Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043636 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:TV Műsorok
« Válasz #7420 Dátum: 2015. május 14. - 22:03:04 »
Amúgy azt nem értem, hogy ha a film elején Kara még csak civil, akkor minek visel szemüveget a munkahelyen? Hiszen szuperjó a látása. :D

Tudod, hogy elfedje a szuperhős személyazonosságát...ahogyan azt Clark is teszi ;D  :superman:

Amúgy ha már itt tartunk én is most néztem meg a videót és kifejezetten bejött, nagyon kellemesen csalódtam emellett bizakodó vagyok. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #7421 Dátum: 2015. május 15. - 19:38:41 »
Elkezdik lassan forgatni, a THE PREACHER-t is:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7422 Dátum: 2015. május 15. - 22:46:59 »
Még a lábujjam is keresztbe teszem, hogy el ne rontsák!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7423 Dátum: 2015. május 16. - 20:13:15 »
Amúgy azt nem értem, hogy ha a film elején Kara még csak civil, akkor minek visel szemüveget a munkahelyen? Hiszen szuperjó a látása. :D

Tudod, hogy elfedje a szuperhős személyazonosságát...ahogyan azt Clark is teszi ;D  :superman:

Amúgy ha már itt tartunk én is most néztem meg a videót és kifejezetten bejött, nagyon kellemesen csalódtam emellett bizakodó vagyok. ;)
Én is ezt akartam kérdezni. Már az előtt hordja a  szemcsit, hogy kilépne a szupererejével a nyílvánsság elé és a szemüveg indokolt lenne?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7424 Dátum: 2015. május 17. - 10:14:51 »

Én is ezt akartam kérdezni. Már az előtt hordja a  szemcsit, hogy kilépne a szupererejével a nyílvánsság elé és a szemüveg indokolt lenne?

A szemüveg álruhaként funkcionál ebben az esetben, csakúgy mint Supinál. Mindkettő teljes mértékben kendőzetlen arccal szuperhősködik épp ezért vicces, hogy egy szemüveg miatt nem ismerik fel az emberek a civil életében.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7425 Dátum: 2015. május 17. - 11:41:18 »
Clark a haját is máshogy fésüli.  :) Az már elég álca.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7426 Dátum: 2015. május 17. - 14:00:06 »
Ja, meg rezegteti a testét, hogy ne tudjanak éles képet lőni róla. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #7427 Dátum: 2015. május 18. - 08:40:36 »

A szemüveg álruhaként funkcionál ebben az esetben, csakúgy mint Supinál. Mindkettő teljes mértékben kendőzetlen arccal szuperhősködik épp ezért vicces, hogy egy szemüveg miatt nem ismerik fel az emberek a civil életében.

Látom nem érted. Ő még azelőtt elkezdi hordani a szemcsit mielőtt felfedné a szupererejét.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7428 Dátum: 2015. május 18. - 12:41:34 »

Látom nem érted. Ő még azelőtt elkezdi hordani a szemcsit mielőtt felfedné a szupererejét.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7429 Dátum: 2015. május 18. - 19:01:48 »
Srácok, megtudja nekem mondani vki, hogy kellene nézni a szezonzáró Flash és Arrow részeket? (22-23).
melyiket kellene előbb, vagy egyáltalán spoileresek egymásra nézve? Általában úgy szoktam, hogy nézej egy Arrowt, majd egy Flash részt. Tehát most kezdeném a 22. részt az Arrowwal, majd jön a 22-es Flash.  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #7430 Dátum: 2015. május 18. - 19:22:07 »
Elvileg előbb az Arrow, aztán a Flash, bár szerintem sikerült összekutyulniuk a dolgokat. Legalábbis én nem értem, hogy az Arrow-hoz képest mikor volt Oliver cameója a 22-es Flash végén.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7431 Dátum: 2015. május 18. - 19:29:12 »
Oks, köszi, akkor maradok az eddigi sorrendemnél  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7432 Dátum: 2015. május 18. - 19:39:56 »
Én tegnap értem az Arrow évad végére, jó volt, tetszett, bár a vége felé már kicsit túlkonspirálták a dolgot. :D Viszont az meglepett, hogy Oliver Malcolm Merlyn-nek adta Ra's gyűrűjét, nem pedig Nyssa-nak.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7433 Dátum: 2015. május 18. - 20:15:17 »
Srácok, megtudja nekem mondani vki, hogy kellene nézni a szezonzáró Flash és Arrow részeket? (22-23).
melyiket kellene előbb, vagy egyáltalán spoileresek egymásra nézve? Általában úgy szoktam, hogy nézej egy Arrowt, majd egy Flash részt. Tehát most kezdeném a 22. részt az Arrowwal, majd jön a 22-es Flash.  :headscratch:

Én például mindig úgy nézem, ahogy leadják a részeket. Szerdán a Flash-t, csütörtökön az Arrow-t. Szerintem semmi keresztbe spoilerezés nem volt. ;) Persze darálásnál más lehet a helyzet, itt a Vámpírnaplók-Originals párost tudnám felhozni példának, mert ott darálni fogom az utolsó 6-7 részt, és nézem az adásba kerülés napját, az alapján követem a részeket (bár ott még annyi utalás sincs egymásra, de akkor is ;)).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #7434 Dátum: 2015. május 18. - 20:36:04 »
Én tegnap értem az Arrow évad végére, jó volt, tetszett, bár a vége felé már kicsit túlkonspirálták a dolgot. :D
Nem t'om, szerintem az egész évad csapnivaló volt. :\ Ray Palmeren és Nyssán kívül kb. semmi pozitívumot nem tudnék mondani. Na jó, Laurel (meg esetleg Thea) karakterfejlődése jó volt. De szvsz mindez eltörpül a rengeteg negatívum mellett. Az évadzáróban is Barry cameója volt a legjobb, ami azért valahol gáz...

BuB

• Pókfej
« Válasz #7435 Dátum: 2015. május 18. - 20:56:32 »
Így egybe nézve nem olyan vészes, de tény, hogy nem olyan jó mint a második évad... a múltas rész egyszerűen röhej... ezt a playboy gyerek - ragaszkodunk, hogy ügynök legyen felállás csapnivalóan nagy baromság.
Viszont a Ras-os részek nagyon bejöttek eddig, de tényleg most látszódik, hogy ez inkább egy Batman sorozatnak kellene, hogy legyen. Amin viszont mosolygok, Ras, ha már ennyire ragaszkodna Batshez a képregényben, ott miért nem csinálta meg ezt a lejárató kampányt Bruce-al  ;D

Palmer nekem nem tetszik... vagyis nem rossz, de eléggé érződik rajta egy Tony Stark utánérzés... viszont rohadtul nem jó a Dc karakternek, mert ez nekem nem Ray Palmer... én ezt hamarabb tudtam volna elfogadni Ted Kordnak... /Kék Bogár/  :headscratch:

Lance papa meg über gyorsan átment unszimpi karakterbe  :hehe:

Én például mindig úgy nézem, ahogy leadják a részeket. Szerdán a Flash-t, csütörtökön az Arrow-t. Szerintem semmi keresztbe spoilerezés nem volt. ;)
Oks, meglátjuk, anno vmelyik résznél volt az epizód elején a Previously részben, hogy benyögtek egy Flash spoilert... ami épp az akkor következő részben lett volna, amiatt gondoltam, hogy kérdezek inkább...

Raisu

• Traveller
« Válasz #7436 Dátum: 2015. május 18. - 21:37:29 »
Ha jól emlékszem, eredetileg úgy volt, hogy a Flash van előbb, és utána az Arrow (asszem az évad közepén a corss-over résznél pl. még az volt a felállás), aztán a téli szünet után az Arrow hamarabb jött vissza, és onnantól megfordult a sorrend.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7437 Dátum: 2015. május 19. - 10:21:51 »
Jaja, ezt érzem én is, és kb. azután cseréltem én is fel a sorrendet.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #7438 Dátum: 2015. május 19. - 14:02:21 »

1.) The Flash 1x22 - Rogue Air
2.) Arrow 3x23 - My Name is Oliver Queen
3.) The Flash 1x23 - Fast Enough
Ez a sorrend lesz a nyerő, így van kronológikus sorrendben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7439 Dátum: 2015. május 19. - 14:58:07 »
És akkor gondolom az Arrow 22 legyen a legelső  ;D
Köszi, kb. ezt lőttem be én is végül.