Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313691 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3440 Dátum: 2009. január 22. - 17:04:33 »
ha Foxi Maxihoz mernek nyúlni én bedzsihádolok. >:(
Foxi Maxi lehetne Fenyő Miklós. Tök olyan feje van. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3441 Dátum: 2009. január 22. - 16:55:15 »
Oké Lovag... ez eddig egy. :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3442 Dátum: 2009. január 22. - 16:56:34 »
Akkor már jó ideje nem olvashatsz Garfieldot, mert Jon és Liz már vagy két éve együtt vannak. :)
A filmek egyébként közel sem olyan rosszk, mint mondjátok. A virgonc Garfield tényleg nagyon gyenge elem, de Bill Murray szinkronjátéka rengeteget dob rajta, és maga a forgatókönyv is egy ranyos családi vgjáték, egy kellemes kis délutáni hülyeség. A második rész koldus és a királyfi-feldolgozásában ráadásul a többi állat is elég jól megdobja., Az még gyerekesebb film, de emiatt aranyosabb is.
Csak magyarul nem szabad nézni. Azóta sem értem, hogy a második részre milyen megofontolásból rakták ki a plakátokon a "Till Attila magyar hangjával" szlogent - igaz, már jóval kisebb volt - amikor Tilla az első részben is minden kritikán aluli teljesítményt nyújtott, de a másodikban annyira iszonyatosan bénán csinnálta, hogy én kemény 20 máspdpercig bírtam a fülgyilkos vinnyogását. Magyarán a szinron rosszabb, mintha a Zone Romantica B-vonalas stábja csinálta volna a takarítónővel kiegészítve, mint rendező, de eredetiben az elmúlt évek egyik leginkább fogyasztható családi vígjátéka.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3443 Dátum: 2009. január 22. - 17:13:53 »
Akkor már jó ideje nem olvashatsz Garfieldot, mert Jon és Liz már vagy két éve együtt vannak. :)

Az első Garfield mozi 2004-es, a második 2006-os, vagyis feltételezhető, hogy Jon és Liz 2 éve tartó összeboronálása is a mozifilm folyamánya.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3444 Dátum: 2009. január 22. - 18:03:14 »
Több mint valószínű, de nem is baj, sok új poént tud vele eladni Jim Davis, így örülök neki, mert azért már kb 20 év után ráfért jonra, hogy végre becsajozzon.  :D

A Tom & Jerry film pedig azért lesz rossz, mert annak a rajzfilmnek az ódivatú brutalitása adta a sava-borsát. Anélkül már nem ér semmit az egész. És a filmben biztos nem fogják előadni azt, hogy mondjuk Jerry a szárítókötéllel felszeleteli Tom-ot. A pajkosan játszó macska-egér duóra pedig nem vagyok kiváncsi.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3445 Dátum: 2009. január 22. - 18:05:30 »
Tökéletes példája annak, hogy egy bevállt dologból vétek filmet készíteni. Egy animációs, egész estés mozit inkább megnéznék velük, mint egy élőszereplős valamit.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3446 Dátum: 2009. január 22. - 18:11:57 »
Tökéletes példája annak, hogy egy bevállt dologból vétek filmet készíteni. Egy animációs, egész estés mozit inkább megnéznék velük, mint egy élőszereplős valamit.
Mondjuk ezzel én s így vagyok, de annyira nem zárkózok el az élőszereplős dologtól, mint te.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3447 Dátum: 2009. január 22. - 18:16:32 »
Több mint valószínű, de nem is baj, sok új poént tud vele eladni Jim Davis, így örülök neki, mert azért már kb 20 év után ráfért jonra, hogy végre becsajozzon.  :D

nem akarok szőrszálhasogató lenni, de van az 30 év is
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3448 Dátum: 2009. január 22. - 18:09:25 »
Nem hinném. Nem most volt tavaly a 25dik születésnapja Garfieldnak?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3449 Dátum: 2009. január 22. - 18:20:26 »
Mondjuk ezzel én s így vagyok, de annyira nem zárkózok el az élőszereplős dologtól, mint te.

Nana. Ne érts félre. Én nem az élőszereplős és animációs filmek kombinálásától zárkózom el, az egyik nagy kedvencem máig a Roger nyúl a pácban, Bob Hoskins-al, de vannak olyan karakterek akik történetükből, és kategóriájukból adódóan csak egy bizonyos média környezetben életképesek és sikeresek.

Nem hinném. Nem most volt tavaly a 25dik születésnapja Garfieldnak?

Garfield 78-ban debütált.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3450 Dátum: 2009. január 22. - 18:21:13 »
Hát, a Garfield film nekem sem jött be, a képregény hangulatát sajnos egyáltalán nem adta vissza.
A Tom&Jerry kíváncsi vagyok milyen lesz, remélem nem olyan mint a Garfield.
Mikor jön vajon az élőszereplős Dagobert bácsi film? ;D ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3451 Dátum: 2009. január 22. - 20:38:23 »
Na jó, ez úgy hülyeség, ahogy van. Garfieldet se néztem, Alvin és mókust se, valószínűleg ezt se.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3452 Dátum: 2009. január 22. - 21:01:44 »
Garfield 1978. június 19.-én "született". Szóval de, megvan 30 éve, bár az első agglegényes poénok csak a nyolcvanas években kezdődtek valamikor, ha jól emlékszem, Lyman eltűnése után.
Van belőle. Rajzfilmnek éppencsak elmegy, de Tom & Jerrynek elég gyenge. Ja, és a két figura végigdumálja/énekeli az egészet. De ha érdekel, van róla a neten egy elég részletes vélemény. ;D Klikk.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3453 Dátum: 2009. január 22. - 20:59:31 »
Ezt a videót pont megnéztem én is a múltkor, amikor szemezgettem a szemüveges fickó videóiból. Utánozhatatlan a srác, hihetetlen nagy arc. :) Élvezet nézni bármelyik kritikáját még úgy is, hogy nem értem meg az egészet. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #3454 Dátum: 2009. január 23. - 11:07:19 »
Én már alapból nem néztem meg egyik Garfield filmet sem. Úgy már semmi értelme, hogy gyakorlatilag köze nincs a figurához.
Most már kíváncsi vagyok, mikor lesz Dilbert film... :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3455 Dátum: 2009. január 23. - 11:10:33 »
 :roll:
http://www.filmjunk.com/2007/02/16/chris-columbus-prepping-dilbert-live-action-movie/
Azóta annyi változás van, hogy elkészült a forgatókönyv, és megkezdődött a casting. 2010-ben kerülhet moziba.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3456 Dátum: 2009. január 23. - 11:19:16 »
Ne... :o Ezután nem mondok ilyeneket, mert ezek az amcsik még a Kázmér és Hubáról is képesek lennének filmet forgatni...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3457 Dátum: 2009. január 23. - 11:19:55 »
Az 2011-re van ütemezve.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3458 Dátum: 2009. január 23. - 11:46:24 »
http://www.film.com/features/story/rumor-were-starting-calvin-hobbes/17358920
Pedig abból egész érdekes filmet lehetne csinálni. Valami olyasmit, hogy csak az animációs, amikor megelevenedik a tigrise. Esetleg még 1-2 fantáziálgatás. :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3459 Dátum: 2009. január 23. - 11:57:09 »
Én kettő egész estés Tom & Jerry rajzfilmet láttam már. Történetileg egész jók viszont nem szerepel bennük az a bizonyos brutalitás, amit Sepi említett.