Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314136 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4060 Dátum: 2009. május 27. - 08:10:27 »
Jól van Ben, de te melyik filmes átirattal vagy elégedett?  ;)

Vasember, Punisher WZ, Blade 1, Inc Hulk, Batman, Hellboy...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4061 Dátum: 2009. május 27. - 08:11:58 »
Ja, ezek tényleg fasza filmek... ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4062 Dátum: 2009. május 27. - 10:17:30 »
Inc Hulk? Szerintem nagyon gyenge lett sajnos, Norton ide vagy oda. Bármilyen baromság volt az első Hulk vége, még az is jobban tetszett.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4063 Dátum: 2009. május 27. - 18:46:45 »
Talán a legjobb az összes képregényfilm közül.

Nana... Dark Knight... Azt nem hiszem, hogy überelné bármelyik film. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4064 Dátum: 2009. május 27. - 18:59:26 »
Dehogynem, Howard a kacsa. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4065 Dátum: 2009. május 27. - 19:52:40 »
Meg még egy rakat másik film. De ez is csak egyéni ízlés kérdése. Az én szememben a Dark Knight valahol a sor végén kullog. Szerintem nem lett egy nagy szám. Sokkal nagyobb volt a hype körülötte, mint amit megérdemelt. De mint mondtam, ez az én egyéni véleményem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4066 Dátum: 2009. május 27. - 20:03:54 »
És nagyban igazad is van. Az már gyomorforgató volt, ahogyan szegény Ledger halálát is kihasználták a film reklámozására.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4067 Dátum: 2009. május 27. - 20:09:48 »
Egyéni ízlés... Én  pl. már magától Hulktól hányok. Teljesen értelmetlen karakter.  ;)  És mint mondtam nekem a film tetszett, nem pedig a reklámja.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4068 Dátum: 2009. május 27. - 21:06:30 »
És miért? Ezeket nem olvastad előtte képregényben, így nincs mihez hasonlítanod?
Nana... Dark Knight... Azt nem hiszem, hogy überelné bármelyik film. ;D
Joker valóban jó volt benne, nem kicsit, de ez egy Batman-film. Batman pedig nem volt túl jó benne... persze szerintem. MOndjuk egy orrhosszal rávert az előző Batmanre, de ez már más kérdés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4069 Dátum: 2009. május 27. - 21:41:42 »
Akkor az egy Cyranoval keresztezett Pinokkió-orr volt, mert sokkal jobb lett a Beginsnél. Egyedül csak a Burton-féle első Batmant nem verte a felhozatalból.
Na jó, meg az Adam Westeset. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4070 Dátum: 2009. május 27. - 21:44:29 »
Hát azt nem is könnyű.  :D Bruce Lee vs. Robin.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4071 Dátum: 2009. május 27. - 23:00:08 »
Elég furcsán vélekedtek. :D A szellemlovas, pókember 3, hihetetlen hulk és társai meg jó film? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4072 Dátum: 2009. május 28. - 09:55:09 »
Szerintem is nagyon jó film a Dark Knight, és ezeket a fajta "ez egy Batman film, hol van akkor Batman" vélekedéseket sose értettem. A legjobb Batman sztoriknak is sokszor a főgonoszok a főszereplői.
De mondjuk szerintem most a Wachmen űberelte a Dark Knightot, az ilyen qrva hosszú komoly képregényfilm kategóriában. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4073 Dátum: 2009. május 28. - 10:27:51 »
És miért? Ezeket nem olvastad előtte képregényben, így nincs mihez hasonlítanod?

Vasemberből már a film előtt is nagyon sokat olvastam, és sok meg is van. Punishert a Tom Jane film után kezdtem, szóval a WZ-re már volt ismeretem. Blade-et keveset futottam át ez tény, de Hulk-ot és Batmant ahogy Vasember esetében is, már jóval a filmek előtt olvastam, és azt hiszem mondtam is, hogy a Detective Comics-ból és a Batman ongoingból is van nekem egy szép mennyiség. Hellboy-t a film után kezdtem, és szerintem hiteles mindkét rész. És te?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4074 Dátum: 2009. május 28. - 12:44:51 »
Elég furcsán vélekedtek. :D A szellemlovas, pókember 3, hihetetlen hulk és társai meg jó film? :D
Nekem mindhárom tetszett.  :D Nem volt rossz a DK sem, de számomra nem attól jó egy film, ha dark.  ;) A Szellemlovas és a Hulk bulis volt, a Pókember 3 pedig:
ezeket a fajta "ez egy Batman film, hol van akkor Batman" vélekedéseket sose értettem. A legjobb Batman sztoriknak is sokszor a főgonoszok a főszereplői.
pontosan ehhez passzol. Elsősorban nem Pókember miatt volt jó, hanem Harry és Mary Jane miatt. Harry miatt volt nagyon jó.
Vasemberből már a film előtt is nagyon sokat olvastam, és sok meg is van. Punishert a Tom Jane film után kezdtem, szóval a WZ-re már volt ismeretem. Blade-et keveset futottam át ez tény, de Hulk-ot és Batmant ahogy Vasember esetében is, már jóval a filmek előtt olvastam, és azt hiszem mondtam is, hogy a Detective Comics-ból és a Batman ongoingból is van nekem egy szép mennyiség. Hellboy-t a film után kezdtem, és szerintem hiteles mindkét rész. És te?
Vasembert csak 5-10 darabot előtte, Megtorlót egy csomót, Pengét csak 1-2-t, ami crossover volt valamivel, Hellboyt nem és azóta se, Batmant természetesen sokat. A Pengét így tudtam önmagában nézni, nem tudtam a képregényhez hasonlítani.
Csak neked szokott baj lenni, ha más a film, mint a képregény, márpedig mindig más.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4075 Dátum: 2009. május 28. - 12:47:44 »
Idézet
Nem volt rossz a DK sem, de számomra nem attól jó egy film, ha dark.  Kacsint A Szellemlovas és a Hulk bulis volt
Számomra sem, de a TDK mint történetileg, mind karakterizációban, mind a párbeszédekben kilóméterhosszakat ver az említett filmekre, és ez már szerintem nem ízlés kérdése. :)
Pókember 3-ban valóban nagyon jó volt Harry, de rajta kívül minden rossz volt benne már jóformán. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4076 Dátum: 2009. május 28. - 12:59:20 »
Hát, szerintem Jokeren kívül mindenki gyenge volt a DK-ban.  :) És a lényeg, hogy a sztori, vagy a hangulat, vagy a párbeszédek nem voltak annyira jók, hogy ezzel a legjobbak közé tegyem. De hát nem vagyunk egyformák.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4077 Dátum: 2009. május 28. - 13:17:45 »
Csak neked szokott baj lenni, ha más a film, mint a képregény, márpedig mindig más.  :)

Azért szerintem vagyunk ezzel itt még egy páran, de tény hogy én kapom fel a vizet ezért a legjobban.  :-[

Todd

• Pókfej
« Válasz #4078 Dátum: 2009. május 28. - 13:28:54 »
Szerencséd van Ben, hogy nem vagy nagy gamer is a képregényrajongás mellett, mint én. Mert úgy álltalánosságban a legtöbb képregényadaptáció mind fényévekkel hitelesebb, mint mondjuk egy jól sikerült játékprogram-film.
Szóval ha téged zavarnak mondjuk a pók 3, vagy a Tom Jane féle Punisher átírásai, valószínüleg síró-görcsöt kapnál mondjuk egy Doom, vagy AVP film alatt, és akkor ez ügye még távol áll az Boll féle merényletektől, de szerencsére a mester eddig még nem nyúlt olyan alapanyaghoz, amit ismertem volna.
Képregény-filmek terén én még bizakodó vagyok, ha jön egy újabb, mert azért szép számmal készülnek jók is közöttük, de amikor meghallom, hogy még egy játékból filmet csinálnak álltalában felorditok dühömben, hogy miért akarják legyalázni, mert az ilyen jellegű filmek kábé 95 % szemét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4079 Dátum: 2009. május 28. - 13:36:43 »
Azért szerintem vagyunk ezzel itt még egy páran, de tény hogy én kapom fel a vizet ezért a legjobban.  :-[
Ja, nem úgy értettem, hogy a te sajátosságod, hanem hogy te egyetlen átirattal se voltál elégedett.