Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320028 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5260 Dátum: 2010. március 08. - 20:55:14 »
Ez tök jó volt!
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5261 Dátum: 2010. március 08. - 21:01:31 »
 :D
Miről szól (csak dióhéjban) a World war hulk? És a planet hulk? Az ugyanaz?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5262 Dátum: 2010. március 08. - 21:05:11 »
Planet Hulk: Conan eredettörténete a John Carter díszletei között, csak itt a barbár helyett a zöldség szerepel. Minden más ugyanaz, még a sztorivezetés is. A sztori élvezetes, egy klasszikus sci-fi modern elmesélése.
WWH: Egy unalmas, kiszámítható, lapos sztori, melynek lényege, hogy Hulk lejön, dühös, füzetenként szétver valakit, ezt 60 füzeten át, majd jön a Sentry, és kiveri a Hulkból Bruce Bannert, the end. Ja, és Romita jr pályafutásának legocsmányabb rajzai, az abszolút mélypontja, onnan már csak feljebb ment, igaz, rövid idő alatt nagyon sokat.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5263 Dátum: 2010. március 08. - 21:30:08 »
A Planet Hulk olvasható a HZs-n, szerintem nagyon jó sztori.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5264 Dátum: 2010. március 08. - 22:43:33 »
Ez így kerek és teljesen jól csinálod. Itt az volt a lényeg, hogy még te is úgy nyilatkoztál, hogy kicsit túlreagáljuk/túlreagálom a dolgot. Miért? Csak mert olyan filmek kapcsán robbant ki ez az egész, ami téged magasról nem érdekel. Viszont ha már netán egy kedvencről lenne szó, máris máshogy látnád a témát. Nekem nem kedvencem se a clash, se a vasember, én végig az általánosságokról papoltam, általános értelemben fakadtam ki a remake-ek ellen, mert már én is voltam károsított, máskor, korábban. Azért érveltem, hogy ne tűnjön már furcsának és túlbuzgóságnak, érthetetlen kifakadásnak, ha valakinek a kedvencét pusztán anyagi okok miatt, vagy azért mert az amcsik nem tudnak olvasni, adaptálják, és többnyire elcseszik és ennek hangot is ad. Ezt kéne elfogadni.
Már nem emlékszem, de nem a Titánok harca alapján jött elő a vita? Mert nem úgy tűnt, mintha az neked a kedvenced lenne. Te a jelenségre reagáltál, én pedig az adott témára, szerintem csak ennyiben volt félreértés közöttünk.  ;)
Idézet
Azóta már inkább kerülöm a filmet, a folytatásairól nem is beszélve (életem egyik legnagyobb hibája volt moziban nézni a JP3-at).
Nekem egyedül a 3. rész volt az, ami tetszett.
Idézet
Játékoknál amúgy csak bizonyos korig az a helyzet. Ahogy nő fel az ember, simán kipróbál klasszikusokat.
Hmm. Vagy nem. Te kipróbáltál, de a legtöbb ember nem, illetve ha mégis, nem ragad le ott, és én csak ennyit írtam, semmi többet.
Idézet
Hát akkor ez a példa is sántít, mert én is max 2 évvel ezelött láttam a Hellraisert, és nekem nagyon tetszett.
Nem sántít, mert nem azt írtam, hogy "soha, senki".  ;) Hidd el, nem tartozol a többség közé.

Idézet
És ami a legdurvább, hogy az általad linkelt bandákról sosem halottam, mégis a 3 vidiből 2 nagyon tetszett.
Nem véletlenül a jobbakat linkeltem be.  ;D Melyik nem tetszett?
Azt akartam mondani, hogy az elavult hangzásvilág miatt nem rúgnak labdába. Egyszer hallgattam AC/DC-t a boltban (legjobb időszak, Bon Scott és az egyik legjobb szám: Walk All Over You), és odajött egy fiatal lány megkérdezni, hogy mi ez. Amikor megmondtam, ez volt a reakciója: "Ilyen csöves zenét játszott régen az AC/DC?"
Idézet
Kíváncsi vagyok, hányan vannak, akik emlékeznek még erre (Tomi, tudjuk, te már rég nem Vigyorog).
Huh, ne tudd meg! Ezt én MÁR nem láttam, annyira vén vagyok.  :D
Idézet
Ott van a Gyűrűk Ura trilógia, vagy a Kill Bill. SOk százezer ember szerint zseniális, nah szóval ez már jelenthet valamit. Én mégis utálom őket. De elfogadom, hogy bár én nem tudom miért, ha ennyien imádják, talán mégsem olyan rossz film, ahogy gondolom.
Ez egy nagyon pozitív hozzáállás, teljesen egyetértek vele. Nagyon nem bírom, amikor a nagy okosok erre azt felelik, hogy "tízmillió légy nem tévedhet". Sok ember egyszerűen képtelen belátni, hogy nem mindenki más jön szembe az úton, hanem ők.

« Utoljára szerkesztve: 2010. március 08. - 22:48:18 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5265 Dátum: 2010. március 08. - 23:04:31 »
Idézet
Te a jelenségre reagáltál, én pedig az adott témára, szerintem csak ennyiben volt félreértés közöttünk.  Kacsint
Jah, de az jött le, hogy mivel téged a konkrét példa hidegen hagy, ezért a jelenség sem érdekel különösebben, közbe meg kiderült, ha olyan lenne a példa, ami téged is érdekel, te is úgy vélekednél, ahogy mi, akik "felfújtuk" az ügyet.
Idézet
Hmm. Vagy nem. Te kipróbáltál, de a legtöbb ember nem, illetve ha mégis, nem ragad le ott, és én csak ennyit írtam, semmi többet.
Itt Tomival értek egyet. Persze nem reprezentatív az én kis microkörnyezetem, vagy a neten amit itt-ott olvastam, de a maiak mér csak azért se próbálnak meg régi, de nagy játékokkal játszani, mert hát milyen trémmár a grafikája, hogy lehet ebbe beleélni magad? Közben meg lehet akármilyen élethű, meg csillivilli a játék, ha nem ad igazi játékélményt.
Idézet
Sok ember egyszerűen képtelen belátni, hogy nem mindenki más jön szembe az úton, hanem ők.
Itt a kulcs. Remek esszenciája annak, amiről szó van ez az útos példa, tetszik. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #5266 Dátum: 2010. március 09. - 08:25:37 »
Nekem egyedül a 3. rész volt az, ami tetszett.
Nekem egyedül az nem tetszett. ;D
Nem sántít, mert nem azt írtam, hogy "soha, senki".   Hidd el, nem tartozol a többség közé.
Tudom, ebben az is közrejátszik, hogy valami ellenállhatatlan késztetést érzek a 80-as évek klasszikusainak megismerése iránt, ami abban gyökeredzik, hogy habár koromban ugyan nem, de a magyar TV-k igen erős késései miatt ilyen jellegű filmeken nöttem fel.
Viszont az éretleneket egyszer sem birtam megnézni, neked meg gyakorlatilag a(z egyik) kedvenc filmed.
Nem véletlenül a jobbakat linkeltem be.   Melyik nem tetszett?
Az első nem jött be annyira, a másik kettő igen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5267 Dátum: 2010. március 09. - 21:53:26 »
Viszont az éretleneket egyszer sem birtam megnézni, neked meg gyakorlatilag a(z egyik) kedvenc filmed.
Jézusom, hogy nem lehet nem megnézni azt a filmet?  :surp: :surp: Már az is furcsa lenne, ha nem tetszene, de hogy végig se tudd nézni?  :surp:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5268 Dátum: 2010. március 10. - 19:17:20 »
Szerintem jó film az éretlenek, nekem tetszett, de vannak messze jobb vígjátékok is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5269 Dátum: 2010. március 12. - 10:02:04 »
A Clash of the titans-hoz annyit, hogy az eredetiben sem volt akkora színészi játék, ebből a szempontból nem fogja alulmúlni az új változat sem. Az eredeti is szerethető film volt minden hibája ellenére, én inkább attól félek, hogy megpróbálják túl komolyra venni a figurát. (King Kong dettó, Peter Jackson változatával nem volt semmi baj, csak szerintem egy ilyen történet már nem tudja lekötni annyira az embereket).

Old boy, bár én is azok közé tartozom, akiknek tetszett, de minden további nélkül meg tudom érteni azokat, akiknek nem jött be. Park Chan-wook filmjei közül mégis ez a "legnyugatiasabb" a többi filmje sokkal elborultabb ennél. :)

Remake: Semmi bajom nincs ezekkel, csak akkor, ha a másolat olyan elismerést kap, mint A tégla és az eredetit és annak további 2 részét tényleg nem ismeri szinte senki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5270 Dátum: 2010. március 13. - 09:56:51 »
Predators forgatási videó

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5271 Dátum: 2010. március 13. - 10:10:43 »
Lesz egy ilyen film? Még nem is hallottam róla.
Amúgy jó videó, köszi, Ben. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5272 Dátum: 2010. március 13. - 10:15:00 »
Magyar a rendezője, Antal Nimród, aki a Kontroll-t csinálta.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5273 Dátum: 2010. március 13. - 11:56:52 »
Piros pont: adrian brody, Laurence Fishburne(duplán, remélem Gáti Oszkár lesz a szinkronhangja), robert rodriguez, Antal nimród és színvilág  :D
Fekete pont, hogy Nimród nem beszélt a filmben  :(

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5274 Dátum: 2010. március 13. - 15:55:37 »
Magyar a rendezője, Antal Nimród, aki a Kontroll-t csinálta.

De ami szép hogy a kameraman Pados Gyula aki a kontrollt is kamozta  8)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5275 Dátum: 2010. március 13. - 16:35:47 »
A szotyit meg a Predatorok bolygóján ugyanaz fogja osztogatni, aki az aluljárókban adta.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5276 Dátum: 2010. március 13. - 16:50:40 »
Ha nem lesz benne Badár Sándor, én meg se nézem. Egymaga ki tudná irtani az összes Predatort pusztán a nézésével.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5277 Dátum: 2010. március 13. - 18:16:57 »
A szotyit meg a Predatorok bolygóján ugyanaz fogja osztogatni, aki az aluljárókban adta.  ;D

Hol játszódik?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5278 Dátum: 2010. március 13. - 18:40:07 »
A Predatorok bolygóján. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5279 Dátum: 2010. március 13. - 19:12:32 »
Komolyan??? Az király! Mindíg kivánccsi voltam honnan jöhetnek. Az álieneknek is van saját bolygója? Az első Alien filmben egy csomó tojást szállított az idegen hajó. Az is érdekes sztori lehet