Akkor úgymondom hogy az akkori 616 szintjét simán hozták és az Ultimátum utáni sztorik Miles-ig rémesek voltak. (Kivéve az Ultimate X és PP halála) Szerintem a legrosszabb X történet onnan az utolsó a vírussal. Apokalipszis azért látványos volt, fordulatokkal még ha szerintem is kissé bugyuta.
Most,hogy mondod kissé összekevertem az Ultimate korszakokat egy csöppet! Valóban gyengék voltak az Ultimátum utáni sorozatok, főleg a New Ultimates

Az Avengers-ben volt néhány jó húzás pl Afro-Hulk,Megtorló mint SHIELD ügynök, stb. Ezt meg ott cseszték el ,mikor kitalálták a vámpíros sztorit ja és az Okos Hulk-ról se feledkezzünk el...
Az Ultimate X rövid pályafutásának örülök,mert van egy olyan érzésem,hogy az se lett volna valami nívós cím (pl Haspók fia

)
Magával az Apokalipszis történettel az volt a gondom,hogy nem tudtuk meg az eredetét, ráadásul detto úgy nézett ki mint a 616-os megfelelője! Kék helyett piros volt a páncélja,de ezt ne nevezzük már újításnak

Aztán a kedvenc jelenetem az volt, mikor New York összes szuperhőse nekiment ő meg fél kézzel átvette a testük felett az irányítást és mindenki harcolt mindenkivel, Apokalipszis meg csak állt ott és vigyorgott,hogy úúú micsoda gonosz dolgot művel épp xDDD
Továbbá a végén minden vissza lett csinálva Jean által, tehát semmi értelme nem volt az egésznek. Na, jó Kábel újraértelmezése nagyon is tetszett