Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495495 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2560 Dátum: 2012. december 19. - 01:41:42 »
Arról, hogy az USM olyan lett, amilyen, egyedül a Marvel tehet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2561 Dátum: 2012. december 20. - 08:01:23 »
Huuuu, végeztem a Young pár magyar részével és elkezdtem nézni az Ulti Pókot magyarul, ha már angolul nem bírtam...
A 10. résznél csináltam egy szaltót, Wolverine itt is ROZSOMÁK lett :oh: :oh: :oh: :oh: ;D kurta jó, sőt. a hangja is rohadt jó, ha jól hallom Kőszegi Ákos lett, egész jó illik Steven Blum hangjához. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #2562 Dátum: 2012. december 21. - 16:23:42 »
Btw, elindult a CN-en a Zöld Lámpás animációs sorozat. Nézi valaki?

venom75

• Pókfej
« Válasz #2563 Dátum: 2012. december 21. - 17:13:14 »
Kikölcsönözve.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2564 Dátum: 2012. december 21. - 17:15:33 »
Engem annyira nem hat meg a Zöld semmilyen árnyalata :D

Btw. raiusu az Ulti Pókhoz nincs közöd? Mer azért elég comicsos lett a nevek fordítása.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2565 Dátum: 2012. december 21. - 23:39:33 »
Btw, elindult a CN-en a Zöld Lámpás animációs sorozat. Nézi valaki?
A 15. részig megnéztem (addig volt "kikölcsönözhető"), és nekem tetszik a sorozat. Nem tudom milyen a szinkronja, én angolul nézem.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2566 Dátum: 2012. december 21. - 23:46:14 »
Btw. raiusu az Ulti Pókhoz nincs közöd? Mer azért elég comicsos lett a nevek fordítása.
Nincs, annak semmit nem tudok a magyar változatáról.
Belenéztem a magyar Zöld Lámpásba, és szerintem nagyon eltalálták a hangokat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2567 Dátum: 2012. december 22. - 07:26:04 »
Na majd akkor sassolom én is az első részt, bár annyira nem jött be, hogy most a Dc átment a CGi rajzfilmbe... most a Zöld Lámpás, aztán jön az az új Bat borzadály... lehetett volna egy sorozat a YJ stílusban, sőt játszhatódott volna ugyanabban az "univerzumban"... nem igen értem, hogy ezeket a lehetőségeket miért nem használják ki...

Hm, érdekes akkor... mer totál nem értem, hogy a legtöbb dolog tök képregényes, lásd Fátum (akit azért totál félre lehet fordítani), vagy most itt van Rozsomák, viszont Venomot meg lefordították Méregre... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2568 Dátum: 2012. december 22. - 08:39:03 »
Azért vannak olyan dramaturgok, akik utánajárnak a dolgoknak, sőt olvasnak/tak képregényeket.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2569 Dátum: 2012. december 22. - 08:40:59 »
Így kellett volna az első X rajzfilmnél is bazz... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2570 Dátum: 2012. december 23. - 19:38:18 »
Basszus basszus.
Wolverine and the Xmen most megy a Megmaxon.

A 3. rész megy most... eddig katasztrófális a szinkron... a nevek meg sajnos filmesek... Ciklont hallottam eddig...

Raisu

• Traveller
« Válasz #2571 Dátum: 2012. december 23. - 19:51:43 »
X-Men - Az újrakezdés... érdekes címfordítás. :D Mi bajuk volt a Rozsomák/Farkas és az X-Mennel?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2572 Dátum: 2012. december 23. - 20:07:18 »
Nem tom, de pont ezt akartam kérdezni én is... már ez a Spectacular Spider-man óta motoszkál bennem, hogy miért nem lehet ezeket normálisan fordítani? Lenyügöző Pókember, vagy ilyesmi,helyette lett Pókemberk kalanadjai, most meg az Ultimate meg megkapta a legújabb kalandjai jelzőt... :roll:

Amúgy a szinkron felemás, az első két ember akit elkaptam pont a Prof (na neki tényleg nagyon kaki a hangja...) és Log beszélgetése volt, hirtelen ő is nagyon gáz volt, de így a végére végülis nem is lett annyira rossz...(jó ez a karcos hang Blumnak, de azért Kőszegi sokkal jobban bejött az Ultimate Pókban) bár számomra tök ismeretlen emberke... Ororo viszont jó lett, tetszett, és mintha Scott Pálmai Szabolcs lett volna, nem ő volt az Animében is? És természetesen Jégember megkapta Markovits Tamást... vhol totál sejtettem...
A fordítást még egyelőre nem tom hova tenni, ugye Ciklon miatt egyértelmű, hogy a filmes nevek lesznek, Farkassal és Miszitkkel karöltve, viszont Shadowking megkapta az Árnykirály nevet... ami meg képregényes... :headscratch:

Holnap reggel 9:35-kor lesz a 3. rész, 14:35-kor ismétlik a mostani 4.-et, este 19:30-kor pedig az 5.-ik jön.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2573 Dátum: 2012. december 23. - 23:57:20 »
Azért a Shadowkinget nem olyan nehéz normálisan lefordítani.  ;) És nem, Scott az animében Varga Rókus volt. Az kellett volna még, hogy Pálmai Szabolcs kapja... Mármint, nincs vele semmi bajom, csak nem illene Scotthoz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2574 Dátum: 2012. december 24. - 08:20:06 »
Hát akkor itt lehet megkapta... mondjuk abból az 1 mondatból nem nagyon tudtam leszűrni... na majd fél tízkor. Kivi vagyok Magnetóra, úgyis a 3. jön.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2575 Dátum: 2012. december 24. - 11:23:30 »
Ó, jó ég... Magneto Megyeri János lett... hááát ez érdekes...
Küklopsz meg Láng Balázs, ő nem is olyan rossz... Xaviernek meg írtó gonosz hangja lett... ;D
Sajnos a nevek tényleg maradtak a filmesek... Farkas... kár hogy még mindig ragaszkodnak hozzá... mondjuk azért arra rohadtul kivi lennék, hogy miért lehetett az Animében , meg most az Ulti Pókban is Rozsomák... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2576 Dátum: 2012. december 24. - 12:09:29 »
Pedig egyszerű: van, aki csak a filmből ismeri a figurákat, és van, aki a képregényekből is. Illetve a megrendelő is eldöntheti, hogy melyik változatot kéri.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2577 Dátum: 2012. december 24. - 13:24:59 »
Hát kár, hogy ennél nem vették figyelembe az Ulti Pók fordításait.  ;D (valszeg egy időben készülhettek :headscratch:)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2578 Dátum: 2012. december 24. - 13:45:56 »
Nem feltétlenül. A Young Justice második évadának is kész a magyar szinkronja, holott még az első évadot sem fejezte be a CN. Vagy ott a Zöld Lámpás animációs sorozat, aminek meg nyáron készítették a szinkronját, és csak most került adásba.  ;) Vagy ott a Smallville 10. évad, amire 1 évet kellett kb. várni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2579 Dátum: 2012. december 24. - 14:05:39 »
Kész a második évad szinkronja? :o Hogy? Még lehet a rajzfilm sincs kész, nem véletlen ez a sok hosszú szünet ;D