Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041060 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:TV Műsorok
« Válasz #5200 Dátum: 2012. január 10. - 16:42:50 »
Eredetileg az ifjú Bruce Wayne életéről terveztek sorozatot készíteni, de a sok jogi huzavona miatt a WB ide-oda dobálta mindkét ismert DC hős scriptjét, végül a Batman előzményfilmként kapott lehetőséget, hogy elkészüljön, így lett Superman fiatal korából inkább sorozat, mielőtt felöltötte a legendás kék ruhát. Alfred Gough és Miles Millar ezt az utat választotta, visszanyúlva teljesen az alapokig. Szerintem a batmanes tervek is hozzájárultak, hogy olykor egy sötétebb hangvételű sorozatot kapjunk, ami sokkal emberibb, mint bármelyik adaptáció előtte volt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5201 Dátum: 2012. január 10. - 17:48:22 »
Idézet
Igazából tipikusan az a típusú lány, akiről néha készül egy szép felvétel, amikor pont jó szögben kapják el, máskor viszont nagyon nem szép.
Én épp úgy láttam, hogy sosem készült róla rossz szögben kép. :)
:D Akkor ez nagyon ízlés kérdése. ;D

Idézet
Kristin túl egzotikus nekem. :D
Igen, valahol az egzotikus vonásai keverednek az átlagos kislány vonásaival, aminek az eredménye nekem tök zavaró volt. ;)

Idézet
Asszem neked inkább a későbbi évadok fognak tetszeni... ;D Azok izgalmasabbak, drámaiabbak, jobban kavarják a sztorikat. És mivel te amúgyis elvonatkoztatsz Szupitól, nem fog zavarni, hogy k**vára semmi közük az eredeti Superman történetfolyamhoz. ;D
K**vára nem fog zavarni, mert gőzöm sincs róla, milyen az eredeti történetfolyam. ;D ;D Nem tudnám megmondani, olvastam-e valaha bármit vele kapcsolatban. Supit mindig csak sorozatokból ismertem és sosem érdekelt annyira, hogy jobban utánanézzek.

Idézet
Ezzel mondjuk annyiból egyetértek, hogy míg a Gyűrűk Urában Arwen szerepében eszméletlen gyönyörű volt és olvadoztam tőle, addig a Hulk 2-ben annyira csúnya volt, hogy tényleg leküldtem volna a szénbányába, ahonnan még a 7 törpe is kiszaladt volna ijedtében.
Oké, akkor ehhez képzeld el, hogy nekem a Gyűrűk Urában is csak néha volt szép, és többnyire fogtam a fejem, hogy "ez lenne a legszebb nő a világon...??". :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5202 Dátum: 2012. január 10. - 20:04:18 »
Ez engem sohasem zavart. Mármint az, hogy nem lesz belőle "Superman". Ez ugyanis nem igaz, ő már itt és most is Superman.
Az a gond, hogy én nem tudom őt annak tekinteni. A jelmezes szuperhősők egyik fontos tulajdonsága az, hogy ők jelképek, szimbólumok, emiatt többek mint egy rendőr, vagy egy átlagember. Különösen Superman esetében igaz, hogy jelkép - ez pedig hiányzik ebből a sorozatból. Az, hogy itt Clark civilben ténykedik, megakadályoz kisebb bűntetteket, meg időnként megmenti Smallville-t, messze nem ér fel a későbbi Superman hőstetteihez és semmiképp sem jelkép, hisz teljesen titokban ténykedik.
Idézet
Igaz, hogy nem fog minden passzolni a felnőttkori történeteibe, de az nem baj.

De olyannyira nem fog passzolni, hogy felnőttként nyugdíjba mehet, hisz már fiatalon legyőzi az összes nagyobb ellenségét. :lol:
Idézet
A régi Superman-filmek se passzoltak az akkori képregényekhez, csak éppen akkoriban még nem ismertük a képregényt
Én se azt várom el, hogy tökéletesen passzoljon a képregényhez, hiszen én is inkább sorozatokból ismerem szupit, mint képregényekből. De azért ennyire látványosan nem kéne ellentmondania a Superman történelemnek. A későbbi évadokon érződik, hogy az írók nem tudtak mit kitalálni, ezért kezdték el behozni a nagyobb képregényes ellenfeleket is.

Idézet
Szerintem ez az időszaka sokkal érdekesebb, mint a későiek, és az ellenségei is sokkal hihetőbbek, emberközelibbek (filmesek), mint a képregényesek. Ugye Supermannel mindig is az volt a gond, hogy mennyire legyőzhetetlen, mennyire hihetetlen. Ezt megváltoztatták a sorozatban - amivel ugye ellentmondtak a képregénynek -, de mindenképpen jó irányba mentek vele. Ugye annak idején úgy reklámozták, hogy "Superman - ha Stan Lee írta volna".
Azért azt ne felejtsük el, hogy úgy vették el Superman legyőzhetetlenségét, hogy kb. boldog-boldogtalan kezébe kriptonitot nyomtak. Elmész Smallville erdeibe gombászni, és menet közben simán összeszedhetsz egy kiló kriptonitot. Ugyanezt egy Superman sorozatban is meg lehetne csinálni. ;) Ami meg a magánéleti részek előtérbe helyezését illeti, azt gyönyörűen megoldották a Lois és Clark c. sorozatban is, pedig ott már a jelmeze is megvolt Clarknak.

Ne érts félre, ha elvonatkoztatok Szupitól, és a sorozatot önmagában nézem, akkor az egyik legjobb sorozat a világon, csak én nem tudok elvonatkoztatni. Ahogy egyszer nagyon jól megfogalmaztad, ez egy alternatív univerzum. Lehet hogy velem van a baj, de én nem nagyon szeretem az alternatív univerzumokat, azt vártam volna, hogy Clark előbb-utóbb belebújik a híres szerkóba.
A sorozat zseniális volt annak, aminek indult eredetileg: egy hosszabb, kibontott eredettörténetnek. Szerintem 5 évad után le kellett volna állni, és ugyanazzal a gárdával indítani egy másik sorozatot, amiben Tom Welling már Supermanként röpköd, és ott simán jöhettek volna a nagy képregényes ellenfelek. Tök szuper lett volna.
De így, hogy az eredetsztorit nyújtották, mint a rétestésztát, és teljesen kifacsarták, nem tetszett annyira.

Igen, valahol az egzotikus vonásai keverednek az átlagos kislány vonásaival, aminek az eredménye nekem tök zavaró volt. ;)
Értelek, bár ez tényleg ízlés kérdése. Nálam azért a top szépségek között mindenképp ott van Kristin is.

Idézet
K**vára nem fog zavarni, mert gőzöm sincs róla, milyen az eredeti történetfolyam. ;D ;D Nem tudnám megmondani, olvastam-e valaha bármit vele kapcsolatban. Supit mindig csak sorozatokból ismertem és sosem érdekelt annyira, hogy jobban utánanézzek.
;D Mondjuk ahogy Kaine-nek is írtam, én is filmekből, rajzfilmekből ismerem Szupit, meg valamennyira a magyarul megjelent képregényekből.
Egyébként, ha Lana karaktere nem tetszett neked, akkor Lois tutira fog. :D

Idézet
Oké, akkor ehhez képzeld el, hogy nekem a Gyűrűk Urában is csak néha volt szép, és többnyire fogtam a fejem, hogy "ez lenne a legszebb nő a világon...??". :D
Na jó, de te női szemmel, más szemszögből értékeled a nőket. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5203 Dátum: 2012. január 10. - 20:42:59 »
Egyébként, ha Lana karaktere nem tetszett neked, akkor Lois tutira fog. :D
Kíváncsi vagyok. ;)

Idézet
Na jó, de te női szemmel, más szemszögből értékeled a nőket. ;D
Én is mondhatnám, hogy te meg férfi szemmel. ;)
A lényeg egyébként szerintem ott van, hogy milyen szépség modellre próbáljuk ráilleszteni az adott nőt. Vagyis, mi az a teljesen szubjektív kép, ami neked szép. Nyilván tök más lesz, mint nekem, vagy akárkinek. Bölcselkedés abbahagyva. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5204 Dátum: 2012. január 10. - 22:38:08 »
Én is mondhatnám, hogy te meg férfi szemmel. ;)
Mondhatod is, mert abszolút igaz. :D Lehet, hogy ha nő lennék, én is leocsmányoznám Liv Tylert. Bár az apját így is leocsmányozom. :hehe:
Biztos vannak olyan férfisztárok is, akiket mi férfiszemmel nem látunk olyan szépnek, mint ti női szemmel.

Idézet
A lényeg egyébként szerintem ott van, hogy milyen szépség modellre próbáljuk ráilleszteni az adott nőt. Vagyis, mi az a teljesen szubjektív kép, ami neked szép. Nyilván tök más lesz, mint nekem, vagy akárkinek. Bölcselkedés abbahagyva. :D
Na igen, egyszerűbben fogalmazva a szépség megítélése teljesen szubjektív. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5205 Dátum: 2012. január 10. - 22:51:44 »
Különösen Superman esetében igaz, hogy jelkép - ez pedig hiányzik ebből a sorozatból. Az, hogy itt Clark civilben ténykedik, megakadályoz kisebb bűntetteket, meg időnként megmenti Smallville-t, messze nem ér fel a későbbi Superman hőstetteihez és semmiképp sem jelkép, hisz teljesen titokban ténykedik.

Vagyis akkor azt mondod, hogy Pókember korai történetei se voltak jók, mert abban még Pókember kisebb bűntetteket akadályoz meg, és időnként megmenti New Yorkot az aktuális gonosztól?

Idézet
Azért azt ne felejtsük el, hogy úgy vették el Superman legyőzhetetlenségét, hogy kb. boldog-boldogtalan kezébe kriptonitot nyomtak.
Én az emberközeliséget nem arra értettem, hogy legyőzhető Superman, hanem arra, hogy a fő hangsúly a magánéletén van (szintén, mint a régi Pókemberekben).

Idézet
A sorozat zseniális volt annak, aminek indult eredetileg: egy hosszabb, kibontott eredettörténetnek.
Hát, eredetileg biztosan úgy gondolták, de aztán túlnőtt önmagán a sorozat, és muszáj volt beletenni komolyabb ellenségeket, hogy ne fulladjon unalomba a dolog. Nem lehetett 10 évadon át meteormutánsok ellen harcolnia, mint a 2. évadban. :) Nekem éppen tetszett, hogy behoztak ismerősöket a Superman-világból. Különösen a Zöld Íjász filmes változata nagyon tetszik. De az ellenségei közül Bizarro is nagyon ott volt.

Nekem talán éppen az tetszik benne. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5206 Dátum: 2012. január 11. - 00:01:06 »
Vagyis akkor azt mondod, hogy Pókember korai történetei se voltak jók, mert abban még Pókember kisebb bűntetteket akadályoz meg, és időnként megmenti New Yorkot az aktuális gonosztól?
Nem, nem erről van szó. Azt nem mondtam, hogy a Smallville történetei nem voltak jók (sőt, pont a korai évadok tetszettek a legjobban), hanem azt mondtam, hogy Clarkot nem tudom elfogadni Supermannek, mert itt még nem az. Van egy nagy különbség Pókemberhez képest, Pókember ugyanis már a kezdetektől Pókember, azaz megvan a szerkója, hálóvetője, Pókemberként ugrabugrál, ténylegesen szuperhős, róla tudjuk is a kezdetek óta, hogy ez a története, és már fiatalon összecsapott a később is híressé vált ellenfelekkel is. Ezzel szemben a Smallville története a képregényhez képest egy teljesen új fikció, meteormutánsostul. A Smallville-vel ellentétben Clarknak tök nyugis gyerek-és tinikora volt egy tök nyugis kisvárosban ahol a büdös életben nem történt semmi, valószínűleg. Ettől persze még a meteormutánsos dolog, bár érezhetően kicsit erőltetett, de jó ötlet volt, hiszen emberfeletti erejű ellenfeleket kellett keríteni Clarknak, hogy ne legyenek tök unalmasak a kalandjai. A meteormutánsokkal, illetve bármi más kitalált ellenfelekkel sincs semmi bajom, onnantól kezdett zavarni a dolog, hogy olyan híres ellenfeleket hoztak be neki, akikről köztudott, hogy nem találkozhatott velük fiatalon. Ellentmondásba keveredik minden más Superman mítosszal, ez zavaró. Pókember más tészta mert ő a kezdetektől fogva a számunkra jól ismert (legfeljebb kissé tapasztalatlan) szuperhős volt, aki mindenféle rosszfiúval összefutott.
Egyébként sem lehet túl jól összehasonlítani Szupit és Pókit, mert míg Szupi feddhetetlenül az igazság bajnoka, egy jelkép (ami a Smallville-ben nincs meg), addig Pókember megítélése igencsak ellentmondásos a Hírharsonának köszönhetően.
Nem maguk a történetek rosszak a Smallville-ben, ha elvonatkoztatok Szupitól, akkor tök jó a sorozat. De nem igazán Superman-es, inkább Clark Kentes. Sőt, Ultimate Clark Kentes. :D

Hogy egy hasonlattal érzékeltessem a problémámat:
Képzeld el, hogy indítanak egy Pókember TV-sorozatot Pókember fiatalkoráról, ami 10 évados. Az első évad első részében megcsípi a Pók, szépen kialakulnak a képességei, de továbbra is gimibe jár, tiniként tök jól ellenne, de hirtelen megjelennek titokzatos szuperfigurák akik gonoszak, és tiniként civilben lenyomja őket, közben megtörténnek a szokásos családi konfliktusok barátnőkkel, Ben bácsival satöbbi. Úgy az 5. évad végén feltalálja a hálóvetőt, ekkoriban Norman Osborn, aki a kezdetektől szerepelt civilben, Zöld manóvá változik, többször összecsapnak, de persze Peter civilben van. A hátralévő öt évadban felbukkan a többi híres szuperbűnöző Rengetőtől kezdve Rinón és Elektrón át Keselyűig, Peter mindet lenyomja civilben, ekkor már valami titokzatos jótevőről cikkeznek az újságok, akiről nem tudni semmit. A 8. évad táján Peter a hírharsonához kerül, ekkor felbukkan Jameson is, majd végül Skorpió, sőt Venom, de sehol semmi Pókember, csak Peter ügyködik titokban, aki persze mindenkit lenyom civilben, miközben Ben bácsi él és virul. Aztán végül, a 10. évad utolsó epizódjának a zárójelenetében a nagy beszélgetés Ben bácsival, nagy erő=nagy felelősség, összeveszés, majd Peter baljóslatú zene közben elindul a pankráció helyszínére és csapó, vége. :)
A magánéleti konfliktusok megvannak benne, tegyük fel, hogy a történetek is ugyanolyan jól kidolgozottak, mint a Smallville-ben. Mégis, Pókember-rajongóként mennyire tetszene egy ilyen sorozat?

Idézet
Én az emberközeliséget nem arra értettem, hogy legyőzhető Superman, hanem arra, hogy a fő hangsúly a magánéletén van (szintén, mint a régi Pókemberekben).
Értem, de ez a régi Lois & Clark sorozatban is megvolt, ez nem egy nagy újdonság. :headscratch: 

Idézet
Hát, eredetileg biztosan úgy gondolták, de aztán túlnőtt önmagán a sorozat, és muszáj volt beletenni komolyabb ellenségeket, hogy ne fulladjon unalomba a dolog. Nem lehetett 10 évadon át meteormutánsok ellen harcolnia, mint a 2. évadban. :)
Ezért gondolom én azt, hogy a felénél le kellett volna zárni az eredetsztori szálat, átnevezni a sorozatot teszem azt Metropolisra ( :D ), ráadni Wellingre a köpenyt meg az S-es pólót, és ezután behozni a komolyabb képregényes ellenfeleket. Szerintem zabálták volna a népek, mint a cukrot. Nem értem, miért nem lépték meg a készítők, féltek, hogy egy TV-sorozat lenyomja a tervezett nagyköltségvetésű Szupi-mozifilmet?

Idézet
Nekem éppen tetszett, hogy behoztak ismerősöket a Superman-világból. Különösen a Zöld Íjász filmes változata nagyon tetszik. De az ellenségei közül Bizarro is nagyon ott volt.
Zöld Íjász nekem is nagyon tetszett, sőt, a meteormutánsok között is voltak nagyon jók.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5207 Dátum: 2012. január 11. - 07:43:29 »
Csakhogy Pókember és Superman között eléggé erőteljes különbség, hogy Póki alapvetően egy utcai bűnözés elleni, kispályás szuperhős, aki a népszerűsége miatt állandóan olyan kalandokból keveredik ki, amiknél esélye sem volna győzni (sokszor túlélni sem), és akit ugyanezen népszerűség miatt tuszkoltak be az A kategóriás hősök közé. (Az egyetlen jó dolog ebben a régi időkben az volt, hogy szép tanmeséket tudtak köríteni gyakorlatilag minden hónapban arról, hogy ha nem adjuk fel, összejöhet.)
Superman ezzel szemben eleve olyan karakter, akinek az a feladata, hogy minél hősiesebb dolgokat hajtson végre - plusz mellé a példamutatás végett a bűnözés és a gonoszság minden formájával felvegye a harcot.
A vicces mégis az, hogy Superman talán messze legjobb korszaka az volt, amikor furfangosabbnál furfangosabb - és fantasztikus (a szó valóságban-nem-történhetne-meg értelmében) - módokon csípett nyakon egyszerű gengsztereket.
A Smallville védelmébe még annyit, hogy az eredeti Superboy-történetek nagyja tényleg annyi volt, hogy egy természetfeletti erőkkel bíró okos kölyök szinte már csínyek segítségével kapott el rosszfiúkat - meg persze időnként kiderült, hogy az USA összes tudományos kísérletét a Smallville közelében végzik, illetve oda települt legalább négy különböző titkos kormányzati szerv is valamiért, nem beszélve nem egy már akkor majdnem milliárdos nagyságrendű építkezési tervről - ne feledjük, akkoriban az szó szerint egy pár ezer fős amerikai kisváros volt a nagy büdös középnyugati búzamezők kellős közepén - de ez már nem lényeges. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5208 Dátum: 2012. január 11. - 13:22:25 »
Úgy az 5. évad végén feltalálja a hálóvetőt, ekkoriban Norman Osborn, aki a kezdetektől szerepelt civilben, Zöld manóvá változik, többször összecsapnak, de persze Peter civilben van.
Ha felvenné azt a ruhát, amit mondjuk az első filmben a pankrátor bunyóhoz vett, akkor benne lennék. Ellentétben Szupival, ő nem olyan gyors, hogy kényes helyzeteket úgy oldjon meg, hogy ne ismerjék fel utána. Neki muszáj lenne egy kezdetleges maszk. A hasonló ruhát megoldnák, hisz Kara is mindig piros-kékben van, sőt, sokszor Clark is (Laura Vandervoort különben 2 danos karate mester  :)).
Fura lenne, persze, de biztos érdekes. Ugyanakkor Pókember történetét ismerem a kezdetek óta, míg Supermant gyakorlatilag csak a Byrne-féle feldolgozástól, vagyis már az sem az eredeti verzió.

Idézet
és akit ugyanezen népszerűség miatt tuszkoltak be az A kategóriás hősök közé.
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5209 Dátum: 2012. január 11. - 19:53:01 »
míg Szupi feddhetetlenül az igazság bajnoka, egy jelkép (ami a Smallville-ben nincs meg)
Ha nem is az igazság bajnoka, de a 8. évadtól már erőt ad az embereknek a hőstetteivel, a 9.-ben meg már jelképként is megjelenik, amit ő szór tele a városban. S világot is mentett az évadok során, pl 5. évad fekete csütörtök. Szerintem az se gáz, hogy behoznak pár képregénykaraktert s alakítanak rajta. Brainiac még bizonyos szinten bele is illik (épp pár órája néztem a TAS-t, ahol visszautazott az időben, hogy kinyírja tiniként), Zod kissé merész, de elfogadható, Bizarro-ra  meg rá se lehet ismerni, s ezzel bele lehet tunkolni, hogy több Bizarro is van (mint ahogy képregényben is tudtommal legalább 2 volt)... bár Parazita fura volt meteormutánsként, de még rá is lehet mondani, hogy nem ugyanaz vagy Mxyzptlk-re. S ez csak pár, aki hirtelen eszembe jutott. Ami viszont tényleg gáz, az a 8. évad főgonosza (10-et nem láttam, spoilert nem kérek :D), na őt nagyon nem kellett volna.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5210 Dátum: 2012. január 11. - 20:57:15 »
Ami viszont tényleg gáz, az a 8. évad főgonosza

Szerintem semmi gond nem volt vele, ráadásul a végén nem mutatták konkrétan, hogy meghalt volna, ergó simán visszatérhet, amikor már Superman-ként tevékenykedik.(Csak akkor spoiler, ha nem láttad végig a 8. évadot ;))
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5211 Dátum: 2012. január 11. - 21:26:01 »
hisz Kara is mindig piros-kékben van, sőt, sokszor Clark is
Na ja, elég szegényes Clark ruhatára... :hehe:
Idézet
(Laura Vandervoort különben 2 danos karate mester  :))
Wow, nem is tudtam. :D Nagyon szép nő, egyébként.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5212 Dátum: 2012. január 12. - 10:41:57 »
(Laura Vandervoort különben 2 danos karate mester  :)).

De jó. :D Nem gondolnám róla. :D És igazából tökjól állhat neki.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5213 Dátum: 2012. január 12. - 11:29:08 »
Tomival értek egyet: 2 hihetetlen gyönyörű leányzót sikerült kiválasztani anno a casting-on. KKreuk szépségének nagyon jót tett a különböző nemzetiségű vérvonal, aki pedig szereti a szőke Barbie stílust, annak be kell, hogy jöjjön Kara ;D
Viszont EDurance-vel az a bajom, hogy nagyon nagy a mosolya ;) de a karaktert marha hitelesen adja vissza, így nála nem a szépséget nézem. Alakja oké, az arca nekem valahogy nem jön be.
Remélem, nem olvastam bele semmilyen spoiler-be, mert az utcsó évadra nagyon kíváncsi vagyok.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5214 Dátum: 2012. január 12. - 11:57:53 »
Tomival értek egyet: 2 hihetetlen gyönyörű leányzót sikerült kiválasztani anno a casting-on. KKreuk szépségének nagyon jót tett a különböző nemzetiségű vérvonal,

Könyörgöm... egy kansas-i beltenyészet, mint Lana Lang ne legyen már egzotikus szépség.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #5215 Dátum: 2012. január 12. - 12:15:59 »
Ebben az esetben lehet, hogy kisebb lelkesedéssel néztem volna ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 12. - 12:31:43 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5216 Dátum: 2012. január 12. - 14:48:51 »
Könyörgöm... egy kansas-i beltenyészet, mint Lana Lang ne legyen már egzotikus szépség.
Bocsibocsi, de senki se állította, hogy Lana ősei SV-ből származnak 10 felmenőig visszavezetve.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5217 Dátum: 2012. január 12. - 14:56:58 »
Bocsibocsi, de senki se állította, hogy Lana ősei SV-ből származnak 10 felmenőig visszavezetve.  :)

Csak a képregény, amit ugyebár a sorozat készítői látványosan semmibe vettek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5218 Dátum: 2012. január 12. - 15:26:24 »
Igen, tehát a SV-ben semmi sem állította.  :) ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5219 Dátum: 2012. január 12. - 15:51:51 »
Csak a képregény, amit ugyebár a sorozat készítői látványosan semmibe vettek.
Hát, annyira látványosan semmibe vették, hogy Lanán meg se kell lepődni szerintem. ;D

de a karaktert marha hitelesen adja vissza, így nála nem a szépséget nézem.
Nem azt mondom, hogy ő a legjobb Lois, de így is nagyon jó a karaktere, vagány kis energiabomba. ;D
Ja, és nekem tetszik a mosolya is. :)