Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689492 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4500 Dátum: 2014. július 01. - 13:19:53 »
Akkor úgymondom hogy az akkori 616 szintjét simán hozták és az Ultimátum utáni sztorik Miles-ig rémesek voltak. (Kivéve az Ultimate X és PP halála) Szerintem a legrosszabb X történet onnan az utolsó a vírussal. Apokalipszis azért látványos volt, fordulatokkal még ha szerintem is kissé bugyuta.

Most,hogy mondod kissé összekevertem az Ultimate korszakokat egy csöppet! Valóban gyengék voltak az Ultimátum utáni sorozatok, főleg a New Ultimates :uhoh: Az Avengers-ben volt néhány jó húzás pl Afro-Hulk,Megtorló mint SHIELD ügynök, stb. Ezt meg ott cseszték el ,mikor kitalálták a vámpíros sztorit ja és az Okos Hulk-ról se feledkezzünk el...
Az Ultimate X rövid pályafutásának örülök,mert van egy olyan érzésem,hogy az se lett volna valami nívós cím (pl Haspók fia :stupid:)

Magával az Apokalipszis történettel az volt a gondom,hogy nem tudtuk meg az eredetét, ráadásul detto úgy nézett ki mint a 616-os megfelelője! Kék helyett piros volt a páncélja,de ezt ne nevezzük már újításnak ;D Aztán a kedvenc jelenetem az volt, mikor New York összes szuperhőse nekiment ő meg fél kézzel átvette a testük felett az irányítást és mindenki harcolt mindenkivel, Apokalipszis meg csak állt ott és vigyorgott,hogy úúú micsoda gonosz dolgot művel épp xDDD
Továbbá a végén minden vissza lett csinálva Jean által, tehát semmi értelme nem volt az egésznek. Na, jó Kábel újraértelmezése nagyon is tetszett :D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4501 Dátum: 2014. július 01. - 16:51:33 »
Szati:
Köszi, akkor ezek szerint magára a Pókemberes részre vonatkozó sorrendem helyes. A többi meg nem érdekel, hogy őszinte legyek...  :D

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4502 Dátum: 2014. július 02. - 15:18:03 »
A többi meg nem érdekel, hogy őszinte legyek...  :D

No, azért a többiben is felbukkan Miles, nem is kevésszer.
"Shhhh. My common sense is tingling."

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4503 Dátum: 2014. július 14. - 14:24:41 »
Előfizettem az ASM V3-ra, és a minire (1.1-1.5), az első három szám meg is van már. Tessék irigykedni.  ;D
Apropó, tudtátok, hogy ezek az amcsi füzetek roppant törékenyek? Ha a magyar kiadványok azok, akkor ezek 10-szer annyira törékenyek. Elég, ha durvábban teszed le az asztalra, és máris picit megtörött a gerince. Talán az egészben pont az a jó, hogy a vékony lapjai miatt ezek a kisebb törések nem maradandóak, vagyis, ha végigtapizzuk a gerincet nem fogjuk érezni, hogy ott benyomódna a papír, csak azt, hogy ott az anyag enyhén megtört. Ezeknek már tényleg elkél majd a darabonkénti karton a tasakba.
A történet pedig jónak tűnik, egyelőre semmi extra, de mindenképpen ígéretesnek lesz a jövőben...

SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4504 Dátum: 2014. július 14. - 16:18:24 »
Irigykedés beindult! Mennyibe fáj egy ilyen direkt előfizetés?

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4505 Dátum: 2014. július 14. - 17:31:37 »
Mennyibe fáj egy ilyen direkt előfizetés?

Olcsóbb mint gondolnád. Főleg ha három sorozatot fizetsz elő. Ott már jelentős a kedvezmény.
http://subscriptions.marvel.com/

Egy előfizetés 12 számra szól. Nemzetközi rendeléseknél (beleértve Magyarországot is) a posta díja 16 USD/12 szám.

Sajnos én nem mertem belevágni az előfizetésbe, mert hozzám a Kingpin füzetek is agyongyötörve érkeznek a Magyar Postának köszönhetően. Először az volt a kifogásuk, hogy azért, mert nem szabályos a postaládám. Ez után egyik ismerősöm címére rendeltem őket, akinek nagyon szép, biztosnságos, és szabályos postaládája van, de néha oda is úgy érkeznek, mintha emberek taposták, kutya rágta, vagy faaprító darabolta volna őket. Természetesen mindezek után még kettéhajtva is a biztonság kedvéért.

De visszatérve az eredeti témára, azért nekem is sikerült egy pár szép darabot beszereznem :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4506 Dátum: 2014. július 14. - 17:34:16 »
Atyaég, azok a J.Scott Campbelles borítós füzetek!  :oh: Húdejók! /továbbiirigykedés

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4507 Dátum: 2014. július 14. - 17:45:45 »
Szépek nagyon. :) Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mekkora veszteség, hogy visszatértek a suoerior-ruháról a klasszikusra. Annyira király volt az a ruci. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4508 Dátum: 2014. július 14. - 18:22:08 »
Volt kinn a Conon egy asztal, ahol majdnem csak alter borítós verziókat árultak, persze aranyáron. Ott láttam ezeket is. A Gwent majdnem megvettem. :)

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4509 Dátum: 2014. július 14. - 18:27:50 »
Ez sem volt éppen olcsó, de amint lehetett, én előrendeltem. Így még egész baráti áron jutottam hozzájuk.

Egyébként ennek a három Midtownos, összeilleszhető borítós füzetnek van egy fekete-fehér sketch variantja is, az már akkor is csillagászati áron volt. Fáj is rá nagyon a fogam, de nem hiszem, hogy valaha olcsóbb lesz.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4510 Dátum: 2014. július 14. - 20:45:20 »
Tessék irigykedni.  ;D

Meg is teszem  ;D

Sajnos én nem mertem belevágni az előfizetésbe, mert hozzám a Kingpin füzetek is agyongyötörve érkeznek a Magyar Postának köszönhetően. Először az volt a kifogásuk, hogy azért, mert nem szabályos a postaládám. Ez után egyik ismerősöm címére rendeltem őket, akinek nagyon szép, biztosnságos, és szabályos postaládája van, de néha oda is úgy érkeznek, mintha emberek taposták, kutya rágta, vagy faaprító darabolta volna őket. Természetesen mindezek után még kettéhajtva is a biztonság kedvéért.

Ez szörnyű, holnap kezdem a nyári munkát, és a pénzből egy új teló és képregények mellett előfizetésekre is rakok félre. Még jó hogy Budapesti vagyok így kérhetem a Trillianba, mert ha velem történne ilyen, akkor már rég a Posta előtt tűntetnék >:(
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 14. - 20:48:42 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4511 Dátum: 2014. július 14. - 21:19:42 »
Azért remélem észrevetted, hogy ez csak költői túlzás volt a részemről. De igaz, ami igaz, mostanában elég megviselt állapotban kapom a Hihetetlen Pókokat. Most az M+ és a PPP együtt érkezett, az már volt elég vastag ahhoz, hogy ne akarják félbehajtani.
Viszont ez itt most eléggé off-topic.

Visszatérve a topichoz:
Original Sinről vélemények? Én azt hittem Spidey kicsit nagyobb szerephez jut majd benne. Főleg az után, hogy az Őrző (Watcher) szeme mindenki előtt felfedett valami titkot, és Pókunk is látott valamit.
Valami olyasmi is rémélik, mitha ezzel akarnának alapozni a Spider-Verse-nek, de mi lesz ebből?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4512 Dátum: 2014. július 14. - 21:24:22 »
Azért remélem észrevetted, hogy ez csak költői túlzás volt a részemről. De igaz, ami igaz, mostanában elég megviselt állapotban kapom a Hihetetlen Pókokat. Most az M+ és a PPP együtt érkezett, az már volt elég vastag ahhoz, hogy ne akarják félbehajtani.
Viszont ez itt most eléggé off-topic.

Észrevettem, de nálam már az is vétek a kiadvány ellen ha a postás meggyűri az adott példányt, persze ő nem tudja, de amit szállít az a mi féltett kincsünk ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4513 Dátum: 2014. július 15. - 11:04:43 »
Úgy látszik az Original Sines kérdésemre itt is a válasz.

http://marvel.com/comics/issue/45803/amazing_spider-man_2014_4
Az Amazing #4 Original Sin borítót kapott. Plusz gyanús, hogy lesz #4.1 is.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4514 Dátum: 2014. július 15. - 20:27:20 »
De visszatérve az eredeti témára, azért nekem is sikerült egy pár szép darabot beszereznem :)

Egymásra vagyunk akkor féltékenyek. :)

Mennyibe fáj egy ilyen direkt előfizetés?
Mindennel együtt kb 10e ft.
SD. EJC.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #4515 Dátum: 2014. július 27. - 13:20:16 »
Az X-men eleve rosszul indult, hála Millar-nak és ez sajnos később sem javult mikor más írók vették át a címet. A legrosszabb történet az véleményem szerint az Apokalipszis sztori, aminek kb annyi értelme volt mint az egész Ultimátum mininek :drying: Viszont a F4 egész szépen muzsikált, főleg mikor Millar átvette és olyan dolgokat hozott ki belőle amit korábban ki sem néztem volna belőle!

Must resist! Az Ulti X-Men magasan  a legjobb Ulti cím volt (except Miles-Pókember). Ha nem foglalkoztál az Ultiverzummal úgy általában, akkor egész koherens képet mutatott. Millar éra eleje vége jó volt+Ultimate War (közepe shit). Bendis+Vaughan alatt szerintem simán verte néhanapján a mainstream vonalat, ha jól emlékszem, és az is nagyon jó volt. Kirkmannek voltak jó ötletei, de az Apokalipszis sztoriért járna neki egy hónap Recsk. Coliette-nek meg a Legacyért (viszont az Ultimátuma tök jó volt). Loeb X-e zseniális, Spencer is nagyon jól indult, de totál szétcsúszott, és a fejesek lelőtték. Wood marha jól írta, de a vége a WWX-el elég... khm... lett. Fialkov meg...hát... Inkább hagyjuk. Én a Cataclysmmal befejeztem az ultiverzumot, de az X címet végiggyűjtöttem (kedvenc: Austen Gambit sztorija). Jó volt ez.
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 29. - 12:55:22 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4516 Dátum: 2014. július 28. - 13:00:00 »
Többek közt ez a bajom az Ulti X-Mennel! Voltak benne tök jó ötletek,de a sűrű íróváltások miatt ezek sokszor nem lettek megvalósítva. Ha pedig valaki arra vetemedne,hogy egyszerre olvassa el mind a 100+ füzetet annak kb az fog lejönni az egészből,hogy nem más mint egy jól megkavart katyvasz az egész...
Millar-ról pl az első szám után tudni lehetett,hogy életében egyszer sem olvasott X-Men-t, bár mentségére legyen szólva azért akadt 1-2 jó húzása is (Magneto átállítja az Őröket embervadászatra, a Prof rehabilitálja Magneto-t titokban)
Az utána következő korszakokról meg inkább ne beszéljünk,mert az számomra nem volt más mint az X-mítosz lerombolása! Kivéve a Spencer és Wood éra,de azok olyan irányba mentek el amivel nem igazán lehet új olvasókat szerezni ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4517 Dátum: 2014. augusztus 02. - 17:16:42 »
Most már Ő is megvan  :brow: :

A 10. rész valami hihetetlenül király volt! Viszont annyi "extra" tartalom nincs benne, csak néhány skicc a végén az egyes karakterekről.
SD. EJC.

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4518 Dátum: 2014. augusztus 22. - 20:17:29 »
Hmm, ez a Silk érdekes karakter lehet még... meglátjuk. Ti mit gondoltok róla?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4519 Dátum: 2014. augusztus 23. - 12:32:20 »
Hmm, ez a Silk érdekes karakter lehet még... meglátjuk. Ti mit gondoltok róla?

Sokkal korábban kellett volna bemutatni, és nem csak most 2014-ben. Mindezt leszámítva nekem tetszik,de a képességei máris felvetnek egy kérdést: Ha egy és ugyanaz a pók csípte meg mindkettőjüket, akkor Peter szervezete miért nem képes szerves hálót termelni? Míg a leányzó ezt rutinból nyomja :D