Ez így kerek és teljesen jól csinálod. Itt az volt a lényeg, hogy még te is úgy nyilatkoztál, hogy kicsit túlreagáljuk/túlreagálom a dolgot. Miért? Csak mert olyan filmek kapcsán robbant ki ez az egész, ami téged magasról nem érdekel. Viszont ha már netán egy kedvencről lenne szó, máris máshogy látnád a témát. Nekem nem kedvencem se a clash, se a vasember, én végig az általánosságokról papoltam, általános értelemben fakadtam ki a remake-ek ellen, mert már én is voltam károsított, máskor, korábban. Azért érveltem, hogy ne tűnjön már furcsának és túlbuzgóságnak, érthetetlen kifakadásnak, ha valakinek a kedvencét pusztán anyagi okok miatt, vagy azért mert az amcsik nem tudnak olvasni, adaptálják, és többnyire elcseszik és ennek hangot is ad. Ezt kéne elfogadni.
Már nem emlékszem, de nem a Titánok harca alapján jött elő a vita? Mert nem úgy tűnt, mintha az neked a kedvenced lenne. Te a jelenségre reagáltál, én pedig az adott témára, szerintem csak ennyiben volt félreértés közöttünk.

Azóta már inkább kerülöm a filmet, a folytatásairól nem is beszélve (életem egyik legnagyobb hibája volt moziban nézni a JP3-at).
Nekem egyedül a 3. rész volt az, ami tetszett.
Játékoknál amúgy csak bizonyos korig az a helyzet. Ahogy nő fel az ember, simán kipróbál klasszikusokat.
Hmm. Vagy nem. Te kipróbáltál, de a legtöbb ember nem, illetve ha mégis, nem ragad le ott, és én csak ennyit írtam, semmi többet.
Hát akkor ez a példa is sántít, mert én is max 2 évvel ezelött láttam a Hellraisert, és nekem nagyon tetszett.
Nem sántít, mert nem azt írtam, hogy "soha, senki".

Hidd el, nem tartozol a többség közé.
És ami a legdurvább, hogy az általad linkelt bandákról sosem halottam, mégis a 3 vidiből 2 nagyon tetszett.
Nem véletlenül a jobbakat linkeltem be.

Melyik nem tetszett?
Azt akartam mondani, hogy az elavult hangzásvilág miatt nem rúgnak labdába. Egyszer hallgattam AC/DC-t a boltban (legjobb időszak, Bon Scott és az egyik legjobb szám: Walk All Over You), és odajött egy fiatal lány megkérdezni, hogy mi ez. Amikor megmondtam, ez volt a reakciója: "Ilyen csöves zenét játszott régen az AC/DC?"
Kíváncsi vagyok, hányan vannak, akik emlékeznek még erre (Tomi, tudjuk, te már rég nem Vigyorog).
Huh, ne tudd meg! Ezt én MÁR nem láttam, annyira vén vagyok.

Ott van a Gyűrűk Ura trilógia, vagy a Kill Bill. SOk százezer ember szerint zseniális, nah szóval ez már jelenthet valamit. Én mégis utálom őket. De elfogadom, hogy bár én nem tudom miért, ha ennyien imádják, talán mégsem olyan rossz film, ahogy gondolom.
Ez egy nagyon pozitív hozzáállás, teljesen egyetértek vele. Nagyon nem bírom, amikor a nagy okosok erre azt felelik, hogy "tízmillió légy nem tévedhet". Sok ember egyszerűen képtelen belátni, hogy nem mindenki más jön szembe az úton, hanem ők.