Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041144 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #7300 Dátum: 2015. március 12. - 07:14:20 »
Akkor a Tűz és Jég dala könyvsorozatba ne kezdj bele, mert ott aztán kétszer ennyi szálon fut a cselekmény. :) Az igaz, hogy kicsit túl van rajongva, de ehhez már a képregény filmek/sorozatok esetén már hozzászokhattunk. Én nagyon szeretem a sorozatot, nekem hozza az HBO színvonalat. Tény, hogy van, mikor egy-egy szál unalmasabb, de én ezt annak tudom be, hogy nem lehet egyszerű vászonra vinnk ezt a történetet, főleg úgy, hogy még be sincs fejezve. Szerintem próbáltak nyújtani rajta, hátha Martin kidobja addig a hatodik könyvet, de ez nem igazán jött össze, szóval most, hogy a készítők kissé a saját fejük után is fognak menni, lehet változni fog a véleményed.

Amúgy szoktam nézegetni ilyen hogyan készült, színfalak mögött, stb. videókat, és nagyon kemény, hogy egyszerre három helyen forgatnak, állandó összeköttetésben. Durva logisztikai meló lehet mögötte. Na, mindegy, én imádom a látványvilágot, plusz szerintem a színészkedés sem utolsó.

Viszont azt megjegyezném, hogy ha valaki szeret olvasni, és érdekli úgymond a "teljesebb történet", senkit se bátorítson el az oldalszám, nagyon olvasmányos és sokkal joban tele van misztikumokkal, próféciákkal, mint a sorozat!

(Egyébként remélem, ha lemegy a sorozat, az HBO belefog a Setét Torony sorozatba is, Aaron Paul-al Eddie-ként, tudom, hogy nem könyves topic, de pletykálták már, nem tudom ki, hogy áll vele :) )

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #7301 Dátum: 2015. március 12. - 08:50:34 »
Én nem láttam a sorozat egyik részét sem, pedig sokan dícsérik, és magasztalják. Viszont olvastam mind az öt könyvet és azok rohadt jók. Főleg az első három rész(a Kardok Vihara a kedvencem), utána kicsit leül a sztori a 4-5. könyvekben,de továbbra is vannak benne érdekes dolgok. Várom már az utolsó két részt, remélem Martin meg tudja írni.  ;)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7302 Dátum: 2015. március 12. - 10:36:56 »
Tény, hogy kevesebb a cselekmény több oldalon, de szerintem nem ez a fő probléma a negyedik és ötödik kötettel, hanem, hogy valamennyire párhuzamosan halad a két könyv, és területi alapon vannak a POV karakterek szétszedve. De ez csak az én meglátásom és már nagyon OFF-ba mentünk :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7303 Dátum: 2015. március 12. - 14:28:57 »
Én azt hittem, hogy a beszivárgónak csak a kapun belülre kell eljutni, aztán tüzelni. Infóra is hajtott, nem csak ölésre van?
Bár a sorozatban egy T-888-sanak felesége is volt, de azt ne vegyük alapul :D
A T-x meg terminátorokra vadászik.Gondolom az emberek már úgy széthackelték a Skynet gépparkját, hogy ezek ellen is kellett egy megsemmisítő.
Ez már inkább a továbbgondolása a dolgoknak, a folytatás lehetőségén való elmélkedés. Nincsen erre semmilyen utalás, de nem tartanám elképzelhetetlennek. Amúgy én a T1-2-n kívül semmit sem veszek alapul.  ;)
Egy Terminator likvidáló Terminator meg mi a frászért kell, hogy egy csinos nő külsejével rendelkezzen??  :stupid:
Ha gyártanék egy ILYEN robotot, tutira nem gyilkolászni küldeném be.
Én a jövőnek azt a  részét nézném meg szívesen, vagy néztem volna meg a Salvationben, amit Reese az első részben mond Sarahnak a kocsiban:
Hogy romok közt nőttek fel, éheztek, megsemmisítő táborokban kellett hullákat szállítani. De volt egy ember, aki megtanította őket küzdeni, ócskavassá verni a robotokat, felrázta őket.
És akkor a címnek, Megváltás, is lenne értelme. Mi volt a megváltás a 4. részben? És hol volt az Ítélet napja a 2-ban?
Igen, úgy lett volna jó a 4. rész.
Az Ítélet napja benne van a T2 álomjelenetében (eredetileg kétszer is), meg másról sem beszélnek benne.
A 4.-ben a megváltás Marcusra utal, a szereplőre aki tök fölösleges az amúgy is fölösleges filmben.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 12. - 14:31:02 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7304 Dátum: 2015. március 12. - 15:24:28 »
Akkor a Tűz és Jég dala könyvsorozatba ne kezdj bele, mert ott aztán kétszer ennyi szálon fut a cselekmény. :)
Hangsúlyozom: nem a több szállal van bajom, hanem a szálak minőségével. :)
Meg furcsállottam is, hogy ez a sorozat már vicces arról, hogy mindenkit megöl benne az író, de voltaképpen a főszereplők közül csak hárman-négyen haltak meg (Stark, a felesége, Rob és a király, de az utóbbi nem volt durva, vagy sokkoló, inkább "na végre!" pillanat).

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7305 Dátum: 2015. március 12. - 15:36:47 »
Igen, erre értettem, hogy brutál nehéz lehet megfilmesíteni, mert nagyon ragaszkodni akarnak az eredeti műhöz, de ott egy jelenetet (fejezet) mindig csak egy adott nézőpont karakter szemével látunk. Tehát lehet, hogy Sansa történései kívülállóként nem lehet izgalmassá tenni, úgy mint mikor "halljuk" a belső monológját is hozzá.

Hát azért nincs mindenki biztonságban. Lehet, hogy a főszereplők közül eddig kevesen haláloztak el, de a főbb, illetve főbb mellékből azért több, szóval szerintem ez a hírhedtség azért jogos. Meg szerintem a történet legvége felé lesz várható nagy karakter hullás. De az új évadban is tuti elesnek páran: http://winteriscoming.net/2015/02/15/george-r-r-martin-warns-surprising-deaths/

Ju

• Pókfej
« Válasz #7306 Dátum: 2015. március 12. - 17:24:36 »
Meg furcsállottam is, hogy ez a sorozat már vicces arról, hogy mindenkit megöl benne az író, de voltaképpen a főszereplők közül csak hárman-négyen haltak meg (Stark, a felesége, Rob és a király, de az utóbbi nem volt durva, vagy sokkoló, inkább "na végre!" pillanat).
Attól függ, neked ki számít főszereplőnek. ;) Sokan a Starkokat tartják annak, de ők csak egy (szerintem egyébként marhára unalmas és sablonos) bagázs. :) Lesz még itt írtás rendesen.

Tehát lehet, hogy Sansa történései kívülállóként nem lehet izgalmassá tenni, úgy mint mikor "halljuk" a belső monológját is hozzá.
Nekem egy idő után az egyik kedven szálam lett Sansa, főleg a környezete miatt. Littlefinger a kedvenc karakterem, zseniális az az ember. Szeretném az agyát. Egyébként a kislány egészen kezd 2.5 dimenzióssá fejlődni a többi 2 dimenziós női karakter között, ami meglepően jó. (Martint nem a mélyen átérzett, jól formált női karaktereiért szeretjük.) Fényévekkel jobb karakter, mint Arya. Arya lapos, mint a félig kiszáradt Balaton. :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7307 Dátum: 2015. március 12. - 18:09:15 »
Tehát lehet, hogy Sansa történései kívülállóként nem lehet izgalmassá tenni, úgy mint mikor "halljuk" a belső monológját is hozzá.
Nekem egy idő után az egyik kedven szálam lett Sansa, főleg a környezete miatt. Littlefinger a kedvenc karakterem, zseniális az az ember. Szeretném az agyát. Egyébként a kislány egészen kezd 2.5 dimenzióssá fejlődni a többi 2 dimenziós női karakter között, ami meglepően jó. (Martint nem a mélyen átérzett, jól formált női karaktereiért szeretjük.) Fényévekkel jobb karakter, mint Arya.

Bár Littlefingert nem szeretem, de nem vitatom, hogy az egyik legerősebb játékos, abban meg egyetértek, hogy Sansa kezdi kinőni magát :) Benne van az a potenciál, ami talán Cersei-ben volt, hogy ő és ne őt irányítsák, csak neki ez ugye annyira nem jön össze.

Arya lapos, mint a félig kiszáradt Balaton. :)

Ez, hatalmas, még nem hallottam  :D

Attól függ, neked ki számít főszereplőnek. ;) Sokan a Starkokat tartják annak

Hát ha azt nézzük, hogy az utolsó (?) könyv címe eredetileg A Time for Wolves-volt, mielőtt A Dream of Spring-re változtatták lehet... De szerintem is több családból jönnek össze a főszereplők, de ezt úgyis csak a végén fogjuk megtudni :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7308 Dátum: 2015. március 12. - 20:51:42 »
Én nem is tudom, hogy tudnék tv-ben sorozatot nézni.
25 éve az internet és dvd (akár vhs) hiányában is meg tudták oldani. Akik a 90-es években vagy ezredforduló után születtek, azok a kényelmi szempontok miatt ezt el se tudják képzelni.
De ki tud minden alkalommal pont akkor ott lenni a tv előtt?
IPTV
És ki bírja ki, hogy egy 40 perces epizódért másfél órán át gyötrődjön a kanapén a reklámok miatt?
IPTV
Az összefüggő történeteket elmesélő mai szerkezetű sorik miatt jobb ha az ember dvd-ről vagy letöltve nézi, mert 1: nem marad le,2: egyszerre megnézhetsz 2-3 részt.
Ezek is csak kényelmi szempontok. Vegyük csak a Star Trek sorozatot és spin-off-okat. 70-es, 80-as, 90-es évek. Eléggé összefüggő volt mégis emberek millió nézték és vártak hosszú hónapokat az új részekre.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7309 Dátum: 2015. március 12. - 21:15:12 »
Én nem is tudom, hogy tudnék tv-ben sorozatot nézni.
25 éve az internet és dvd (akár vhs) hiányában is meg tudták oldani. Akik a 90-es években vagy ezredforduló után születtek, azok a kényelmi szempontok miatt ezt el se tudják képzelni.
De ki tud minden alkalommal pont akkor ott lenni a tv előtt?
IPTV
És ki bírja ki, hogy egy 40 perces epizódért másfél órán át gyötrődjön a kanapén a reklámok miatt?
IPTV
Az összefüggő történeteket elmesélő mai szerkezetű sorik miatt jobb ha az ember dvd-ről vagy letöltve nézi, mert 1: nem marad le,2: egyszerre megnézhetsz 2-3 részt.
Ezek is csak kényelmi szempontok. Vegyük csak a Star Trek sorozatot és spin-off-okat. 70-es, 80-as, 90-es évek. Eléggé összefüggő volt mégis emberek millió nézték és vártak hosszú hónapokat az új részekre.
;D
ÉN '86-os vagyok.
És mi az hogy "csak" kényelmi szempont? Az miért "csak"? Hát nem ez a lényeg? Nincs IPTV-m és nem is láttam még olyat. Igazából semmilyen tv-m sincs, így nem követtem még le a tv-zési szokások változását.

Én azt hittem, hogy a beszivárgónak csak a kapun belülre kell eljutni, aztán tüzelni. Infóra is hajtott, nem csak ölésre van?
Bár a sorozatban egy T-888-sanak felesége is volt, de azt ne vegyük alapul :D
A T-x meg terminátorokra vadászik.Gondolom az emberek már úgy széthackelték a Skynet gépparkját, hogy ezek ellen is kellett egy megsemmisítő.
Ez már inkább a továbbgondolása a dolgoknak, a folytatás lehetőségén való elmélkedés. Nincsen erre semmilyen utalás, de nem tartanám elképzelhetetlennek.
Hogyne lenne. Elhangzik a 3. részben. Vagy nem?  :headscratch: Lehetőség szerint nem kívánom többször megnézni azt a filmet  :lol:
Most megnéztem a sorozatot és az Első 84-es filmet is. Az nagy poén, hogy Sarah rohan a tartálykamion elől, Kyle meg rátesz egy bombát a biztonásg kedvéért és beugrik egy kukába. A nő meg rohan tovább a nyílt terepen. :lol:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7310 Dátum: 2015. március 12. - 21:48:31 »
És mi az hogy "csak" kényelmi szempont? Az miért "csak"?
Akkor másképp fogalmazok. Ez is egy kényelmi szempont.
Nincs IPTV-m és nem is láttam még olyat.
Nem e ? Íme.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #7311 Dátum: 2015. március 12. - 22:17:32 »
Bár Littlefingert nem szeretem, de nem vitatom, hogy az egyik legerősebb játékos, abban meg egyetértek, hogy Sansa kezdi kinőni magát :)
A Moon Door jelenet (szerintem tudod, melyik :D) az all-time kedvenc jeleneteim között van, akkor szerettem meg igazán Littlefingert. Ő szinte az egyetlen, akinél mély érzelmi megnyilvánulást láttam az egész könyvben. Meg úgy egyébként is jó látni, ahogyan az ő pontosan kiszámított egyéniségéből feltör egy olyan érzelem, amitől hirtelen elszánja magát valami (még) nem tervezettre. Nem semmi érzelem kellett legyen, hogy ezt kiváltsa egy ilyen alakból. Szóval, nagyon badass volt. :)

Idézet
Benne van az a potenciál, ami talán Cersei-ben volt, hogy ő és ne őt irányítsák, csak neki ez ugye annyira nem jön össze.
Megvan benne. Pont elég naív volt, és ezt pont eléggé széttörték benne ahhoz, hogy egy Littlefingerhez hasonlóan kegyetlen (itt most ezt valamennyire pozitívan értem), önálló és erős személyiség legyen belőle

Idézet
Arya lapos, mint a félig kiszáradt Balaton. :)

Ez, hatalmas, még nem hallottam  :D
Az jó, akkor találtam ki. ;D

Idézet
Hát ha azt nézzük, hogy az utolsó (?) könyv címe eredetileg A Time for Wolves-volt, mielőtt A Dream of Spring-re változtatták lehet... De szerintem is több családból jönnek össze a főszereplők, de ezt úgyis csak a végén fogjuk megtudni :)
Lehet, hogy én azért is állok hozzá így, mert nem különösen kedvelem a Starkokat, és a többi karakter általában érdekesebb nekem. De valóban, majd a végén derül ki. Csak élje meg Martin... ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7312 Dátum: 2015. március 12. - 22:20:30 »
És mi az hogy "csak" kényelmi szempont? Az miért "csak"?
Akkor másképp fogalmazok. Ez is egy kényelmi szempont.
Nincs IPTV-m és nem is láttam még olyat.
Nem e ? Íme.
Ezt a linket akkor szokták küldeni, amikor valaki nem használja az internetet, hanem csak kérdez. Itt ilyenről nem volt szó. De szerintem is jópofa a link, csak most nem volt helytálló.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7313 Dátum: 2015. március 12. - 22:24:17 »
Hát azért nincs mindenki biztonságban. Lehet, hogy a főszereplők közül eddig kevesen haláloztak el, de a főbb, illetve főbb mellékből azért több, szóval szerintem ez a hírhedtség azért jogos. Meg szerintem a történet legvége felé lesz várható nagy karakter hullás.
De hát a mellékszereplők 1. nem voltak túl érdekesek, hogy számítson a haláluk 2. egy középkori hatalmi harcokról szóló történetben inkább az lenne a fura, ha senki sem halna meg, nem? Volt a sárkányanyuci tesója és férje, a király, a vadnő, Kisujj új neje, meg a Véreb, aki hirtelen rémlik közülük. A nő különben kiszámítható volt, már csak azért is, mert úgy tűnik odafigyelnek rá, hogy minél különbözőbb halálnemekkel szórakoztassák a nézőket. Volt lefejezés, nyilazás, torokmetszés - a kút eléggé várható volt.
Attól függ, neked ki számít főszereplőnek. ;) Sokan a Starkokat tartják annak, de ők csak egy (szerintem egyébként marhára unalmas és sablonos) bagázs. :) Lesz még itt írtás rendesen.
Nem a névtől lesz főszereplő valaki, hanem attól, hogy az eseményszálakban mekkora szerepet kap. Számomra a főszereplők valóban minden Stark, de nem kizárólagosan. Mellette még a törpe, a bátyja, a  varázslónő, illetve a csempészük, Kisujj, az eunuch, a sárkányok anyja (ő a legunalmasabb, szerintem), és még Kreejoy (?) is.

Idézet
Nekem egy idő után az egyik kedven szálam lett Sansa, főleg a környezete miatt. Fényévekkel jobb karakter, mint Arya. Arya lapos, mint a félig kiszáradt Balaton. :)
Sansa nekem eddig alig közepes volt, aki mindig szenvedett és sírt, ebben kimerült a mutatványa. Most, a 4. legvégén mutatott valamit abból, hogy lehet még jó is később. Te gondolom, a könyvről mondasz véleményt, nem a soriról. Mert ott Arya messze a legjobb női karakter, szvsz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7314 Dátum: 2015. március 13. - 09:33:01 »
Sansa nekem eddig alig közepes volt, aki mindig szenvedett és sírt, ebben kimerült a mutatványa. Most, a 4. legvégén mutatott valamit abból, hogy lehet még jó is később. Te gondolom, a könyvről mondasz véleményt, nem a soriról. Mert ott Arya messze a legjobb női karakter, szvsz.
Elsősorban a könyvről, igen. :) Sansa nekem is kb onnantól szimpatikus, hogy eltűnik a fővárosból és Littlefinger kezdi tanítani. Az, hogy nem csak tanítani akarja, mellékes. :D Arya abból a szempontból jó, hogy kb csak őt nem láttuk még meztelenül. ;D Egyébként meg ő igazából egy mérges kislány, aki meg van sértődve, hogy elvették a családját és azt hiszi, hogy attól majd jobb lesz, ha megöl mindenkit, aki bántotta őket. Gondolkodásban elég gyerekes (ez még oké is, mert tényleg egy kislányról van szó), karakter szempontból meg egy sima 80-as évekbeli B-kategóriás akciófilmhős színvonala. A története tényleg érdekes, de igazából az események érdekesek benne, nem maga a karakter. :)

A sok halál lehet, hogy a sorozatban azért nem tűnik fel, mert már alapból úgy nézed, hogy itt mindenki meg fog halni, ezért már meg sem lepődsz. A könyvben valahogy a legtöbb haláleset valamilyen módon meglep, vagy közelről érint, mert nem szereplőknek látod a szereplőket, hanem a világ szerves részének. Talán ez lehet a különbség, szerintem. :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 13. - 09:36:20 írta Ju »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7315 Dátum: 2015. március 13. - 09:50:17 »
Sansa sem volt meztelenül még. :) Vagy az anyakirálynő sem, de ettől azért nem lesz jobb. :) Arya azért tetszik, mert kiáll magáért és a szeretteiért. Már az elején lecsapta a herceget, amiért megölették a vívótársát. Jól látni, ahogy a tehetetlen kislányból hogy lesz egyre határozottabb és lelkileg keményebb lány. Amikor megölte a kocsmában a kardjával az elsőt, az a pillanat nagyon erős volt.

Idézet
A sok halál lehet, hogy a sorozatban azért nem tűnik fel, mert már alapból úgy nézed, hogy itt mindenki meg fog halni, ezért már meg sem lepődsz.
Ez simán lehet.  :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7316 Dátum: 2015. március 13. - 10:01:06 »
Bár Littlefingert nem szeretem, de nem vitatom, hogy az egyik legerősebb játékos, abban meg egyetértek, hogy Sansa kezdi kinőni magát :)
A Moon Door jelenet (szerintem tudod, melyik :D) az all-time kedvenc jeleneteim között van, akkor szerettem meg igazán Littlefingert. Ő szinte az egyetlen, akinél mély érzelmi megnyilvánulást láttam az egész könyvben. Meg úgy egyébként is jó látni, ahogyan az ő pontosan kiszámított egyéniségéből feltör egy olyan érzelem, amitől hirtelen elszánja magát valami (még) nem tervezettre. Nem semmi érzelem kellett legyen, hogy ezt kiváltsa egy ilyen alakból. Szóval, nagyon badass volt. :)

Ott tényleg érdekes volt látni, hohy miként cselekszik hirtelen felindulásból, sőt, ha az eddigi kimért lépéseit nézzük, talán inkább szívből, meggondolatlanul. :)

Elsősorban a könyvről, igen. :) Sansa nekem is kb onnantól szimpatikus, hogy eltűnik a fővárosból és Littlefinger kezdi tanítani. Az, hogy nem csak tanítani akarja, mellékes. :D Arya abból a szempontból jó, hogy kb csak őt nem láttuk még meztelenül. ;D Egyébként meg ő igazából egy mérges kislány, aki meg van sértődve, hogy elvették a családját és azt hiszi, hogy attól majd jobb lesz, ha megöl mindenkit, aki bántotta őket. Gondolkodásban elég gyerekes (ez még oké is, mert tényleg egy kislányról van szó), karakter szempontból meg egy sima 80-as évekbeli B-kategóriás akciófilmhős színvonala. A története tényleg érdekes, de igazából az események érdekesek benne, nem maga a karakter. :)

A sok halál lehet, hogy a sorozatban azért nem tűnik fel, mert már alapból úgy nézed, hogy itt mindenki meg fog halni, ezért már meg sem lepődsz. A könyvben valahogy a legtöbb haláleset valamilyen módon meglep, vagy közelről érint, mert nem szereplőknek látod a szereplőket, hanem a világ szerves részének. Talán ez lehet a különbség, szerintem. :headscratch:

Arya motivációi szerintem jelentősen fognak változni a House of Black and White-ban kapott "kiképzése" során.
Mondjuk ebben lehet valami, hogy sorozatban nem jönnek át a halálozások annyira. Például a harmadik könyvben, mikor az első 2/3-ban talán semmi meglepő nem volt, aztán az utolsó pár oldalon sorra jött a Red Wedding, Purple Wedding, Moon Door incidens, Tyrion-Tywin, majd Lady Stoneheart, tényleg a kb a könyv utolsó részébe tömörítve, egyszerűen nem hitted el, hogy lesz még egy, és még egy fordulat. Szerintem, mivel ez ugye a sorozatban két évadban ment le, nem kapkodta a néző annyira a fejét, hogy mi történik  :headscratch:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7317 Dátum: 2015. március 13. - 18:12:35 »
Én nem is tudom, hogy tudnék tv-ben sorozatot nézni. Régen csak ez volt és a részek nem kapcsolódtak annyira a hagyományos szerkezetű sorozatoknál. De ki tud minden alkalommal pont akkor ott lenni a tv előtt? És ki bírja ki, hogy egy 40 perces epizódért másfél órán át gyötrődjön a kanapén a reklámok miatt? Az összefüggő történeteket elmesélő mai szerkezetű sorik miatt jobb ha az ember dvd-ről vagy letöltve nézi, mert 1: nem marad le,2: egyszerre megnézhetsz 2-3 részt.

Az AMC csatorna például nem szokta megszakítani reklámokkal a sorozatokat.
Én minden csütörtökön megnézem ott is a Better call Saul,szinkronnal.Ott a 44 perc garantáltan 44 perc.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7318 Dátum: 2015. március 13. - 22:29:10 »
Nézi valaki az RTL_en most futó filmet? Vörös Hajnal vagy mi a címe... pár éves... 2012 körüli... A Thort játszó Chris Hemsworth a főszereplő, meg a Csodanős Adriana Palicki... na  lényeg,, gerilla csapatot alkotnak a megszálló kínai csapatok ellen ( az elejét nem láttam, szval most nem tom hogy kínaiak, vagy koreaiak), és a csapatukat Wolverines-nek nevezték el...  sajnos él még az Xmenes átok... mert ismét Farkasok névre lett lefordítva...  :roll: nem tom miért... mert már egy csomó helyen Rozsomáknak lett fordítva... pedig ez nem is köthető az Xmen filmekhez (? vagy fene tudja, az elejét nem láttam, így nem tom honnan vették a nevüket)... már ennyire félre kell fordítani???   :-\

Mondjuk a szinkron vmi eszméletlen szörnyű... ritkán modnok ilyet, de ez most télleg kurt@ $#@r...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 13. - 22:31:57 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7319 Dátum: 2015. március 13. - 22:40:36 »
A Vörös hajnal eredetileg egy 1984-es Patrick Swayze film, szóval ez vélhetőleg a remake-je. Abban Rozsomáknak volt anno fordítva a csapatnév.
Megjegyzem, ismét egy példája az értelmetlen remake-nek, mert annak a filmnek csak a poszt-hidegháborús hangulatban volt értelme.