Még pár kép:
Vazz...

El se hiszem!

Tényleg visszatértek Raimihez!

És kijavították az előző ruha fos hibáit!

Van rendes kesztyű, és nincs tréninggatya csík! Király!

Nem gondoltam, hogy ilyen radikálisan visszaalakítják a dolgokat, és nem is vártam volna tőlük, ez meglepett.

Komolyan, ennyi fantáziájuk sincs? Mi a fenéért kellett visszamenni a Raimi gagyi cucc felé... legalább akkor a hálók lennének feketék...
Hát, az előző részben láthattuk, mi lett a fantáziálásuk eredménye... Én úgy vagyok vele, hogy inkább térjenek vissza a bevált, biztos recepthez, ha már nem tudnak sikeresen újítani.

Ennyire radikálisan egyébként én sem nyúltam volna vissza, lehetett volna a meglévő ruhát is pofozgatni a helyes irányba, de látszik, hogy ezúttal inkább biztosra akartak menni.
Ezek a nagy szemek pedig így a valóságban ritka hülyén festenek.
Nekem tetszik, hogy bevállalták a kimondottan képregényes szemeket.

Az utolsó képen lehajtott fejjel Póki totál úgy néz ki, mintha egy képregényborítóról ugrott volna le.

Egyébként ezek még nyers fotók, a filmben tuti jobb lesz az összhatás. Gondoljatok bele, ezekben a nagy szemekben milyen baromi jól fog tükröződni a város.

Éééés, dobpergés.
MJ:
omg... OMFG!

Ez nem M.J.! Ez egy nagyon aranyos, csinos, kis eminens diáklány, de nem M.J.
Persze nézzük a jó oldalát, ezek után majd mind visszasírjátok Kristent! 
Én már most visszasírom.

Neki legalább olyan bulizós feje van, hogy simán elhiszed róla, hogy leissza magát egy vad bulin, miközben ágyba bújik a fél focicsapattal.

Ez az új kislány viszont olyan szende, szűzies, hogy kizárt, hogy a zenetáborban máshova is tegye a furulyát a száján kívül.

Persze, emlékszem, annak idején Gwent is rendesen savaztuk az első képek után, aztán jól meglepett minket az alakításával a filmben. Szóval ki tudja, lehet, hogy M.J.-ben is pozitívan csalódunk...