Nana álljatok má meg. Ez túl gyors így...

Zöld manci:
1, Mivel itt kifejezetten csak az elsőről van szó, legalábbis nekem, 9.
2, 10, nem férhet hozzá kétség
3, Húh

Valamelyik csodapókban...
4, Hát nemtudom. Kifejezettn kedvenc sztorim nincs vele, úgy cakompakk minden, amiben benne van,kivétel a klón sztorikat, meg az újabb, 2000 utáni részeket. De ha a legtörténelmibb pillanatát kell említenem, akkor az mindenképp Gwen megölése. A mai napig az egyik kedvenc képem, amikor szegény Gwen fogja a fejét és a háttérben, az ablalkon kívül jön vigyorogva a Manó.
5, Szerintem anniyra nem erőltették túl, mint ahogy gaby mondja. Vagy lehet, hogy mivel én nem az elejétől ismertem meg a karaktert, azért tűnik így, de nekem mindig érdekes volt, hogy sokszor bővült a karaktere. Persze, voltak túlzások, de azokat szokásos képregényes dolognka vettem, nem vettem igazán komolyan. Kár volt elővenni a klón sztoriknál.
MJ:
1, 9. Gwent azé jobban bírtam, meg Feliciát is.

2, 10(van értelme itt ennek a pontnak? Úgyis mindneki 10-et fog neki adni)
3, Hááát...valamelyik Csodapók, úgy 50-60. számok környékén. Emlékezetes volt gyerekfejjel, amikor Venomot először látta és megrémülve kuporgott a sarokban.
4, Úgy kifejezett kedvencem nekem sincs, amikor azt mondhatnám, hogy na igen, ez a történet MJ miatt nagyon király. Ha egy szakaszt kellene mondani: amikor Petert eltemették, akkor nagyon tetszett, ahogy bemutatták.
Ja és a Sikoltásban is olyan monológot adott a szájába JMD(no meg a fordító), hogy hihetetlen.
5, Utálom, hogy elvették tőle, sosem értettem, hogy mire mondjátok, hogy kezdeni kéne valamit a karakterével. Pont jó volt úgy ahogy volt...miért kell egy szuperhős feleségének valami extra dolgokat csinálni? MJ-t meg adják vissza Peternek!!!