Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950192 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #4240 Dátum: 2012. november 23. - 19:54:27 »
Azt hiszem megvan a kedvenc részem a filmben:
Amikor a suliban bunyóznak, és a teremben vannak, Petert Connors átdobja a falon , a fallal együtt, majd megfog ott két üvegcsét, összetöri, és egy mini füstbombát csinálva, utána dobja. Ezalatt veszi át Peter a ruhát, és ezután jön ki, na ez az a rész, ami a legjobb szerintem, ha belegondolunk, akkor egy "okos" szörnyről beszélünk, ami tud füstbombát csinálni. ;D
Kinek melyik a kedvenc része?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4241 Dátum: 2012. november 23. - 20:24:16 »
Nekem egyértelműen a "Puszi, apuci!".  ;D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4242 Dátum: 2012. november 23. - 20:27:05 »
Nekem az, amikor leereszkedik a csatornába és lényegében csinál egy hatalmas pókhálót. Az volt az a jelenet, amire azt mondtam, hogy valóban zseniális, szinte minden tekintetben. A pókszerű mozgás, az ötlet, a kivitelezés... Nekem a film tetőpontja volt.
Ami még nagyon tetszett, az Stan Lee cameoja, mert ha csak egy szimpla statisztával forgatják le, akkor is vicces lett volna, de a jelenléte még pluszt is adott hozzá. ;D

A Raimi-trilógiából érdekes módon a három közül pont a legrosszabb film egyik jelenete volt a kedvencem: Homokember "születése". Ahogy összeáll a homokszemekből, eleinte esetlenül, mint egy újszülött, aztán a meglátja a medált a fia fényképével és ez adja meg végül az erőt, hogy lábra álljon.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4243 Dátum: 2012. november 23. - 22:31:37 »
Nekem is a Gwenes jelenetek a kedvenceim. Annyira jó volt végre látni egy intellingens, érzelmileg érett női karaktert aki nem csak arra való, hogy elrabolják, aztán az utolsó pillanatban megmentsék.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 23. - 22:33:48 írta peti40 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4244 Dátum: 2012. november 23. - 23:04:48 »
Egyetértek a Geek-es jelenetek nekem is tetszettek. Végre a kapcsolat érdemi részét is láttuk, nem csak a konfliktusokat.
Szerk: Gwen-es jelenet! idióta ez az autocorrect a mobilomon.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 26. - 19:59:44 írta Todd »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4245 Dátum: 2012. november 26. - 19:54:35 »
Na igen, az apucis, viszont a csatornás hálós, az a "komoly" szempontból tényleg a legjobb volt, ugye ezek eddig a vicc kategóriába mentek.
Amire én számítottam, és be is jött, hogy így, hogy hálóvető jelen van, egy Póki egyik gyenge pontja lehet, lásd, megsérül, vagy konkrétan összeszorítja a Gyík a kezével együtt. És akkor pá-pá háló.
Ennek örülök, hogy nem volt tabu téma, hogy annak úgyse lehet semmi baja, megmutatták keményen, hogy igenis, az se szent dolog.
peti40-nek is igaza van, mert sajnos MJ, tényleg egy olyan lány volt, aki inkább hisztis, elrablós, és mindig meg kell menteni, pedig az első részben nem így kezdődött a kapcsolatuk. Aztán jött a Zöldmoszat, Oki-Doki, és Venom.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4246 Dátum: 2012. november 27. - 10:50:52 »
Én múlt héten újra láttam a filmet, de így is gondolkoznom kellett kicsit, hogy melyik a kedvenc jelenetem... De végülis a csatornás jelenet, valamint az iskolai bunyó a két legjobb, szerintem. A régi Pókember filmekből kapásra rá tudnék vágni jópár kedvenc jelenetet, de itt nehezebb volt találni.

Egyébként így második megnézésre már valamivel jobbnak éreztem a filmet, de nagy vonalakban nem változott a véleményem róla.

Amúgy a csatornás jelenetben hogyhogy nem jelzett Peter pókösztöne, mikor a Gyík odalopakodott hozzá? Illetve ami még eszembe jutott, hogy Peter veszekedése Ben bácsival jó volt (talán ez lehetne a 3. kedvenc jelenet), de szerintem hiba volt a készítőktől, hogy Peter igazi apjának tulajdonították a "híres mondást". Mert így Pete jogosan vágott vissza Ben bácsinak, hogy ha az apja olyan fenenagy kötelességtudó volt, akkor miért hagyta el őt.

Idézet
Amire én számítottam, és be is jött, hogy így, hogy hálóvető jelen van, egy Póki egyik gyenge pontja lehet, lásd, megsérül, vagy konkrétan összeszorítja a Gyík a kezével együtt. És akkor pá-pá háló.
Ennek örülök, hogy nem volt tabu téma, hogy annak úgyse lehet semmi baja, megmutatták keményen, hogy igenis, az se szent dolog.
Szerintem meg pont az volt a baj, hogy messze nem használták ki a hálóvetőben rejlő lehetőségeket. Egyszer nem láttunk patroncserét a filmben, vagy hogy menet közben kifogyott volna. (Nem mintha hihető lenne, hogy egy olyan pici patronból ilyen sok hálót tud szőni...  :roll: ) És a jelek szerint Peter még a budira is felcsatolt hlóvetővel jár. Ennyi erővel akár a szerves háló is maradhatott volna, mert semmi különbség nem volt.

Gwen karaktere tényleg jó volt, és jobban is illik Peterhez, mint M.J., mert mindketten kis tudóspalánták. :D De ettől függetlenül azért M.J.-nek is volt vér a pucájában, a Pók 2-ben megtámadta Oki Dokit. ;D Különben meg a forgatókönyvírókon múlik, hogy mit hoznak ki egy karakterből, M.J.-nek se kell tudnia ellenszert szintetizálni ahhoz, hogy méltó partnere legyen Pete-nek. Csak az írók silányították le M.J. karakterét az elrablós sikítozós szerepkörbe. Bár igazából a karakter nem volt rossz, csak egyszerűen sokadjára már unalmas volt, hogy mindig őt rabolták el. Dehát a szuperhős filmek velejárója a hős szerelmének elrablása. :hehe: Sőt, ha belegondoltok, hány olyan akciófilm van, ahol a rosszfiú túszul ejti a jófiú szeretteit...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4247 Dátum: 2012. november 27. - 12:48:12 »
Szerintem meg pont az volt a baj, hogy messze nem használták ki a hálóvetőben rejlő lehetőségeket. Egyszer nem láttunk patroncserét a filmben, vagy hogy menet közben kifogyott volna. (Nem mintha hihető lenne, hogy egy olyan pici patronból ilyen sok hálót tud szőni...  :roll: ) És a jelek szerint Peter még a budira is felcsatolt hálóvetővel jár. Ennyi erővel akár a szerves háló is maradhatott volna, mert semmi különbség nem volt.

Azért nem egészen, hiszen a végén Gyík eltörte a hálóvetőket, amiket így már nem tudott használni utána.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4248 Dátum: 2012. november 27. - 18:39:25 »
Szerintem meg pont az volt a baj, hogy messze nem használták ki a hálóvetőben rejlő lehetőségeket. Egyszer nem láttunk patroncserét a filmben, vagy hogy menet közben kifogyott volna. (Nem mintha hihető lenne, hogy egy olyan pici patronból ilyen sok hálót tud szőni...  :roll: ) És a jelek szerint Peter még a budira is felcsatolt hálóvetővel jár. Ennyi erővel akár a szerves háló is maradhatott volna, mert semmi különbség nem volt.

Azért nem egészen, hiszen a végén Gyík eltörte a hálóvetőket, amiket így már nem tudott használni utána.
de ez minden...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4249 Dátum: 2012. november 27. - 18:41:56 »
Plussz kisült a  víz alatt. Gondolom, majd a folytatásokban veszik elő a "kifogypatron" kártyát.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4250 Dátum: 2012. november 27. - 22:31:07 »
Ja. Nem is olyan lényeges a cserélgetést mutatni. Azt el bírja képzelni az ember sztem... Amm megvan Harry, úgytűnik.. Teljesen olyan a feje mint a régi képregényekben, cs a haja ne legyen olyan csúnya:
http://m.imdb.com/name/nm2851530/
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 27. - 22:38:47 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4251 Dátum: 2012. november 27. - 22:57:39 »
Eeez?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4252 Dátum: 2012. november 27. - 22:59:50 »
Tényleg hasonlít a feje a régi képregények Harryjére ( habár lehet, hogy csak a csokornyakkendő miatt), de egyelőre nem bízom abban, hogy James Franco-nál jobb alakítást tudna nyújtani. ;)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4253 Dátum: 2012. november 27. - 23:11:35 »
cs a haja ne legyen olyan csúnya

Bár Harry és az apja fejét szerintem elég nehéz visszaadni. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4254 Dátum: 2012. november 28. - 10:27:24 »
Nehéz elképzelni, hogy ez a kölyök olyan "érett" legyen, mint Harry, miután egy adott élete volt Norman mellett. Ahogy azt is, hogy Garfield karaktere összehaverkodna vele. Inkább Tobey mellé passzolna.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4255 Dátum: 2012. november 28. - 10:38:58 »
Tomi, nézd a szemét. Sokat ki lehet olvasni az ember arcából. Ez a srác remek gyakorló pszichopata benyomását kelti, és ha színészi tehetsége is van, szerintem remek lesz.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4256 Dátum: 2012. november 28. - 10:45:36 »
Ez az Erő Krónikája srác?
Mert akkor nézd meg Kaine, rohadt jó, ahogy abban átfordul a gyerek.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4257 Dátum: 2012. november 28. - 11:23:00 »
Azzal nincs gond, hogy pszichopatának elképzeljem, de nyilván nem azzal fog kezdődni a buli. Vagyis Peter barátjának nem megy valahogy.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4258 Dátum: 2012. november 28. - 13:39:21 »
Érdekes Kaine, én eddig nem tudtam, hogy az emberek fej alapján haverkodnak össze.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4259 Dátum: 2012. november 28. - 13:54:44 »
Érdekes Kaine, én eddig nem tudtam, hogy az emberek fej alapján haverkodnak össze.
Velem is fej alapján szoktak haverkodni, főleg a lányok. Vagyis inkább nem haverkodni ;D
Tejet kérek! Csokisat!