Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043211 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #8040 Dátum: 2016. április 29. - 15:26:42 »
Jeffrey Dean Morgan viszont tényleg rohadt jó Negan lett, de engem brutál módon idegesít, hogy nem engedték káromkodni. :/
mi, nee, ez komoly? Nem mintha érdekelne a sorozat, de azért megdöbbenek időnként az amcsik kétszínűségén. Tehát a belezés, halál, vér stb. teljesen oké, de ugyanakkor a káromkodás (urambocsá szex) az már valami szörnyűség amit cenzúrázni kell... Szánalmas.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8041 Dátum: 2016. április 29. - 15:56:28 »
De, igen. Már a Kormányzós évadokban is ez ment egyébként, amikor egy 18-as sorozatnál Maggie-nek takargatnia kell magát. És persze, ez nem a Trónok Harca, de megvesznek egy ilyen alapanyagot, meg, ahogy te is mondod, megy a belezés és az erőszak, de ez már nem fér bele...  :uhoh:

Közben: a Netflix berendelte a Megtorló sorozatot!
https://twitter.com/netflix/status/726041802080317440
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 29. - 16:00:24 írta Kilgores »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8042 Dátum: 2016. április 29. - 16:05:58 »
Nem kell túlzásba vinni azt sem, de valamilyen szinten abszurd, hogy egy amúgy felnőtt sorozatban van, amikor vissza kell fogniuk magukat.

Közben: a Netflix berendelte a Megtorló sorozatot!
Ez viszont örömteli hír. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8043 Dátum: 2016. április 29. - 16:16:56 »
Maggie zuhanyzását a múltkori részben is kitakargatták...  :hehe:   :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8044 Dátum: 2016. április 29. - 16:18:08 »
Persze, pont erre értettem én is, nem az öncélú meztelenségre. De ott például én ezt abszurdnak találtam, mint ahogy Negan szókincsének átalakítását is. :D

Kíváncsi leszek, hogy ha lesz saját 2. fázisuk kiket hoznak még be.. Egy Moon Knight még beférne az eddigi sorozatok közé. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #8045 Dátum: 2016. április 29. - 18:46:33 »
Valahol azt olvastam, hogy " Greg Nicotero nyilatkozta, hogy senki nem tudja, csak ő és senki más, se a stáb, se a színészek, senki, hogy kit ölt meg Negan, akit kb 5-6 évadon át láthatunk majd. A forgatás májusban indul, ekkor már a stáb és a színészek is tudni fogják, de a nézők majd csak Októberben... " Nyilván fognak majd kiszivárogni fotók, és nyilatkozatok, de biztosra majd csak Októberben fogjuk tudni.

Egyébként nem 100%, hogy Glenn fog meghalni, csak azért mert a képregény szerint most hal meg. Ennyi erővel, Ricknek már félkarúnak kellene lennie, vagy pl Abraham már halott lenne, ugyanis a képregényben nem Denniest lőtték fejbe a nyílvesszővel a síneknél, hanem Abrahamt.

Leszel szíves használni a Spoiler gombot máskor? Köszi! :drying:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8046 Dátum: 2016. április 29. - 20:56:04 »
Hát ezek már több éve megjelent dolgok,  Rick félkarúsága meg konkrétan 10 éve történt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8047 Dátum: 2016. április 29. - 21:23:11 »
Arról nem is beszélve,hogy a TV sorozat ritkán követi a képregényben végbemenő változásokat ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8048 Dátum: 2016. április 29. - 22:12:49 »
Akkor már az sokkal jobb, amikor Negan helyezkedését nézték és az alapján saccolták meg kit ölhetett meg.)
Az abszolút nem működik, próbáltam. Az elején még sorban megy, aztán a mondóka minden következő szótagánál a sor másik-másik végén áll éppen.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8049 Dátum: 2016. április 29. - 23:35:18 »
Állítólag a zárópillanatot egy teljesen más helyen vették fel, véletlenül se lehessen kitalálni, mi történt. Szerintem meg az a teória szintén igaz, hogy az írók maguk se tudják ki lesz az. Lehet vonni párhuzamot a Trónok harcával, itt is majd pár részen át szórakoznak velünk az írók, minőségben mindeképp alulmarad a TWD.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8050 Dátum: 2016. április 30. - 19:44:23 »
Hát ezek már több éve megjelent dolgok,  Rick félkarúsága meg konkrétan 10 éve történt.

Én sajna le vagyok maradva a képregény beszerzésében, de kösz hogy ezt a poént is lelőtted te meg nekem!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8051 Dátum: 2016. április 30. - 19:55:27 »
Ezek már 10 éve megjelent történetek. Nem lehet mindent spoilerbe tenni, valahol meg kell húzni egy határt.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #8052 Dátum: 2016. április 30. - 20:09:17 »
Semmi gond, de ha lehet, akkor azt ne mondja már el senki mi lesz ezek után benne!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8053 Dátum: 2016. április 30. - 21:32:30 »
Bizonyos pro kontra eltéréseseket szerintem esztétikai okokból se ültetik át gyakorlatba. Elkerülni viszont nehéz. Nekem egy jó ismerősöm lőtt le egy ilyen GoT-os eltérést, mivel könyvekkel kissé le vagyok maradva. Nem vettem zokon. Engem is kissé bosszantott először a dolog, végül túl léptem rajta.  :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8054 Dátum: 2016. május 01. - 16:12:00 »

Én sajna le vagyok maradva a képregény beszerzésében, de kösz hogy ezt a poént is lelőtted te meg nekem!

Már az előttem lévő írta ezt.

« Utoljára szerkesztve: 2016. május 01. - 22:34:12 írta Wiccan »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8055 Dátum: 2016. május 01. - 22:05:33 »
Íme Vasököl:

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8056 Dátum: 2016. május 02. - 08:22:29 »
Valahol azt olvastam, hogy " Greg Nicotero nyilatkozta, hogy senki nem tudja, csak ő és senki más, se a stáb, se a színészek, senki, hogy kit ölt meg Negan, akit kb 5-6 évadon át láthatunk majd. A forgatás májusban indul, ekkor már a stáb és a színészek is tudni fogják, de a nézők majd csak Októberben... " Nyilván fognak majd kiszivárogni fotók, és nyilatkozatok, de biztosra majd csak Októberben fogjuk tudni.

Egyébként nem 100%, hogy Glenn fog meghalni, csak azért mert a képregény szerint most hal meg. Ennyi erővel, Ricknek már félkarúnak kellene lennie, vagy pl Abraham már halott lenne, ugyanis a képregényben nem Denniest lőtték fejbe a nyílvesszővel a síneknél, hanem Abrahamt.

Leszel szíves használni a Spoiler gombot máskor? Köszi! :drying:

Gondolkodtam rajta, hogy abba teszem, de sztem már annyi idő eltelt, hogy már rég nem indokolt spoiler. Előre meg nem lőttem le semmit, csak 1-2 példát hoztam fel a sok közül, ami a képregényben és sorozatban eltér. De, ha még is lelőttem valami olyat, amit az elmúlt években még mások nem, akkor elnézésedet kérem!

balogh44

• Thanos
« Válasz #8057 Dátum: 2016. május 02. - 13:35:55 »
Semmi gond, vannak az ilyeneknél elcseszettebb gondok is az életben! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8058 Dátum: 2016. május 09. - 20:35:52 »
Bakker, ekkora vackot... most az Arrowban kinyírták Amanda Wallert...? :o nem hiszem el... és ezt is csak azért kellett megjátszani, mert jön a tetves film és megint nem lehet ugyanaz a karakter a tv-ben és a nagyvásznon.... :roll:

Plusz FlasH: nem tom, csak engem iritál ez az új szerelmi száll a Flashben? Ez az új csaj Patty? Komolyan, annyira erőltetetten tolják bele a sztoriba, hogy szabályosan fáj minden egyes jelenet vele... remélem csak azért csinálják ezt mert egy csavar lesz majd a végén a karakterrel, de ha nem, kurta gagyin sikerült megírni...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #8059 Dátum: 2016. május 09. - 20:52:56 »
Szerintem Patty volt az egyik (és az utóbbi részek húzásai után lehet, hogy végül ő lesz a) legjobb dolog a 2. évadban. :D Hihetetlenül aranyos a csaj, és Shantel Vansanten valami tüneményes. Az más kérdés, hogy szegényt nagyon elbutították, és egy olyan megalázó kapcsolatba kényszerítették bele Barryvel, hogy rossz volt nézni. Komolyan, Barry olyan rosszul bánik a barátnőivel, hogy az ember legszívesebben fejbe verné...
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 09. - 20:54:57 írta Raisu »