nem szerintem, a saját besorolásod alapján ez lesz az

(bár én bunkónak nem max csípősnek érzem) és nyugodtan bannolj csak, ha még a szólásszabadságot sem tartod tiszteletben.
Nyiltan Személyeskedő megnyilvánulásaid neked vannak (én lehetek akármilyen jelzős olvasó a szemedben, te a kiadó vagy aképp is
kellene válaszolgatni ), és eltávolításom sem változtat a tényen, hogy rendszeresen "sírtál" minden negatív kritikán (amit nem tőlem kaptál azon is, engem már szinte megszoktál ilyen téren, annak örülnél

), és valószínűleg fogsz is, mert a minőségben a kötetvonaladon (tisztelet a legutóbbi kivételnek) max a papírminőséget lehet érteni, és előbb-utóbb mindenki belefásul a (elszámoltam 6 Megacross + 2 címcentrikus érájába)...lehet róluk előre olvasni magyarul nem írnak túl hízelgőket.És nincs azzal se gond , aki szereti. De nem Bendis az évezred írója, és el kell kezdeni mindenkinek olvasgatni más irányokban is , hogy lássa mennyire is így van. + egyre inkább nevetséges lesz, hogy ami megy (értsük ez alatt a megvalósítást/tetszést/fogyást Peter Davidnél, Pókembernél!!!!! az nem megy semmi másnál (szinte a CSAK MERT indokod alapján)..mert mi más indokolná jobban egy gyakoribb tapogatózást klasszikus történetek terén, mint az ezeknek a sikere
Szóval nyugodtan, ha ettől jobban/nagyobbnak érzed magad, és javaslom a cenzura, és a technikai fejlődés lehetőségével élve az agymosást is.
Ha bannoltatsz, én nem regelek vissza. Szerintem a tett úgyis magát minősíti. Én nem, a véleményem úgyis marad

, ha meg nem, akkor viseld el a negatív kritikát, mert tudod az is benne van a pakliban ;-)