Nem az volt oda írva, hogy elkezdődik? Tehát ez felvezetés lesz a Bajlós Hatosra.
Lehet így is értelmezni, valóban.

De akkor már meg is van a folytatások címe:
3. rész: "His greatest battle continues"
4. rész: "Oh, sh*t! His greatest battle is over!

"

Amúgy én tökre úgy láttam, hogy Oki csápjai a Raimi féle filmból van. 
Biztos más lesz egy kicsit a dizájn, de négy csápon igazából nem sok mindent lehet variálni... Arra leszek kiváncsi, hogy Oki kap-e exoskeletont is (teljes testpáncéllal).
Akárki akármit mond, ez nem ultimate hanem egy Sony által megálmodott kevert elemekből felépített univerzum! Igen, tényleg sok az ulti vonás benne,de ettől még nem válik azzá.
De itt már annyira sok az ulti vonás, hogy én már oda sorolom. Kevert univerzum, persze, de ha már 90 %-ban ulti elemeket tartalmaz, akkor azok az elemek fognak dominálni. Gyakorlatilag már a fő csapásiránynak sem nagyon köze van a 616-hoz, mert itt minden az Oscorp és Peter apja körül forog végig, minden ellenfél az Oscorp szülötte lesz.
Mind a sztorit, mind a hangulatot tekintve a Raimi-féle trilógia állt közel a 616-os világhoz, az új filmek pedig már egy módosított Ultimate világot alkotnak. Ez egyébként önmagában nem baj, nyilván az a széria fog jobban tetszeni az embernek, amelyik képregényes világ közelebb a szívéhez.
Mégis honnan veszitek azt, hogy Harry-ből Zöld Manó lesz?
Onnan, hogy a hivatalos poszteren az egyik kivetítőn látszik a Manó arca, és eléggé hasonlít a Harryt játszó színész ábrázatára. Egyébként szerintem a ruhája is zöldes árnyalatú... Vészmanóra meg egy kicsit sem emlékeztet a jelmez dizájn. Ez vagy Zöld Manó lesz (Harry vagy Norman, de valószínűleg inkább Harry), vagy kapunk egy proto-goblint, de az jó nagy hülyeség lenne szvsz.
Az "új" ruha meg abszolút gáz.
Szerintem meg az eddigi legjobb Pókruha lesz.

Egyedül az lepett meg, hogy ez nem lett annyira testre feszülő, mint a többi jelmez. Először furcsának találtam, de kezd tetszeni a dolog, így Pókinak nincs olyan műanyagfigura hatása.
Gwen esetleges halála meg szintén nem nagy cucc.
Én abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy egyáltalán meghal. Persze ha a készítők tökösek, akkor meglépik a dolgot (szerintem 99%), de ha Gwen életben maradna, az sem sokat osztana-szorozna, mert a mai fiatal, Ultimate Pókon felnőtt rajongókban már nem társulnak nosztalgikus érzelmek ehhez az eseményhez. De én örülnék a halálának, mert nagyban megdobná a film drámai vonalát, izgalmas lenne a vásznon látni, hogy Peter hogyan dolgozza fel a dolgot (Garfield ezt nagyon jól el tudná játszani, láttam őt egy filmdrámában, jól tudja alakítani az önmarcangoló, szenvedő karaktereket).
Annyian fikázták az első részt, hogy most teljes fordulatot vettek és visszatértek a Pókember 3 koncepciójához. Ez nem biztos, hogy jó.
Az előző film után én örülök ennek... Végre nem kell szenvedni az eredettörténettel, folytathatják a megkezdett történetszálakat, több ellenség lesz (azaz több látvány és akció), és végre újra klassz pókszerkó.

Tuti szórakoztatóbb lesz az előző résznél, több reményt fűzök az új filmhez.
Dillont miért néger játssza (minden hátsó szándék nélkül kérdezem)?
Ugyanazért, amiért Nick Fury és Perry White is néger lett. Polkorrektség...