Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314365 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4080 Dátum: 2009. május 28. - 14:53:21 »
Pedig sok átirattal elégedett vagyok (amiket fel is soroltam), sőt. De ezt a Pókember trilógiát akár alter akár akármi egyszerűen nem bírom megemészteni.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4081 Dátum: 2009. május 28. - 16:51:43 »
A Pókember egy nekem tetszett az eredet jól volt megcsinálva plussz Zöld Manó is  eléggé jó volt. A kettő is tetszett, jó volt egy "jó" Oki Dokit látni. A hármat elcseszte az EMO Parker és Venom 20 másodperces ragyogása és bukása, DE sok jó elem is volt benne. Homokember, Harry, JJ, és persze a végén a harc :D Nem volt rossz film. Persze a fanatikusoknak, biztos borzalmas volt. Tökéletes filmet biztos soha nem fogtok kapni. :smfinger:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4082 Dátum: 2009. május 28. - 17:28:23 »
Pedig pár rendező már bebizonyította, hogy lehet tökéletes adaptációt csinálni.
Pl a Vasemberbe szerintem a legnagyobb fanatikusok sem tudnak hol belekötni, annyira jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4083 Dátum: 2009. május 28. - 17:51:07 »
Lehet tökéletes képregényfilmet csinálni, Superman II-nek hívták.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4084 Dátum: 2009. május 28. - 17:56:05 »
Ja. Amnéziás csókkal, meg szupergonosz fóliába bugyolálásával.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4085 Dátum: 2009. május 28. - 18:43:26 »
Ja, de ahhoz képest, hogy az egyben visszapörgette az időt, már semmi sem volt az amnéziás csók. ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4086 Dátum: 2009. május 28. - 18:43:46 »
Egyéni ízlés... Én  pl. már magától Hulktól hányok. Teljesen értelmetlen karakter.  ;)
Akkor olvasd el a Hulk Világa történetet, és megváltozik a véleményed.  ;) De a filmes Hulk nekem nem annyira jön be...

A DK nekem eléggé bejött, azt nem mondanám, hogy jobb mint az első rész, de szerintem nagyon jó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4087 Dátum: 2009. május 28. - 22:31:23 »
Persze a fanatikusoknak, biztos borzalmas volt.
Fanatikus vagyok és nagyon tetszett.  :) Persze Venom kicsit sem, az emo még annyira sem, de BŐVEN kárpótolt érte Harry, Mary Jane, a hálóhintás jelenetek, a bunyó Peter és Harry között civilben, az elején a légdeszkás csata továbbfejleszthetetlenül király volt, az első Team-Up, amit filmben láthattunk az Új Manó és Pókember között, Harry halála, mely JMD idézet volt és ami önmagában megmentette volna a filmet, ha a többi rossz is, és még mondhatnék néhányat.
Pl a Vasemberbe szerintem a legnagyobb fanatikusok sem tudnak hol belekötni, annyira jó.
Nekem épp az nem tetszett annyira. Nem volt rossz, de valójában túl jónak se éreztem.
Akkor olvasd el a Hulk Világa történetet, és megváltozik a véleményed.  ;)
Szerintem nem biztos. Inkább olvass Szürke Hulkot, attól megváltozik!
Idézet
Vasember, Punisher WZ, Blade 1, Inc Hulk, Batman, Hellboy...
Na de azt mondtad, hogy utálsz mindent, amit megváltoztatnak. Az első Hulkban gyakorlatilag semmi sem volt azonos a képregénnyel.  ;) A hülye apa-vonalat erőltették, Szivacsember egy vicc volt és így tovább.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4088 Dátum: 2009. május 28. - 23:03:09 »
Igen, de legalább értelmesek voltak a párbeszédek, meg előkerült Banner énjének komolyabb megközelítése. A másikban mi volt ebből? Semmi. A másik, hogy Förtelemnek semmi motivációja nem volt, hogy azzá váljon ami.

Azt aláírom, szivacsemberes apuka totális melléfogás meg a vége is baromság, de addig a részig amíg apuka át nem alakul, sokkal jobb az első Hulk film. szvsz. De ezeket a köröket már futottuk amúgy Hulk kapcsán, meg Pók3 kapcsán is. Harry sokat dobott a filmben, így még képes vagyok újranézni is úgy hogy a film egy részét áttekerem. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4089 Dátum: 2009. május 29. - 05:22:25 »
Idézet
Vasember, Punisher WZ, Blade 1, Inc Hulk, Batman, Hellboy...
Na de azt mondtad, hogy utálsz mindent, amit megváltoztatnak. Az első Hulkban gyakorlatilag semmi sem volt azonos a képregénnyel.  ;) A hülye apa-vonalat erőltették, Szivacsember egy vicc volt és így tovább.

Cavinton. Hol látod te a felsorolásban a 2003-as Hulk-ot? Én az Inc (Incredible) Hulk-ot írtam, ami a 2008-as feldolgozás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4090 Dátum: 2009. május 29. - 14:06:48 »
Well, duh.  :D És tényleg! Akkor oké, az tényleg képregényhű volt többé-kevésbé.
Pepo: ja, minden oké lett volna... ha nem Hulk lett volna a film címe. Mert éppen hozzá nem volt semmi köze. Komolyabb és mélyebb volt, mint az új Hulk film, csak ha meg akarom nézni a Vasember 2-t, azért csodálkoznék, ha az AI filmet adnák helyette.   ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4091 Dátum: 2009. május 29. - 15:19:10 »
Lehet, de ha azt kéne választani, hogy legyen képreényhű, de rossz, vagy ne legyen, de jó, utóbbit választanám.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4092 Dátum: 2009. május 29. - 15:21:27 »
Hát ha ez a két lehetséges választás lenne, szerintem én, Ben és még sokan mások azt választanák, hogy akkor inkább ne legyen. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 29. - 15:38:15 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4093 Dátum: 2009. május 29. - 15:29:37 »
Tanult kollégám és harcostársam Todd mester remekül látja a helyzetet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4094 Dátum: 2009. május 29. - 15:47:33 »
Ez igaz pepo, de nem ez a két választás van. Hiszen az új Hulk film is jó volt (szerintem). De a lényeg, hogyha jó is egy film, mindenképpen csalódás, ha Hulkra ülök be és nem Hulkot kapok.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4095 Dátum: 2009. május 29. - 16:45:27 »
A Pók3-ban Homokember szerintetek nem volt jó? Mert szerintem ő is azon karakterek közé sorolható ebből a Pók filmből, akik hitelesek voltak...

BuB

• Pókfej
« Válasz #4096 Dátum: 2009. május 29. - 16:52:28 »
Inkább csak zavaró volt, hogy összekötötték Ben Bácsival, legalábbis nekem ez nem jött be anniyra.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4097 Dátum: 2009. május 29. - 16:54:01 »
Az viszont nekem sem jött be.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4098 Dátum: 2009. május 29. - 17:11:24 »
Szerintem senkinek sem igazán, erőltetett egy ötlet volt. Venomból meg semmit nem hoztak ki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4099 Dátum: 2009. május 29. - 21:11:54 »
Venomból nem is lehet kihozni semmit.  :uhoh: Alapvetően nem a szuperbűnöző (esetünkben a szimbióta), hanem az ember kell, hogy érdekes legyen. Márpedig Eddie Brock egész életében talán egyszer volt érdekes. Semmi karaktere nincs, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele. Még a szimbiótát (!) is sikerült érdekesebbre írni, legalább egyszer: a szimbióták bolygójában.