregényekben.  :hehe: Csoda lesz, ha a Hiénak sima katonái nevei megegyeznek a képregényesekkel... (mondjuk nem is voltak hú de nagy szereplők... mi is volt a nevük? Szépfiú, Kopony, Csonttörő, Reese, ...éééés a többire nem emlékszem ;D).
Azt gondolom vágod, hogy Mr. Sinister se olyan lesz ebben... gondolom egy tudós oszt kész ;D

X23 meg lehet a klónja lesz... nekem a Prof szöveg: Very much like you, arra enged következtetni, hogy csak belőle gyártották vhogy...  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 20. - 19:52:21 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14270 Dátum: 2016. október 20. - 20:16:36 »
BuB: Anno Stryker is ezt mondta Halálcsapásról és mégsem volt a klónja ;) Azt meg tényleg nem értem mi a francért nem tudnak normálisan vászonra vinni egyes karaktereket ha egyszer az X-Men szériában többé kevésbé,de sikerül nekik ez a feladat (lásd, Apokalipszis, Psylocke...)
Szerintem ezerszer látványosabb és nem mellesleg nézőcsalógató hatást érnének el ha brutális cyborgként ábrázolnák a Reavers tagokat és nem olcsó zsoldosokként. Bezzeg az olyan nyári popcornfilmekre mint a Suicide Squad és az X-Men Apo annyi cgi-t kapott mint állat és ugyanezt képtelenek megadni egy spinoffnak? Elvégre Rozsomák az aranytojást tojó tyúkja a Foxnak olyannyira,hogy a komplett X-Men trilógiát és az utána érkező reboot-ot is Logan vitte el a hátán, tehát nem értem a stúdió logikáját (már ha van neki olyanja... :lol:)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14271 Dátum: 2016. október 20. - 20:25:38 »
Sírok! Ezek a Hiénák? És ez a haj meg szakáll! Semmi Rozsomák nincs benne.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14272 Dátum: 2016. október 20. - 20:37:43 »
Semmi Rozsomák nincs benne.
De, talán a szaga hasonlít egy rozsomákéra.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #14273 Dátum: 2016. október 20. - 20:51:12 »
He, most az okosok posztolgatják az Old Man Loganes képregény képeket.  :D Igen, kb. ennyi hasonlóság van közte és a képregény között, hasonló volt a hajszerkezett, meg valszeg itt se akar harcolgatni tovább...

Mr. Sinister:
Én tom, ugyanezeket kérdezgetem én is... és ezért kezdem unni a Fox-Ment... ők elég lazán kezelik a képregény alapanyagot...
Rozsomákot meg már hanyagolták, lásd First Class, Apo, a DOFp-ben igaz benne volt, de azért hátérben volt, jobban mint eddig. Valszeg készülnek, hogy az Xmen filmekben már nem nagyon lesz ezek után, Hugh kilépése matt... mondjuk emiatt meg tök gázul jön ki, hogy ennyire ráépítették a sorozatot... pont a főszereplőt kénytelenek nélkülözni/kiírni...  :hehe:

Inkább azon aggódok, hogy ők most Ravent tolták a  pofinkba, remélem nem rá akarnak építeni ezután...  :hehe: (bár az vlaszeg csak Jennifer Lawrence miatt volt...)
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 20. - 20:52:52 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14274 Dátum: 2016. október 20. - 20:53:30 »
Elvégre Rozsomák az aranytojást tojó tyúkja a Foxnak
Dehogyis. Mindkét eddigi filmje középszerű bevételt ért el.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14275 Dátum: 2016. október 20. - 21:10:29 »
Lehet rám vetni a köveket, de nekem ez tetszik. Jó a hangulata. Pont az tetszik benne, hogy már csak nyomokban tartalmaz X-menes dolgokat. Ha valóban ilyen melankolikusabb, a reménytelenséget, az elmúlást előtérbe hozó film lesz, mint amit ígér, akkor akár a legjobbak között is lehet.
És őszintén szólva: nagyon remélem, hogy ezzel a "fo(s)xmen" önellentmondásoktól, logikai bukfencektől hemzsegő univezumának is vége lesz. Mert mostmár ideje lenne, ennél jobban már úgyse tudnák elb*szni, hiába is igyekeznének.  ;D
Az ellenségek: ehhez a leépülő (egyébként némiként Claremont ötletét továbbgondoló) Rozsomákhoz, szerintem kissé hiteltelen lenne, ha egy seregnyi cyborg jönne...
Én szeretném ha ezzel lezárnák ezt a szériát, egy végülis pozitív, reményteljes befejezéssel, ami a trailerből is érződik, ti. hogy X23 viszi tovább a mutáns vérvonalat.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14276 Dátum: 2016. október 20. - 23:28:13 »

Az ellenségek: ehhez a leépülő (egyébként némiként Claremont ötletét továbbgondoló) Rozsomákhoz, szerintem kissé hiteltelen lenne, ha egy seregnyi cyborg jönne...

ok, de akkor ne Hiénáknak hívják őket.
He, most az okosok posztolgatják az Old Man Loganes képregény képeket.  :D Igen, kb. ennyi hasonlóság van közte és a képregény között, hasonló volt a hajszerkezett, meg valszeg itt se akar harcolgatni tovább...
Milyden képek?

BuB

• Pókfej
« Válasz #14277 Dátum: 2016. október 21. - 09:14:35 »
Elvégre Rozsomák az aranytojást tojó tyúkja a Foxnak
Dehogyis. Mindkét eddigi filmje középszerű bevételt ért el.
SZerintem ő arra gondolt, hogy köré építették az első 3 részt, próbálták meglovagolni a népszerűségét. Várható volt, hogy ő kapja az első spin-offot, ami aztán szép kis bukta volt... nézővisszajelzésileg is...

Milyden képek?
[/quote]
Mit tom én, random képeket a comicsból, hogy mennyira hasonlít az ottani megjelenésére Hugh mostani kinézete...

ok, de akkor ne Hiénáknak hívják őket.
He, egen, de ebben a Marvel is tök jó... Zémót is baszottul kár volt Zémónak hívni, amikor köze se volt a képregénybeli karakterhez... simán lehetett volna egy random gonosz...  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14278 Dátum: 2016. október 21. - 11:07:49 »
SZerintem ő arra gondolt, hogy köré építették az első 3 részt, próbálták meglovagolni a népszerűségét. Várható volt, hogy ő kapja az első spin-offot, ami aztán szép kis bukta volt... nézővisszajelzésileg is...
Értem, de az volt a téma, hogy miért nem kapott több pénzt ez a 3. rész. Erre írta, hogy arany tojást tojó tyúk, én meg erre, hogy anyagilag egyáltalán nem indokolt, hogy bármennyi pénzt adjanak rá.
Idézet
He, egen, de ebben a Marvel is tök jó... Zémót is baszottul kár volt Zémónak hívni, amikor köze se volt a képregénybeli karakterhez... simán lehetett volna egy random gonosz...  :hehe:
Ott még bízom benne, hogy azért volt, mert később még fejleszthetik a karaktert.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14279 Dátum: 2016. október 21. - 12:10:37 »
Hááááát, ha Thanos után tényleg kicserélik az alapgárdát, tehát nem lesz tovább Vasemberünk, vagy éppen Kapitányunk, nem hiszem, hogy valaha is visszahoznák Zémót, ő ugye nagy Kapitány ellenfél volna...  :headscratch:
Meghát,már a karakter kivan valahol herélve, mert a kicsi Zémó azért gyűlöli Stevet mert a Vh alatt kinyírta az apját...  ezt már azért elég rendesen átírták.