Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320322 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4220 Dátum: 2009. június 24. - 07:28:17 »
Antal nimródról a kontroll alapján én azt gondolnám, hogy a humorosabb jelenetekhez ért jobban. De remélem egy predator filmbe nem akar hasonló jeleneteket tenni. pl a az ellenőr találkozik egy drogos predatorral, aki nem akar jegyet adni, mire a kommandós ellenőr előkap egy csontfűrészt, a predator pedig egy injekciós tűt, és azzal hadakoznak...
De azért dicséretes, hogy Antal Nimród betört hollywoodba, remélem összejön neki 1-2 igazán sikeres vagy elismert film.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4221 Dátum: 2009. június 24. - 08:01:29 »
Azt a filmjét láttam amit Kate Beckinsale-el forgatott. Egész izgalmas és nézhető volt, az meg hogy egy filmben mennyi poén van inkább a forgatókönyvön múlik.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4222 Dátum: 2009. június 24. - 08:04:51 »
Azon is, de nem tudom, a kontrollnak mennyire volt hasonló a forgatókönyve a végeredményhez. Szerintem abban a filmben elég sok rögtönzés lehetett. De csak feltételezésnek írtam az előbb, lehet hogy Antal Nimród egy nagyon komoly és sokoldalú rendező, de én csak azt a filmjét láttam.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4223 Dátum: 2009. június 24. - 08:24:33 »
Nem tudom még, mi lesz belőle.
Az tuti, hogy a legutóbbi Predatortól csak jobbat tud csinálni, mert az AVP 2-től rosszabb filmet összehozni fizikai képtelenség (egyesek szerint Rodriguez elsírta volna magát, ha meglátja azt a scriptet a Planet Terror forgatása közben), ha egy majmot leültetsz az írógép elé, tuti jobb forgatóókönyvet ír.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4224 Dátum: 2009. június 24. - 08:32:30 »
Szerintem egy tehetséges rendező bármilyen témából, és bármilyen kategóriában tud jó filmet csinálni. Ez az Armored így elsőre jónak ígérkezik, a szereplőgárda is elég jónak tűnik.  ;)
Persze a jó forgatókönyv az bizony előfeltétel, szerintem az AvP 2-ből senki nem tudott volna többet kihozni. Mondjuk egy normális rendező az elolvasása után szerintem röhögve/sírva menekült volna. Én legalábbis ezt tettem volna.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4225 Dátum: 2009. június 24. - 09:17:12 »
Holloo-nak van igaza, nemhiába a rendező nevét jegyzik minden létező filmhez, ő az, akin rengeteg múlik. Egy pocsék forgatókönyvből, Steven Seagal- és Hayden Christensen-féle színészi tehetségnek minden csíráját nélkülöző szereplőkből is ki lehet hozni egy jó filmet. Legfeljebb a jobb alapanyag jobb indítási feltételeket ad. Egy ötlet hiába jó/rossz, minden a megvalósításon múlik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4226 Dátum: 2009. június 24. - 09:40:12 »
Jó példa a legelső Alien film, a legenda szerint olyan sz*r volt a forgatókönyve, hogy a világon senki sem vállalta, aztán jött Ridley Scott, és egy sikerfilmet csinált belőle.

Ja és igenis a régi Seagal filmek is szerintem jók voltak, csak ő nem vette észre, hogy már vagy 15 éve abba kellett volna hagynia.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 24. - 09:41:47 írta Todd »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4227 Dátum: 2009. június 24. - 09:47:31 »
Ááá, Segal azért siklott ki mert átment nagy természetvédőbe. (Lsd lángoló jég) Minden filmjébe vmi kis greenpeace meg világbéke tanítást akart rakni csak nem nagyon férnek ezek össze egy csonttörő és izület gyilkos harcművésszel. "Ne szemetelj mert jön Steven Segal és szétzúzza a válladat..."

Todd

• Pókfej
« Válasz #4228 Dátum: 2009. június 24. - 09:50:50 »
Áá, akkor te még nem láttál, a mostani feka Seagal filmek közül egyet se, ahhoz képest a greenpeaces Seagal féle dolgok oscar dijjas filmek.
Mostanában kábé minden évben kijön vagy 2-3 olyan Seagal film, amiben van egy jóságos feka spanja, és ketten összecsapnak a gonosz feka maffiózókkal, miközbn a rendörség is üldözi őket. Ja és a Seagal folyamatosan nagykabátot hord, mert már annyira elhízott, meg parókát. Kedvenc nagykabátos Seagal jelenetem asszem a Sebhelyek című filmben volt, ahol a rendőrök keménykedtek egy zuhanyzóban, mindenki félmeztelenül, meg törölközőben volt (ment az izomshow ezerrel), de a Seagal nagykabátban (felhajtott gallérral, hogy ne látszódjon a pulykanyaka).
A maga módján az ilyen ne szemetelj, mert elver a Seagal filmeknek azért volt még egyfajta hangulata.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 24. - 09:57:25 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4229 Dátum: 2009. június 24. - 09:56:47 »
Világbéke és válltörés egész jól működött a Kung-fu-ban vagy 50 évig.  ;D Az újabb Seagel filmek közül nemrég láttam egyet és az nem volt annyira rossz. Valami halott vagy, vagy ölj meg mindenkit vagy valami ilyesmi kreatív címe volt.  ;D Egy haverjával becsukták őket a börtönbe ott meg jöttek a terrorísták kiszabadítani egy halálraítéltet, de Seagal mindenkinek szétzúzta a vállát.  :D Most ez így elég bénán hangzik, de tényleg nem volt rossz film.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4230 Dátum: 2009. június 24. - 10:01:24 »
Nálam még mindig a Cockpuncher a világ legjobb Seagal filmje, ahogy abban elvalagazza az ellent az mesteri.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 24. - 10:06:54 írta Ben Reilly »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4231 Dátum: 2009. június 24. - 10:03:12 »
Az nekem még kimaradt, de az olyan szintű önparódiának tűnik, hogy megérne egy próbát.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4232 Dátum: 2009. június 24. - 10:05:51 »
Azért tűnik annak, mert az is. Arra az egyszerű alaptézisre épül, hogyha Seagal-t körbefogja az ellen, golyszin vág minden szerencsétlent.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4233 Dátum: 2009. június 24. - 10:16:58 »
Amúgy szerintem a korai filmjei a legjobbak, amikor még nem volt velős mondandó, állat, vagy környezetvédelem, sz*r poénok, csak kőkemény darabolás.
Komolyan mondom megnézni egy ilyen filmet (Nico, Őlve, vagy halva, Halálra jelölve, Törvényre törve, az első négy szerintem legjobb filmje) kábé azzal van egy szinten, mintha Garth Ennis féle Punishert olvasnánk. Mert nem az a szórakoztató, hogy milyen jók ezek a filmek, hanem, hogy milyen elborultan, abszurd módon kemények (kiherélés katanával, szemkinyomás hüvelykujjal prömier plánban, meg ilyenek).
Aztán valóban a Lángoló jéggel kezdett el szétesni minden, de szerintem a Patrióta volt az igazi mélypont (a filmet Seagal a saját birtokán forgatta !), azótta csak űber sz*r filmjei vannak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4234 Dátum: 2009. június 24. - 10:43:55 »
Én imádom a Tisztítótüzet is. Az is feka team-up, de Keenen Ivory Wayans olyan dumákat levág benne, hogy bármikor szétröhögöm rajta az agyam ("fekete orosz" ;D). De még ez se feledteti azt a tényt, hogy amúgy a jó öreg Seagalnak zéró színészi kvalitása van. De egy jó film még ezt is feledtetni tudta. Bár a van Damme-mal közösben már nem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4235 Dátum: 2009. június 24. - 10:52:49 »
Amúgy szerintem a korai filmjei a legjobbak, amikor még nem volt velős mondandó, állat, vagy környezetvédelem, sz*r poénok, csak kőkemény darabolás.
Komolyan mondom megnézni egy ilyen filmet (Nico, Őlve, vagy halva, Halálra jelölve, Törvényre törve, az első négy szerintem legjobb filmje) kábé azzal van egy szinten, mintha Garth Ennis féle Punishert olvasnánk. Mert nem az a szórakoztató, hogy milyen jók ezek a filmek, hanem, hogy milyen elborultan, abszurd módon kemények (kiherélés katanával, szemkinyomás hüvelykujjal prömier plánban, meg ilyenek).
Aztán valóban a Lángoló jéggel kezdett el szétesni minden, de szerintem a Patrióta volt az igazi mélypont (a filmet Seagal a saját birtokán forgatta !), azótta csak űber sz*r filmjei vannak.

Abszolúte egyetértek !

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4236 Dátum: 2009. június 24. - 12:43:09 »
Holnap délután fogom megnézni a transzformert ;) majd számíthattok kis spoileres élménybeszámolóra is ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4237 Dátum: 2009. június 24. - 14:23:56 »
Az elhagyatott szoba valójában rém gyenge film volt. A rendezése is. Jó, hogy AN kijutott Amerikába és jegyzik, de horrort nem kéne adni neki. Persze nekem 8, mert Predátort úgyse hiszem, hogy megnéznék, eddig se láttam egy félnél többet belőle...
Seagalnak pedig szerintem egyetlen egy jó filmje volt, az Ölve, vagy halva. Az összes többit, amit még láttam tőle Nico, Halálra jelölve, Törvényre törve, mind gáz volt, de a Nico a leginkább. Az én szememben az az ember egy trágyadomb. Majd a klubbon elmesélem, hogy miért, ha érdekel valakit.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4238 Dátum: 2009. június 24. - 14:41:05 »
számomra is az, de engem azért érdekel.   :hehe:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4239 Dátum: 2009. június 24. - 21:45:13 »
Bár a van Damme-mal közösben már nem.
Abból elvileg nem lesz semmi, elvileg Seagal kiszállt. Pedig megnéztem volna. :-\

Seagalnak pedig szerintem egyetlen egy jó filmje volt, az Ölve, vagy halva. Az összes többit, amit még láttam tőle Nico, Halálra jelölve, Törvényre törve, mind gáz volt, de a Nico a leginkább. Az én szememben az az ember egy trágyadomb. Majd a klubbon elmesélem, hogy miért, ha érdekel valakit.
Engem is érdekel. ;)