Ez elé.
Szaaal, tök jó, hogy megváltoztatták a jövőt, happy-szipi-szuper volt egy darabig, aztán bumm, valszeg kiírtották a mutánsokat... klafa...

Legalább kiderült, hogy mégsem Deadpool fogja a kezét. 
Amúgy nem tudom mit gondoljak erről a filmről. Bármennyire is szeretem a karaktert, nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a korábbi filmek miatt. És egyelőre úgy néz ki, hogy ez sem lesz egy nagy durranás. Úgyhogy még mindig a második Farkas film tűnik a legjobbnak.
Egen, így vok vele én is, bár, én már az első infók alapján féltem és előre leírtam, így eleve nagy negatívval indult... nem hiszem, hog yletudja dolgozni ezt a hátrányt...
MIndegy, a legjobb Rozsomák továbbra is az Wolverina vs Hulk -ban van...

Mr. Sinister: hát ez vhol várható volt... nem sok ellenség volt ugyanaz a Fox filmekben, mint a képregényekben.

Csoda lesz, ha a Hiénak sima katonái nevei megegyeznek a képregényesekkel... (mondjuk nem is voltak hú de nagy szereplők... mi is volt a nevük? Szépfiú, Kopony, Csonttörő, Reese, ...éééés a többire nem emlékszem

).
Azt gondolom vágod, hogy Mr. Sinister se olyan lesz ebben... gondolom egy tudós oszt kész

X23 meg lehet a klónja lesz... nekem a Prof szöveg: Very much like you, arra enged következtetni, hogy csak belőle gyártották vhogy...