Akkor már jó ideje nem olvashatsz Garfieldot, mert Jon és Liz már vagy két éve együtt vannak.

A filmek egyébként közel sem olyan rosszk, mint mondjátok. A virgonc Garfield tényleg nagyon gyenge elem, de Bill Murray szinkronjátéka rengeteget dob rajta, és maga a forgatókönyv is egy ranyos családi vgjáték, egy kellemes kis délutáni hülyeség. A második rész koldus és a királyfi-feldolgozásában ráadásul a többi állat is elég jól megdobja., Az még gyerekesebb film, de emiatt aranyosabb is.
Csak magyarul nem szabad nézni. Azóta sem értem, hogy a második részre milyen megofontolásból rakták ki a plakátokon a "Till Attila magyar hangjával" szlogent - igaz, már jóval kisebb volt - amikor Tilla az első részben is minden kritikán aluli teljesítményt nyújtott, de a másodikban annyira iszonyatosan bénán csinnálta, hogy én kemény 20 máspdpercig bírtam a fülgyilkos vinnyogását. Magyarán a szinron rosszabb, mintha a Zone Romantica B-vonalas stábja csinálta volna a takarítónővel kiegészítve, mint rendező, de eredetiben az elmúlt évek egyik leginkább fogyasztható családi vígjátéka.