Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 943203 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3100 Dátum: 2012. február 07. - 12:43:18 »
Amikor ledől az antenna én ott beszartam ;D Tényleg érezni, hogy mekkora zuhanás, csak az amíg az antenna közepéről leér az épület tetejére.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3101 Dátum: 2012. február 07. - 12:54:48 »
Remélem a filmben se kertelnek és meglépik, amit kell.   :)   Bízom a finálé szempontja se az lesz, hogy minden megtévedt elmének halnia kell, hanem csak azoknak akinek ez a sors írva vagyon. Én öt-hat rész múlva (ha lesz) megnéznék azért egy groupot Fisk alatt tömörülve azokkal, akik bosszút akarnak állni Pókemberen.  :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3102 Dátum: 2012. február 07. - 13:01:16 »
Hát nem tom,h ogy megélnénk e egy 6 részes filmet, amikor most az a divat, hogy 3 rész után reboot... :roll:
Csoda, hogy a Res, meg az Irambanos filmek még el vannak.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3103 Dátum: 2012. február 07. - 13:12:21 »
Ha kasszasiker lesz és a közönség is maradéktalanul elégedett lesz vele, miért ne?  :)  Karib-tenger kalózai is megkapta a második trilógia megkezdésére a lehetőséget. Egyelőre nem tudom, hogy azt folytatják-e tovább?  :headscratch: Igaz Garfield-on is múlik, hogy vállalja-e hosszútávon a hálószövő szerepét. Csak előbb derüljön ki, hogy az egész film után is úgy gondoljuk-e bevált új Peterként. És ma már a technikai fejeltségnek köszönhetően 2 év múlva jöhetne is a második rész utómunkákkal együtt számítva.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3104 Dátum: 2012. február 07. - 13:44:35 »
6 résznél korábban visszaszáll a jog a Marvelre, nem?
A pókos részek tényleg jók, de a srác olyannyira béna Peternek, hogy szörnyű. Peter geek volt, de ez a gyerek nem az, ő inkább lúzer. Gwen is csúnya... nekem. Connors is nélkülöz minden connoros karaktert. A jelmezes részekkel persze hogy nem lesz gond, arra muszáj adniuk.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3105 Dátum: 2012. február 07. - 14:07:14 »
Nekem eddig tetszett, most a traliler annyira nem vágott földhöz de jöhet, Garfield Peteresebb mint a vigyoriszájú Tobey, az alap trilógiát én is utáltam, vagyishát az egy rendben volt, a kettőben Molinát szerettem, a három meg egy kalap fos volt. Gwen kinézetre rendben van, karakterre egyáltalán nem tűnik Gwennek a trailer alapján azt aláírom. De ha tényleg 6 részt terveznek akkor bőven van lehetőség karakterfejlődni. Denis Leary-t alapból imádom, a Stand Up show-i miatt (No Cure for Cancer, Lock'n Load) szerintem baromi jó választás volt Stacy kapitánynak, szerintem 6 rész kelleni is annyi változáshoz amennyi a képregényben történt.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3106 Dátum: 2012. február 07. - 14:12:35 »
6 résznél korábban visszaszáll a jog a Marvelre, nem?
A pókos részek tényleg jók, de a srác olyannyira béna Peternek, hogy szörnyű. Peter geek volt, de ez a gyerek nem az, ő inkább lúzer. Gwen is csúnya... nekem. Connors is nélkülöz minden connoros karaktert. A jelmezes részekkel persze hogy nem lesz gond, arra muszáj adniuk.

Remélem a folytatásokkal addig eljutnak, hogy kijavítsák a Venomos csorbát.  :nemtudom: Ha úgy vesszük a Raimi trilógiában is eltudtam volna szebb MJ-t képzelni, mint Kirsten Dunst, mivel bírom őt, ezért nem ellenkeztem a szerepeltetése miatt. Gwen is inkább látsszon értelmesebbnek, mint egy csupán külső szépségjegyekkel ellátott buta szőkének. Petert meg felőlem Mike Myers is eljátszhatja, ha jobban hozza a karaktert, mint Tobey.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3107 Dátum: 2012. február 07. - 14:18:02 »
Emma Stone ugyanazt az ordenáré nőt hozza mindig, remélem most visszavesz .
Ilyen arcot vág:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3108 Dátum: 2012. február 07. - 15:00:56 »
Nagyon jónak ígérkezik. Az egyetlen ami zavar az a Gyík designja. Lehet hogy ebben a filmben is benne lesz a geek faktor. Ebből a 2 percből nehéz megítélni. Petert lúzernek tartották az osztálytársai a midtown gimiben.
Remélem, hogy nem rendezik le a filmet 110-120 percben. Remélem lesz 150 perc.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3109 Dátum: 2012. február 07. - 15:16:23 »
Lerendezni 110-120 percben? Az két óra! Régen nem voltak ilyen hosszúak a filmek, legfeljebb 90 percesek.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3110 Dátum: 2012. február 07. - 18:27:40 »
Korábban nem tetszett,hogy "remakelik"  :-\  a Pókember filmet,de most hogy láttam egy spoilert az új filmből,változtatok a véleményemen. Maga a filmbemutató tetszett,látványos volt. Bízom benne,hogy nem kell csalódnom a filmben miután az egészet láttam.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3111 Dátum: 2012. február 07. - 18:47:38 »
Szerintem is kommolyabb lesz, mint az előzőek, várom!!! :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3112 Dátum: 2012. február 07. - 20:08:58 »
Jó volt, jó volt, de ez még kevés, hogy izgalomba jöjjek. Azért ha túlesünk az első wow élményen, vannak itt gondok:
Egyetértek abban, hogy Connors doki nem fog hasonlítani képregényes jellemére a trailer alapján. A CGI gyík meg nagyon bénán néz ki. Ahogy Pókember sem túl jól néz ki ezekkel a napszemüvegszerűen tükröződő lencsékkel.

Emma Stone így mozgásban döcögve, de már elmegy nekem Gwen Stacy-ként.
Idézet
Peter geek volt, de ez a gyerek nem az, ő inkább lúzer.
szerintem meg pont, hogy túl laza Peter Parkernek. Legalábbis a tini, vagy éppen már felnőtt Peter Parkernek mindenképpen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3113 Dátum: 2012. február 07. - 23:35:40 »
A Gyíkon meg csomót dolgozhatnak nyárig. Azért érdekes, hogy a Steve Ditko féle designt választották. Ben bácsi halála után lett Peter nagyon feszült. Addig lazán kezelte a képességeit. Lehet, hogy itt is így lesz. Sztem csak a film végén válik bizonyos emberek szemében hőssé. De itt biztos nem fogják teljesen elfogadni a rendőrség és később jj miatt és kulcsot adogatni neki mint a Pók 3 ban. Meglátjuk. Én mindenesetre bizakodó vagyok, de majd júliusban meglátjuk.
Az az egy dolog zavar, hogy az ultimate univerzumot belekeverték a dologba. Én még a létezését is eltörölném. Miért kellett Gwenből Ultimate MJ-t csinálni azt nem tudom.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3114 Dátum: 2012. február 07. - 23:58:13 »
Idézet
A Gyíkon meg csomót dolgozhatnak nyárig.
EZ így van, ezért nem érzem még reménytelennek a helyzetet ilyen szempontból.
Idézet
Ben bácsi halála után lett Peter nagyon feszült. Addig lazán kezelte a képességeit. Lehet, hogy itt is így lesz.
Hopp, ez igaz. És ha belegondolok, Ben bácsi haláláról semmi nem volt az előzetesben. Lehet nem is patkol el az elején? A nagy erő nagy felelősséggel jár sem volt. Hú, ez eddig fel sem tűnt. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3115 Dátum: 2012. február 08. - 00:52:52 »
Pedig az egy nélkülözhetetlen mondat. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3116 Dátum: 2012. február 09. - 21:16:54 »
Ők még eddig szólni se mertek. ;D
Azért tegyük hozzá, hogy a fórumozók 95%-a többé-kevésbé lehúzta a filmet az első infók alapján. :hehe:
Egyébként a trailer nem volt rossz, de - VTomi kérdésére is válaszolva - nem változott olyan sokat a véleményem. Az első infók nekem se tetszettek a filmről annak idején, bár nem temettem a filmet, de úgy fogalmaztam, hogy rosszak az előjelek és szkeptikussá váltam. Alapvetően ez a szkeptikusság megvan bennem most is, bár talán annyit változtatott a trailer, hogy picit pozitívabb a megítélésem, de alapvetően nem várok sokat a filmtől. (Amúgy a trailerekre sem lehet túl sokat adni, mert akár egy fostalicska filmből is össze lehet vágni olyan trailert, amitől lehidalsz.) Tény, hogy van egy-két pozitívum a trailerben, például Póki poénkodása (csak tartsa meg ezt a jó szokását végig a film alatt), illetve a komorabb, darkosabb hangvétel is tetszik, egyetértek, valóban kell egy kis vérfrissítés a szériának a Raimi filmek után (nem mintha azok rosszak lettek volna, nekem pl tetszettek, de már olyan sokszor láttuk azokat, hogy kicsit uncsi lett volna ugyanaz a stílus, szóval ennyiből tetszik a váltás). Alapjában véve eddig sem a gárda és a rendező lecserélésével volt a bajom, hanem azzal, hogy reboot helyett folytatni kellett volna a történetet.
Igazából a nagy különbség, hogy míg az első Pókfilm előtt odáig meg vissza voltam a lelkesedéstől, tűkön ülve vártam a bemutatót, és asszem már első nap megnéztem moziban, ehhez képest az új filmtől nem várok sokat, szkeptikus vagyok, csak annyira hoz lázba, mint egy átlag szuperhősös anyag. Ha jó lesz a film, legfeljebb pozitívan csalódom.
Ami a színészeket illeti, az új srác feje tényleg Peter-esebb, aztán hogy mit alakít, az meg majd kiderül. Gwen hidegen hagy, Connors doki egy kicsit se Connorsos, a Raimi-féle Connors sokkal jobb volt. Stacy kapitány nagyon nem jön be, az a gáz, hogy a színész még egy kicsit emlékeztet is Willem Dafoe-ra. :wacko:

Ami a főellenséget illeti, most már értem miért csak a Gyík lesz: a film felét (de legalább harmadát) a rendőrségi hajtóvadászat fogja kitenni. Hogy ez jó lesz, vagy rossz, az szintén kiderül majd... Ha rosszmájú lennék, úgy fogalmaznék, hogy igazából két főellenség van, csak az egyiket úgy hívják: Police. ;D :hehe: Van egy olyan érzésem, hogy ez utóbbi lesz a hangsúlyosabb, és mintegy mellékszálként a Gyíkot is legyakja majd Póki. Maga a Gyík egyébként nem hoz lázba túlságosan. (A Raimi filmeknek ezzel szemben nagy erőssége volt a jól megválasztott és jól megvalósított Pók-ellenfelek, Venomot leszámítva.)
Viszont az elég fura, hogy pont egy olyan filmből van kihagyva Jameson, amelyben a Póki elleni hajtóvadászat az egyik fő téma. :roll: Persze lehet, hogy Hírharsonás szalagcímeket fognak mutogatni a filmben, de akkor is...

Ami a pókrucit illeti: továbbra is tartom, hogy kissé el lett szabva (szó szerint :hehe: ), de lehet, hogy a film alatt megszokjuk majd. Persze a trailerben nem zavart, mert szinte az összes Pókis jelenet sötétben játszódott, így nem sok látszott a ruhából. :hehe: Viszont az fura volt, hogy a szemlencse sötétben fekete.

Ahogy látom, ez a film is örökölte azt a manapság egyre népszerűbb szokást, hogy a szuperhősök maszkját csak úgy le lehet tépni... :-\ Más karaktereknél ez még nem olyan zavaró, de Pókemberről köztudott, hogy foggal-körömmel védte a titkos identitását (legalábbis a PH előttig). :roll: A trailer alapján megint maszk nélkül fog rohangálni pár jelenetben.

Azon meg nem tudom, miért lepődtek meg egyesek, hogy milyen jó Póki mozgása meg stb... 3 Pókember film után szerintem már alapból elvárható, hogy a Pókis részek jók legyenek az új filmben. :D A jó látvánnyal akár egy közepes filmet is el lehet adni, ezt a készítők is tudják.

Összességében úgy vagyok a filmmel, hogy bizonyos szinten kiváncsi vagyok rá, biztos, hogy meg fogom nézni, de szkeptikusan, minimális elvárásokkal állok hozzá. Ha jó lesz, akkor pozitívan csalódok. :)

ha belegondolok, Ben bácsi haláláról semmi nem volt az előzetesben. Lehet nem is patkol el az elején? A nagy erő nagy felelősséggel jár sem volt. Hú, ez eddig fel sem tűnt. :D
Szerintem meg jól döntöttek, hogy nem ezzel reklámozzák. Az első Pók film nagyon korrekt és jó eredettörténetet mutatott be, és mindhárom filmen végigvonult Ben Bácsi halálának és az erő-felelősségnek a boncolgatása. Ezek után elég kínos lett volna, ha az eredettörténetet és az untig ismert szlogent próbálták volna nagy durranásként beharangozni.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3117 Dátum: 2012. február 09. - 21:48:27 »
Emlékszem én voltam az egyetlen aki védte a fimet annak idején. Sztem ahogy az új filmben reagálnak pókemberre, az sokkal jobb mint ami a régi filmekben volt. Én is sajnálom hogy jj nem szerepel, de majd a folytatásban. Őt biztosan nem hagyják ki. Nagyon örülök, hogy Gwen szerepel a filmben. Jobban bírom őt mint MJ-t. Remélem itt nem rabolják majd el Gwent, háromszor elég volt látni a barátnő elarablósdit.

A színészek egyelőre 3 részre írtak alá. Garfield imádja a Pókembert úgyhogy sztem addig fogja játszani amíg csak lehet.
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 09. - 21:53:12 írta peti40 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3118 Dátum: 2012. február 10. - 09:25:42 »
JJ-t én is nagyon sajnálom, és Tommal értek egyet abban,h ogy ha ennyire ellenséges a hangulat, nagyon fog hiányozni onnan... :-\
Viszont két dolgot tok elképzelni:
-vagy eszméletlen mocsok mód nagy titokban tartják , hogy szerepelni fog és meglepi lesz, hogy kicsoda alakítja...
-vagy úgy voltak vele, hogy JK-t nagyon nem lehet überelni...

Plusz: kb 150 HD kép a trailerből, szemezgessetek:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=54414
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 10. - 09:30:46 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3119 Dátum: 2012. február 13. - 20:20:25 »
Ma ezt találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=iV0PSBbtLV4

Az új Pók film filmzenéje, hát őszintén van benne pár rész, ami a régi zenére hajaz, amúgy meg a második trailert látva, kezdek megbarátkozni az újal, de még mindig nem fogadtam el teljesen.
Nem tudom, nekem a Sam Raimis ők az igazi, dehát 12-éves korom óta azon nőttem fel igazából, és megszoktam, hogy kik játszák benne, így nálam ők azok a szereplők lettek az "igaziak".

De én is kíváncsi leszek a filmre, félig már megszerettem.
De és még egy de. :) emlékszem, hogy a sok rajzfilm után a filmben lévő ruhát mennyire nem tudtam megszokni. Pedig a rajzfilmhez képest a filmbeli ruhán viszonylag keveset változtattak. Ugye a szemek, elöl, hátul a pók jel, és kb ennyi. Én akkor már ezeket a pici változtatásokat sem tudtam megszokni, csak nagyon lassan. Most meg átszabták az egész ruhát, sokkal durvábban, mint a régi filmben.
Ezt meg pláne nehéz lesz megszoknom, mert ez már nem a Stan Lee-s, Sam Raimis féle eredeti ruha.
SD. EJC.