Nem tudom, hova írjam, de ide írom.
Újból elkezdtem rajzolni, be is fogom küldeni a Pókos rajzokat FB-re, de a lényeg az, hogy kb úgy rajzolok, ahogy 4-5 éve abbahagytam. Ez nem jelent rosszat, mert szerintem jók, csak nem tökéletesek, de úgyis meglátjátok majd, ha beküldtem. Látszik, hogy vannak hiányosságaim, ilyen az ember alakok ábrázolása, mozgás közben, akkor az árnyékolás, stb.
Bár, most szeretném magamat egy kicsit továbbfejleszteni, hogy menjen, így egyelőre most sokat rajzolok, persze már meglévő képeket rajzolok újra, na nem úgy, hogy a monitorra teszem a papírt, hanem az ott van, a lap meg az asztalon, és átnézem. Ez egy kicsit nehezebb, mint telibe átkopizni, mert itt az én vonalaim vannak, és nem lemásolva vannak a vonalak.
Na de mindent el kell kezdeni valahol.
Az oktatási rendszeres témát folytatva, talgabyval egyet értek, hogy a mi ki van találva rendszer, jelenleg, az vagy egy bizonyos, ki százaléknak jó, vagy senkinek. Bár, én pont nem ilyen suliba járok, így nekem egy szavam sem lehet, mert ott az van, aminek lennie kell. Aminek lennie kellene másol is.