Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043315 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6000 Dátum: 2013. február 03. - 21:22:47 »
Hm, nekem a szinkron hangokkal csak Dinah hangja volt csalódás, az a csaj jobban tetszett volna neki, aki az Odaátban is nyomta őt. :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #6001 Dátum: 2013. február 03. - 22:53:42 »
Ő lenne a Fekete kanári??? :headscratch:  :o

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6002 Dátum: 2013. február 04. - 03:24:12 »
Ott még nem tartunk, talán nem is fogunk.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6003 Dátum: 2013. február 04. - 07:00:33 »
A szinkron szerintem is nagyon rossz lett.Én a lányommal nézem , de eddig még a eredeti jobban tetszett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6004 Dátum: 2013. február 05. - 18:12:21 »
Hoppá az ÍJász eszméletlen kemény premiert produkált, majd másdél millióan nézték, és ami a legszebb, hogy a második részre se pártoltak el tőle a nézők. És még az is csodás az egészben, hogy a szombati ismétlés nézettsége is igen erős volt ahhoz az időponthoz képest.
Én nem tom, hogy most ennek a hatására, de úgy néz ki (mivel az eheti műsorújságban még csak 1 rész volt írva), az RTL dupla résszel jelentkezik ismét pénteken. (legalábbis a reklámba most ezt mondták...)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6005 Dátum: 2013. február 05. - 22:15:49 »
Nem érné meg nekik minél tovább húzni, hogy minél többen csatlakozzanak be? Amúgy ez még nem jelent semmit. A Dallas is jól kezdett, aztán a 2. évad már az rtl2re lett száműzve.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6006 Dátum: 2013. február 06. - 00:03:08 »
Hoppá az ÍJász eszméletlen kemény premiert produkált, majd másdél millióan nézték, és ami a legszebb, hogy a második részre se pártoltak el tőle a nézők. És még az is csodás az egészben, hogy a szombati ismétlés nézettsége is igen erős volt ahhoz az időponthoz képest.
Én nem tom, hogy most ennek a hatására, de úgy néz ki (mivel az eheti műsorújságban még csak 1 rész volt írva), az RTL dupla résszel jelentkezik ismét pénteken. (legalábbis a reklámba most ezt mondták...)
Ez tök jó! :D
Ja, igen, én is a szombati nézők táborát erősítettem. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6007 Dátum: 2013. február 09. - 12:30:59 »
Zöld Íjászt nézte tegnap valaki?

BuB

• Pókfej
« Válasz #6008 Dátum: 2013. február 09. - 12:37:29 »
Ja, szidtam is egy sort a vágások miatt... most mi lett Deadshottal (ó igen, szép lett volna ha ennek a névnek is utána tudnak nézni, gondolom akkor Huntress is Huntress marad...)? Mert az rohadtul nem derült ki hála a kivágásnak... amúgy a 2. rész vége jó lett, most kívételesen jobban izgat a jelen esemény, mint a szigetes.

És tegnap megnéztem, a Smallville utsó évad legutóbbi részét. Tök poén volt, hogy Terri Hatcher benne volt és ő volt Lois anyja :oh: :D sajna a történet már megint nem az igazi, Jóságos Nagyi poén volt, meg a Fúriák is, de bazz, hogy az alapötlet megint egy filmből van (a legutóbbi rész meg a Falun alapult...) komolyan, nincs egy épeszű író se a csapatban? Nem tudnak önálló sztorikat kitalálni, az egész Smallville  egy csomó film koppincsával melózott... azt már csak halkan említem meg, hogy Apokolipsz istenei mi a fenét keresnek a földön? MI a fenéért van minden gonosz a földön? :roll: Desad is tök képregényhű, ő egy nyomorék, itt meg egy férfi modell játsza... (amúgy ez a képregényhűség kicsit elkeserített már az ÍJásznál, Deadshotnak miért nem lehetett adni egy kis bajuszt, mitn a comicsokban is? Legalább karakteresebb lett volna az arca...)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6009 Dátum: 2013. február 09. - 13:10:51 »
Ja, szidtam is egy sort a vágások miatt... most mi lett Deadshottal (ó igen, szép lett volna ha ennek a névnek is utána tudnak nézni, gondolom akkor Huntress is Huntress marad...)? Mert az rohadtul nem derült ki hála a kivágásnak... amúgy a 2. rész vége jó lett, most kívételesen jobban izgat a jelen esemény, mint a szigetes.

Nem láttam eredetiben, tehát nem tudok nagyon a vágásokról. Az persze, feltünő volt, hogy miután Deadshot hanyat esik, kb semmit sem tudunk meg a helyzetéről. Másképp egész jó sorozat, ha nem készül rá az ember. Rákapcsolódni péntekenként, úgy tök elmegy, más helyzetben nem hiszem, hogy követném. Illetve ez a mindenki-ugyanolyan-magas szindrómából meg kezd nagyon elegem lenni mostanában a sorozatoknál. Beleértve a ZÍ-t is.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 09. - 13:17:24 írta Szilánkmentes »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6010 Dátum: 2013. február 09. - 13:17:01 »
Néztem én is, nekem is tetszett. :) Ebből mik voltak kivágva?
Deadshot meghalt és kész, nem? Elvileg az Íjász szemen lőtte.

Idézet
És tegnap megnéztem, a Smallville utsó évad legutóbbi részét. Tök poén volt, hogy Terri Hatcher benne volt és ő volt Lois anyja :oh: :D
Az utóbbi pár részt néztem én is, de nem vagyok elájulva a Smalville-től. :-\ A Teri Hatcher cameo nagyon poén volt, de maga az epizód nagyon töltelékjellegű. Az Erőd tíz évadon keresztül nem volt képes bemutatni Clark igazi szüleinek búcsúüzenetét? WTF?! :stupid: Amúgy se tetszett a régi évadokban, hogy Jor-El-t gonosznak akarták beállítani... Az egyetlen érdekes fordulat az epizód vége volt, mikor kiderült, hogy Tess is Luthor-gyerek.
Az meg kimondottan idegesít, hogy Clark szuperhősneve "Maszat".  :censored: :angered: :violent: Oké, kezdem megszokni, hogy a képregényes hacukát nem merték belerakni a soriba, de amikor már mindenhova S-jeleket rajzol, akkor mi a f****** nem lehet a rendes szuperhős nevét adni neki? :drying:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6011 Dátum: 2013. február 09. - 14:18:12 »
Hm, lehet ez az üzenet csak annak hatására jelent meg, hogy Clark a szerelmével flangált az ereődben, gondolom arra az esetre volt ez beállítva, hogy elviszi oda élete párját... :headscratch:
Amúgy nekem az a rohadt nagy poén, hogy Jor-El is szőke, Lara is szőke, és van egy fekete hajú gyerekük ;D

Idézet
Néztem én is, nekem is tetszett. :) Ebből mik voltak kivágva?
Deadshot meghalt és kész, nem? Elvileg az Íjász szemen lőtte.
Hát a verekdeések szintén, halálok, legalábbis az elején a fürdőköpenyes emberke halála tuti vágott volt...meg Dead halála... (télleg megölték? Ejh... miért ragaszkodnak még most is ahhoz a tendenciához, hogy a Hős megöli a film végén a gonoszt... :roll:) tök poén lett volna, ha az évad végén, vagy vmelyik részben összeáll több gonosz ellene... :-\ )  nekem totál nem volt tiszta, hogy halt meg, az egyik pillanatban még lő Ollira aki az oszlop mögött áll, aztán nyög egyet Dead, Ollie kinéz az oszlop mögül ez meg már ott fekszik... :headscratch:
(az RTL-nek, meg a többi csatornának azt a lehetőséget is bekellene vezetnie, hogy nem csak eredeti nyelven tod nézni a sorozatot, hanem vágatlannul is ;D :hehe:)
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 09. - 14:20:20 írta BuB »

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6012 Dátum: 2013. február 09. - 17:27:06 »
Nagyon jó ez az Arrow.Bár még csak az első két részt láttam,de megvan az új kedvenc sorozatom.

Az viszont meglepett,hogy Oliver ennyire szedi az embereket

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6013 Dátum: 2013. február 09. - 17:47:31 »
Csütörtökön megnéztem az Arrow 13. részét. Elég hamar eljutottunk oda, hogy Oliver rájött, az anyja is benne van rendesen a dolgokban. Tetszett amikor a rész végén a saját anyjára is ráfogja a íjat, és neki is a szemébe mondja, hogy "Romba döntötte ezt a várost." Kíváncsi vagyok innen hova fokozzák majd a történéseket?
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 09. - 17:52:24 írta slider78 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #6014 Dátum: 2013. február 09. - 19:01:46 »
Ma megnéztem a pénteki ismétlését a Zöld Íjásznak!
Jó kis részek voltak, bár az akció most valahogy gyengébbre sikeredett szerintem benne!

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #6015 Dátum: 2013. február 09. - 20:08:22 »
Én is angolul nézem ez a 13 rész most jó nagyon az előző csak jó volt :D én meg vagyok elégedve ezzel a sorozattal, élőszereplős sorozatot ami nem vígjáték nem is tudom mikor néztem már így.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6016 Dátum: 2013. február 10. - 09:36:32 »
Jah a mostani elég jó rész volt, főleg a legvége. Csak kaphatna megint egy normális ellenfelet végre, nem ilyen drogbáró hülye gyerekeket.  A köv rész képrei alapján meg bővül a csapat a hacker csajszival. :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6017 Dátum: 2013. február 10. - 10:53:13 »
Nekem az tetszett nagyon a 13. részben, hogy szerepelt Crixus..., izé Slade. ;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6018 Dátum: 2013. február 12. - 08:34:57 »