Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041033 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #8120 Dátum: 2016. május 30. - 08:08:57 »
Bizony, nem szabad leragadni egy sorozatnál se, ha nem tetszik. Én is most kaszáltam a Fear the Walking Dead-et, mert egyszerűen rettenetes.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 30. - 10:10:15 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #8121 Dátum: 2016. május 30. - 09:12:13 »
Nem értem, ha neked ennyire nem jön be ez a sorozat, akkor tulajdonképpen miért nézed?  :headscratch:
Mert kb. a 2. évad 12-13. részéig az apró hibái ellenére bejött (mert akkor még csak apró hibái voltak), utána indult csak el a lejtőn, és volt egy minimális remény arra, hogy még csavarnak egyet a dolgokon, és kimásznak a gödörből, de nem sikerült nekik. És első sorban azért vagyok ennyire kiakadva erre az évadra, mert az első kimondottan jó volt. Jól átgondolták, rendesen felépítették, és még izgalmas is volt. Mostantól pedig kényszerből kell majd néznem, de valószínűleg nem fogom hétről hétre.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8122 Dátum: 2016. május 30. - 10:01:00 »
Nem értem, ha neked ennyire nem jön be ez a sorozat, akkor tulajdonképpen miért nézed?  :headscratch:
Mert kb. a 2. évad 12-13. részéig az apró hibái ellenére bejött (mert akkor még csak apró hibái voltak), utána indult csak el a lejtőn, és volt egy minimális remény arra, hogy még csavarnak egyet a dolgokon, és kimásznak a gödörből, de nem sikerült nekik. És első sorban azért vagyok ennyire kiakadva erre az évadra, mert az első kimondottan jó volt. Jól átgondolták, rendesen felépítették, és még izgalmas is volt. Mostantól pedig kényszerből kell majd néznem, de valószínűleg nem fogom hétről hétre.

De kényszerből miért kéne nézni? Ne nézd, és nem fogod magad gyötörni egy olyan sorozattal ami nem tetszik. Nincs is ezzel semmi baj, mert miért is lenne. Ízlések és pofonok. Nekem pl nagyon bejött az első, meg most a második évad is, és már tűkön ülve várom a harmadikat.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8123 Dátum: 2016. május 30. - 10:17:57 »
Mert a munkámhoz elengedhetetlen, hogy nézzem. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8124 Dátum: 2016. május 30. - 15:58:08 »
Most néztem meg a Flash zárót. Tetszett, hogy nem volt a végén kötelező cliffhanger, de mégis úgy fejezték be, hogy nagyon érdekel a folytatás. Hogy Wells visszajön, annak nagyon örülök, mert nagyon csípem a palit. Raisu: minden időutazós film tele van "hibákkal", attól függ, ki melyik időutazásban "hisz". Ebben voltak egyéb hibák is, például a kapunyitás, de nem egetverőek számomra. A szereplőket pedig megszerettem, és bár határozottan jobb volt az első évad, a Flash marad továbbra is a No1 nekem.
Végig érdekes tudott maradni, ellentétben például az Arrow-val, ahol az utolsó részeknél már idegesített a kistesó, és a bratyó szenvedése.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8125 Dátum: 2016. május 30. - 16:05:16 »

Végig érdekes tudott maradni, ellentétben például az Arrow-val, ahol az utolsó részeknél már idegesített a kistesó, és a bratyó szenvedése.
Huuuu, tééélleg, Diggle meg a tesója (arra gondolsz, nem?), de barooooomi idegesítő volt végig az a szál...  :roll:
Amúgy lehet nem is lenne baj, ha a kövi évadban nem lenne ott senki, csak Ollie maradna.
Bár állítólag Curtis teljes szereplő lesz...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8126 Dátum: 2016. május 30. - 16:16:09 »
Engem Felicity idegel ki, de hát mivel belőle már egy kvázi Orákulumot csináltak, nem fogunk hamar szabadulni. Viszont Laurelért kár, bármelyik másik mellékkaraktert kicseréltem volna rá... :-\

Raisu

• Traveller
« Válasz #8127 Dátum: 2016. május 30. - 16:20:43 »
kaine: persze, én ezt elfogadom, hogy időutazás és időutazás között is van különbség, de ha lefektetik a szabályokat, és azokat betartják, akkor nincs semmi probléma (nálam mondjuk azért indul alapból hátránnyal minden időutazós cucc, mert általában mindig felrúgják a szabályokat). De a Flash esetében pl. minimum kétféle időutazás van (saját testbe visszautazós és párhuzamosan létezős), és elég gyakran ellentmondanak egymásnak a szabályok (ha Eddie meghal, Eobard kitörlődik, de ha Zoom vagy Barry egy múltbéli énje hal meg, attól ők még megmaradnak). Már ha elmagyarázzák a szabályokat, és nem a nézőkre bízzák, hogy találjanak ki valamit (ld. time remnantokkal kapcsolatos találgatások száma a neten). :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8128 Dátum: 2016. május 30. - 18:40:53 »
Engem Felicity idegel ki, de hát mivel belőle már egy kvázi Orákulumot csináltak, nem fogunk hamar szabadulni. Viszont Laurelért kár, bármelyik másik mellékkaraktert kicseréltem volna rá... :-\
Jah, pont így érzek én is...  :'(
Ráadásul Felicity-t még jól bele is írták a Dc töribe... ugye ő lett a Kalkulátor lánya... gondolom ez előbb utóbb a képregényben is megjelenik... ha nem jelent már meg...

venom75

• Pókfej
« Válasz #8129 Dátum: 2016. május 31. - 05:57:01 »
Én kedvencem is a Flash, minden hibájával. Nagyon jó kis sorozat, sokkal jobb mint az Arrow.
Engem az Arrow-ban a sok,szigetre való visszatekintés zavar, olyan mint ha már abba az öt évbe belezsúfoltak volna 10-15 évnyi eseményt. 

BuB

• Pókfej
« Válasz #8130 Dátum: 2016. május 31. - 09:01:15 »
Főleg, hogy az volt, az első évadban, hogy 5 évig volt ott és várt egy hajóra aminek aztán végül tudott jelezni...
Erre most meg ott tartunk, hogy kénye kedvére mászkálhat ki-be a szigetre  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8131 Dátum: 2016. május 31. - 09:29:26 »
Huuuu, tééélleg, Diggle meg a tesója (arra gondolsz, nem?), de barooooomi idegesítő volt végig az a szál...  :roll:
Igen, arra. A tesó egy rohadék volt, az utolsó pillanatban is azzal fenyegette, hogy kinyírja a feleségét, meg a gyerekét, teljesen jogos volt, hogy lelőtte, és tök WTF, hogy aztán emiatt lelkiismeret furdalása lett, hogy "a saját öcsém". Az már rég nem a saját öccse volt, hanem egy eltorzult szörnyeteg.
Engem Felicity idegel ki, de hát mivel belőle már egy kvázi Orákulumot csináltak, nem fogunk hamar szabadulni.
Tény, hogy sokkal gyengébb, mint rég, de én még kedvelem. Különben a karakter még mindig nagyon jó, csak a körülmények rosszak. Amikor átmegy Flashhez, ott még mindig nagyon jó. :)
Idézet
Viszont Laurelért kár, bármelyik másik mellékkaraktert kicseréltem volna rá... :-\
Gondolom, épp ezért kellett neki mennie. Az a fura, hogy azért Dinah Lance - Oliver Queen legendás páros a képregényben, most nagyot léptek ezzel az ellenkező irányba. Pedig eddig mintha úgy építették volna fel, hogy a húga meghal, ő lesz az új Kanári, vagyis haladtak a képregény felé.
De a Flash esetében pl. minimum kétféle időutazás van (saját testbe visszautazós és párhuzamosan létezős), és elég gyakran ellentmondanak egymásnak a szabályok (ha Eddie meghal, Eobard kitörlődik, de ha Zoom vagy Barry egy múltbéli énje hal meg, attól ők még megmaradnak).
Ezzel tényleg nehéz vitatkozni. Talán az egyetlen lényeges különbség, hogy azokra másképp hat, akik a sebességmezőből jöttek ki. Mert Eddie csak az őse volt, nem gyorshajtó.
Ráadásul Felicity-t még jól bele is írták a Dc töribe... ugye ő lett a Kalkulátor lánya... gondolom ez előbb utóbb a képregényben is megjelenik... ha nem jelent már meg...
Régóta van, a Birds of Preyben Orákulum egyik legnagyobb ellenfele - miatta vannak azok a zöld jelek Orákulum testén, ha jól emlékszem.
Engem az Arrow-ban a sok,szigetre való visszatekintés zavar, olyan mint ha már abba az öt évbe belezsúfoltak volna 10-15 évnyi eseményt. 
Nem csak egyszer volt ott, most a 4. évadban ugye visszavitték.
Főleg, hogy az volt, az első évadban, hogy 5 évig volt ott és várt egy hajóra aminek aztán végül tudott jelezni...
Erre most meg ott tartunk, hogy kénye kedvére mászkálhat ki-be a szigetre  :hehe:
Hát mert most kapott kontaktot. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8132 Dátum: 2016. május 31. - 10:35:56 »
Régóta van, a Birds of Preyben Orákulum egyik legnagyobb ellenfele - miatta vannak azok a zöld jelek Orákulum testén, ha jól emlékszem.
Jah, Kalkulátor régi karakter, csak az hogy van egy lánya és az pont Felicity, az teljesen új szál...

Idézet
Viszont Laurelért kár, bármelyik másik mellékkaraktert kicseréltem volna rá... :-\
Gondolom, épp ezért kellett neki mennie. Az a fura, hogy azért Dinah Lance - Oliver Queen legendás páros a képregényben, most nagyot léptek ezzel az ellenkező irányba. Pedig eddig mintha úgy építették volna fel, hogy a húga meghal, ő lesz az új Kanári, vagyis haladtak a képregény felé.
Egen, ez nekem is egy nagy WTF volt, és kezdtem örülni neki, hogy végre talán újra összejönnek, haladunk a képregény felé... főleg, hogy a Flashben is kezdték összeboronálni Barry-t Irissel, erre fel, bakker... csak nem és teljesen eltűntetik Laurelt, mert innen visszahozni rohadt nagy baklövés lenne már ... na de talán akkor majd Sara visszatér  ;D

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8133 Dátum: 2016. május 31. - 11:30:55 »

Ez szál már tisztára átment Lostba sztem. Még az első évadban érdekes volt, de most már nagyon idegesítő. Lassan már úgy érzem, hogy 10 éve tart az 5 éves szigeten tartózkodása...

Felicityt még az első évadban nagyon szerettem, de most már engem is idegesít. Én pl Curtisben személyében látom most az első évados Felicityt. Nekem nagyon szimpatikus szereplő, jó poénjai vannak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 31. - 11:33:24 írta BenGee »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8134 Dátum: 2016. május 31. - 11:57:35 »

Ez szál már tisztára átment Lostba sztem. Még az első évadban érdekes volt, de most már nagyon idegesítő. Lassan már úgy érzem, hogy 10 éve tart az 5 éves szigeten tartózkodása...

Jah, ezzel egyetértek... az első évadban volt jópár rész, amikor sokkal jobban érdekelt, a szigetes rész, mint a "jelenkori" esemény  ;D
Mondjuk nekem még a második évaddal se volt bajom,főleg Slada miatt... mondjuk az átfordulása kicsit lightos lett, de még elvoltam vele... de amikor már ki-be hurcolászák, meg egy selyemfiúból csináltak ügynököt,  és pont belőle... mert cska ő tudja megcsinálni... meg visszamegy kínába, meg Star City-be is...  :roll:
Még a mostani évad alap szigetes sztorija be is jött volna... újabb betolakodók, akik bajt kavarnak, rabszolgákat tartanak, önkényesen-hőst játszva akarná megmenteni őket, jobban bejött volna, mint ez az ügynökös baromság...
meg lehetnének még Kalózok elleni csaták is akár a későbbiekben... csak a lényeg, hogy ragadjon (!) ott, ne egy átjáró ház legyen már a sziget...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 31. - 11:59:28 írta BuB »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8135 Dátum: 2016. május 31. - 12:57:08 »
A következő évadban elvileg megy az orosz maffiához.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8136 Dátum: 2016. május 31. - 14:29:22 »
Ami bizonyára sokkal izgalmasabb lesz, mint amikor kínai terroristákat kellett neki lekapcsolni. :hehe:
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #8137 Dátum: 2016. május 31. - 15:26:08 »
Jahj, igaz, a csaj miatt... aaaakkor megint nem a szigeten leszünk... komolyan most ebből csak arra vagyok, milyen indokkal fog visszamenni ezek után a szigetre  :lol:  amúgy valszeg nemsokára teljesen magára hagyhatják, ha már olyan elhagyatott állapotban votl az első rész elején... kérdés, Waller miért nem rángatta el onnan, ha már annyira nélkülözhetetlen ügynököt akart belőle...  :roll:

Hm, jah, és akkor valszeg most kapja meg azt az Orosz tetkót is Oliver... na ezt akkor lehet előre betervezték még az elején... talán kicsit következetesebb lesz az egész...  csak a szigetre való visszakerülést tartom még mindig baromságnak  :hehe:

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8138 Dátum: 2016. június 01. - 06:35:02 »
Egyébként, ha elvileg a készítők a Flash 3. évadjában a Flashpoint Paradoxont veszik majd alapul, márpedig valami hasonlót nyilatkozták, akkor Barry anyjának a megmentése nem kellene hatással lennie az Arrow sorozatra is? Végül is egy univerzum.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8139 Dátum: 2016. június 01. - 08:42:45 »
Ééés, az összes többi sorozatra is... főleg, hogy a DC Legends is az időt zavargatja össze-vissza...