Akkor a Tűz és Jég dala könyvsorozatba ne kezdj bele, mert ott aztán kétszer ennyi szálon fut a cselekmény.

Az igaz, hogy kicsit túl van rajongva, de ehhez már a képregény filmek/sorozatok esetén már hozzászokhattunk. Én nagyon szeretem a sorozatot, nekem hozza az HBO színvonalat. Tény, hogy van, mikor egy-egy szál unalmasabb, de én ezt annak tudom be, hogy nem lehet egyszerű vászonra vinnk ezt a történetet, főleg úgy, hogy még be sincs fejezve. Szerintem próbáltak nyújtani rajta, hátha Martin kidobja addig a hatodik könyvet, de ez nem igazán jött össze, szóval most, hogy a készítők kissé a saját fejük után is fognak menni, lehet változni fog a véleményed.
Amúgy szoktam nézegetni ilyen hogyan készült, színfalak mögött, stb. videókat, és nagyon kemény, hogy egyszerre három helyen forgatnak, állandó összeköttetésben. Durva logisztikai meló lehet mögötte. Na, mindegy, én imádom a látványvilágot, plusz szerintem a színészkedés sem utolsó.
Viszont azt megjegyezném, hogy ha valaki szeret olvasni, és érdekli úgymond a "teljesebb történet", senkit se bátorítson el az oldalszám, nagyon olvasmányos és sokkal joban tele van misztikumokkal, próféciákkal, mint a sorozat!
(Egyébként remélem, ha lemegy a sorozat, az HBO belefog a Setét Torony sorozatba is, Aaron Paul-al Eddie-ként, tudom, hogy nem könyves topic, de pletykálták már, nem tudom ki, hogy áll vele

)