Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950226 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #5980 Dátum: 2013. december 07. - 00:09:40 »
http://thedailybugle.tumblr.com/

Otto Octavius tease.  :brow:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5981 Dátum: 2013. december 07. - 09:41:00 »
Na, javítottak Rínón.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5982 Dátum: 2013. december 07. - 11:13:50 »
 :hehe: :hehe: :hehe: Beteg állatok. :hehe:

Amúgy nekem spec ide nem hiányzik MJ valahogy... A régiben kismilliószor láttam, az újba valahogy nem érzem szükségességét.
Mondjuk azért egy MJ Vs Gwen bunyót Peterért megnéznék.
Feliciára kíváncsi leszek, de ő tuti csak a 3.-ban jön.
SD. EJC.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5983 Dátum: 2013. december 07. - 14:22:22 »
Az a plakát ;D ;D
Tejet kérek! Csokisat!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5984 Dátum: 2013. december 07. - 15:54:44 »
Elég drámai lenne, ha megmurdelne Gwen és aztán jönne MJ. Sztem jó lenne és képregényhű. Azt sem bánnám, ha nem a Manó ölné meg, hanem Elektro.
Most elvileg nem is lesz benne MJ karaktere?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5985 Dátum: 2013. december 07. - 16:50:18 »
Én dührohamot kapnék a mozi közepén ha Electro öli meg. Miért nem lehet legalább az ilyen kiemelkedő eseményeket tiszteletben tartani? Nem azt kérem, hogy az egész Pókember képregénytörténet képkockáról képkockára filmre vinni, de legalább ezeket fontos dolgokat. Nem értem a készítőket, ráadásul a filmben mutatják is a hidat ahol Gwennek meg kéne halnia, akkor minek ez az óratorony? Á, mindegy.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5986 Dátum: 2013. december 07. - 16:54:28 »
Szerintem nem hal meg Gwen.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5987 Dátum: 2013. december 07. - 16:56:14 »
Akkor meg direkt van így vágva az előzetes.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5988 Dátum: 2013. december 07. - 23:27:15 »
Az én véleményem a trailerről:

1. Baromi látványos lett. :D De ezt előre tudtuk, nem meglepő. Sőt, szerintem sokan minimum ilyen grandóziusságot vártak volna a Pók 3. után. Biztos a készítők is rájöttek, hogy nagyon vérszegény lett a reboot az egy szem Gyíkkal. Meg persze a büdzsé is nagyobb most már.

2. Ezt a filmet simán átnevezhetnék Ultimate Spider-Man-re. A megváltoztatott főbossok, meg a teljesen átalakított sztori miatt totál ultimét fílingje van.

3. Harry gáz. Legalábbis külsőre mindenképp, de kattant figurát jól tud játszani a srác, szóval majd meglátjuk... Mindenesetre tuti mindenki James Francohoz fogja mérni.

4. Elektró szerintem jó lesz, látványos.

5. A Zöld Manó eléggé kérdőjeles... Annak örülök, hogy a hi-tech vonalon maradtak, de ha tényleg Harry lesz a Manó... Hát nem tudom. Volt elég Harry meg Manó a Raimi filmekben. Nagyon nagyot kéne durrantaniuk vele, hogy ne legyen unalmas. Majdmeglássuk, Fenegyerek is azt mondja... Adok neki egy esélyt.

6. Rinó meg hát... tiszta ultimét. Plusz minden Pókember játék azzal kezdődik, hogy elkalapáljuk Rinót, szóval annyira nem hoz lázba. Sablon törő-zúzó nehézfiú lesz.

7. Az új Pókruha rulez! :D

Összességében, szerintem felül fogja múlni az előző részt (nem lesz nehéz  :hehe: ), jobb filmre számítok. De gondolom ez sem fog túllépni a legtöbb képregényfilmre jellemző könnyed popcornmozi jellegen. Viszont szórakoztató lesz, az biztos. Ha nem lesznek benne nagy hülyeségek, akkor jó filmet kaphatunk végre.

Bónusz kérdés: szerintetek visszatér a betörő benne?

Na, javítottak Rínón.  :hehe:
Rébusz cameo lesz! :o :lol: :lol:

Ja, amúgy azon röhögtem, hogy úgy harangozzák be a filmet, hogy "his greatest battle begins". Ha ez a legnagyobb harc, akkor a 3. és 4. részben mi lesz?  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 07. - 23:30:59 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5989 Dátum: 2013. december 07. - 23:30:39 »
Bónusz kérdés: szerintetek visszatér a betörő benne?

A stáblista utáni jelenetben.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5990 Dátum: 2013. december 07. - 23:31:58 »
Vazzeg, simán kinézem belőlük, hogy oda nyomják be. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5991 Dátum: 2013. december 08. - 08:26:18 »
Ja, amúgy azon röhögtem, hogy úgy harangozzák be a filmet, hogy "his greatest battle begins". Ha ez a legnagyobb harc, akkor a 3. és 4. részben mi lesz?  :lol:
Nem az volt oda írva, hogy elkezdődik? Tehát ez felvezetés lesz a Bajlós Hatosra.
Amúgy én tökre úgy láttam, hogy Oki csápjai a Raimi féle filmból van. :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5992 Dátum: 2013. december 08. - 09:28:02 »
Gyerekek nem ártana tisztázni néhány dolgot, mert sokan közületek elég nagy balladai homályban éldegélnek ;D
Először is:

1. Akárki akármit mond, ez nem ultimate hanem egy Sony által megálmodott kevert elemekből felépített univerzum! Igen, tényleg sok az ulti vonás benne,de ettől még nem válik azzá. Rhino kinézete sem 100%-ig ultimate, mert abban egy exoskeleton-t viselt aminek volt rendes fej része, arca és nem tudott Transformers üzemmódba kapcsolni :hehe:

2.Mégis honnan veszitek azt,hogy Harry-ből Zöld Manó lesz? Mert a csóka se nem Manó se nem zöld kinézetű. De ha már manó, akkor a Vészmanóhoz közelebb áll (mivel abszolút nincs semmi zöld szín a ruházatán)

3. Számomra már nagyon unalmas ez a koncepció miszerint a háttérben lévő gonosz nem más mint az Osborn família és köréjük épül az egész franchise :roll: Ezt már eljátszották az előző szériában és itt már semmi keresnivalója nem lenne ezeknek a karaktereknek. Ha esetleg a Sony-nál rendelkeznének némi kreatív vénával, akkor a gonosz nagyvállalat lehetne az Alchemax vagy a Roxxon! Sőt, akár azt is megléphetnék,hogy az egész 2099-es Pókembert a jelenbe teszik és nem csak magát az evil megacorporation-t.

4. Az "új" ruha meg abszolút gáz. És nem csak azért mert 100%-ig visszanyúlnak ezáltal a Raimi trilógiához, hanem mert élőben vagyis filmen ez a gönc már nagyon nem fest jól és olyan érzésem támad mintha a régi James Cameron által megálmodott el nem készült filmből nyúlták volna le. Tökéletes lett volna anno ha Póki ebben flangál mondjuk 94-ben, vagy akár a régi trilógiában. Viszont az újban semmi keresnivalója nem lenne :drying:

Gwen esetleges halála meg szintén nem nagy cucc. Felőlem akár a Keselyű is kinyírhatná az sem hatna meg! Aki egy hű adaptációt vár ettől az összemixelt filmtől, az tényleg egy életre csalódni fog a Pók franchise-ban :lol:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5993 Dátum: 2013. december 08. - 10:09:45 »
Többször megnézve a trailert az aggaszt a legjobban, hogy a történetről konkrétan semmit nem tudtunk meg, csak dobálták egymás után a látványelemeket. Első trailernek ez nem túl jó, én ezt a megjelenés előtt adtam volna ki. Max Dillont nem is láttuk, csak Electrót. A Comic Conos trailer sokkal jobb volt. Annyian fikázták  az első részt, hogy most teljes fordulatot vettek és visszatértek a Pókember 3 koncepciójához. Ez nem biztos, hogy jó.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5994 Dátum: 2013. december 08. - 13:07:28 »
Dillont miért néger játssza (minden hátsó szándék nélkül kérdezem)? Gondolom Jamie Foxx piszkosul felkapott lehet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5995 Dátum: 2013. december 08. - 13:49:14 »
Nem az volt oda írva, hogy elkezdődik? Tehát ez felvezetés lesz a Bajlós Hatosra.
Lehet így is értelmezni, valóban. :D De akkor már meg is van a folytatások címe:
3. rész: "His greatest battle continues"
4. rész: "Oh, sh*t! His greatest battle is over! :ohmy: "

:hehe:

Idézet
Amúgy én tökre úgy láttam, hogy Oki csápjai a Raimi féle filmból van. :o
Biztos más lesz egy kicsit a dizájn, de négy csápon igazából nem sok mindent lehet variálni... Arra leszek kiváncsi, hogy Oki kap-e exoskeletont is (teljes testpáncéllal).

Akárki akármit mond, ez nem ultimate hanem egy Sony által megálmodott kevert elemekből felépített univerzum! Igen, tényleg sok az ulti vonás benne,de ettől még nem válik azzá.
De itt már annyira sok az ulti vonás, hogy én már oda sorolom. Kevert univerzum, persze, de ha már 90 %-ban ulti elemeket tartalmaz, akkor azok az elemek fognak dominálni. Gyakorlatilag már a fő csapásiránynak sem nagyon köze van a 616-hoz, mert itt minden az Oscorp és Peter apja körül forog végig, minden ellenfél az Oscorp szülötte lesz.
Mind a sztorit, mind a hangulatot tekintve a Raimi-féle trilógia állt közel a 616-os világhoz, az új filmek pedig már egy módosított Ultimate világot alkotnak. Ez egyébként önmagában nem baj, nyilván az a széria fog jobban tetszeni az embernek, amelyik képregényes világ közelebb a szívéhez.

Idézet
Mégis honnan veszitek azt, hogy Harry-ből Zöld Manó lesz?
Onnan, hogy a hivatalos poszteren az egyik kivetítőn látszik a Manó arca, és eléggé hasonlít a Harryt játszó színész ábrázatára. Egyébként szerintem a ruhája is zöldes árnyalatú... Vészmanóra meg egy kicsit sem emlékeztet a jelmez dizájn. Ez vagy Zöld Manó lesz (Harry vagy Norman, de valószínűleg inkább Harry), vagy kapunk egy proto-goblint, de az jó nagy hülyeség lenne szvsz.

Idézet
Az "új" ruha meg abszolút gáz.
Szerintem meg az eddigi legjobb Pókruha lesz. :brow: Egyedül az lepett meg, hogy ez nem lett annyira testre feszülő, mint a többi jelmez. Először furcsának találtam, de kezd tetszeni a dolog, így Pókinak nincs olyan műanyagfigura hatása.

Idézet
Gwen esetleges halála meg szintén nem nagy cucc.
Én abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy egyáltalán meghal. Persze ha a készítők tökösek, akkor meglépik a dolgot (szerintem 99%), de ha Gwen életben maradna, az sem sokat osztana-szorozna, mert a mai fiatal, Ultimate Pókon felnőtt rajongókban már nem társulnak nosztalgikus érzelmek ehhez az eseményhez. De én örülnék a halálának, mert nagyban megdobná a film drámai vonalát, izgalmas lenne a vásznon látni, hogy Peter hogyan dolgozza fel a dolgot (Garfield ezt nagyon jól el tudná játszani, láttam őt egy filmdrámában, jól tudja alakítani az önmarcangoló, szenvedő karaktereket). 

Idézetet írta: peti40
Annyian fikázták  az első részt, hogy most teljes fordulatot vettek és visszatértek a Pókember 3 koncepciójához. Ez nem biztos, hogy jó.
Az előző film után én örülök ennek... Végre nem kell szenvedni az eredettörténettel, folytathatják a megkezdett történetszálakat, több ellenség lesz (azaz több látvány és akció), és végre újra klassz pókszerkó. ;D Tuti szórakoztatóbb lesz az előző résznél, több reményt fűzök az új filmhez.

Dillont miért néger játssza (minden hátsó szándék nélkül kérdezem)?
Ugyanazért, amiért Nick Fury és Perry White is néger lett. Polkorrektség...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5996 Dátum: 2013. december 08. - 16:41:39 »
Idézet
Onnan, hogy a hivatalos poszteren az egyik kivetítőn látszik a Manó arca, és eléggé hasonlít a Harryt játszó színész ábrázatára. Egyébként szerintem a ruhája is zöldes árnyalatú... Vészmanóra meg egy kicsit sem emlékeztet a jelmez dizájn. Ez vagy Zöld Manó lesz (Harry vagy Norman, de valószínűleg inkább Harry), vagy kapunk egy proto-goblint, de az jó nagy hülyeség lenne szvsz. 

Akárhogy is nézem én egy deka zöldes árnyalatot nem látok abban a ruhában. Meg igazából egyik manóra sem hasonlít a külseje ;D Olyan ezzel a hipózott arccal mint Tombstone vagy Drakula :lol: Kíváncsi vagyok kimondják-e majd a kódnevét, vagy ez is olyan lesz mint a Raimi trilógia 3.részében Harry. Bevallom őszintén nekem azzal a megvalósítással nem volt semmi bajom!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5997 Dátum: 2013. december 08. - 17:06:37 »
2.Mégis honnan veszitek azt,hogy Harry-ből Zöld Manó lesz? Mert a csóka se nem Manó se nem zöld kinézetű. De ha már manó, akkor a Vészmanóhoz közelebb áll (mivel abszolút nincs semmi zöld szín a ruházatán)

3. Számomra már nagyon unalmas ez a koncepció miszerint a háttérben lévő gonosz nem más mint az Osborn família és köréjük épül az egész franchise :roll:
Ezen a napokban én is elgondolkoztam, egyáltalán nem biztos, hogy Harry lesz a Manó. Én még azt is el tudom képzelni, hogy egy sima alkalmazottat lőnek telibe az OZ-zal. De esetleg Norman is lehet a Manó, ha esetleg ez az egyetlen út, hogy ne haljon meg.

Nekem amúgy az az érzésem kezd lenni, hogy esetleg a PC játék alapját dolgozták át. Ott is volt Rhino, ott is az Oscorpból jött az összes kattant, és itt is ez lesz.

Többször megnézve a trailert az aggaszt a legjobban, hogy a történetről konkrétan semmit nem tudtunk meg, csak dobálták egymás után a látványelemeket. Első trailernek ez nem túl jó, én ezt a megjelenés előtt adtam volna ki. Max Dillont nem is láttuk, csak Electrót. A Comic Conos trailer sokkal jobb volt. Annyian fikázták  az első részt, hogy most teljes fordulatot vettek és visszatértek a Pókember 3 koncepciójához. Ez nem biztos, hogy jó.
Miért kellene megtudni a történetet? Szerintem a trailernek nem ez a lényege, csupán figyelem, meg érdeklődés felkeltése a célja. És az bejött. Mert van benne sok Pókember, sok akció, belassított jelenet, pont azok, amik az átlag mozizót betessékeljék a termekbe.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5998 Dátum: 2013. december 08. - 17:11:09 »
A felnagyított képet nézve, a röpdeszkás fazon eléggé hasonlít a Harry-t játszó színészre, úgyhogy szerintem mindenképpen ő lesz az. Lehet annyi "csavar" lesz a történetben,hogy nem fogják a nevén nevezni hanem csak egy mániákus lesz (Menace :lol:) Viszont az idősebb Osborn-t így már nem kellene bevonni a sztoriba, mert ha belőle is szörnyet csinálnak az egyrészt önismétlés lesz, másrészt kiszámíthatóvá teszik az egész történetszálat.
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 08. - 18:04:20 írta Mr.Sinister »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5999 Dátum: 2013. december 08. - 17:56:52 »
Szerintem elég jól építik a misztikumot. Egyáltalán nincs sugallva sehol, hogy ki lesz a manó, sőt engem a kalapos fazon is nagyon érdekel, még több kérdést hagy maga után. Ha ezt tudatosan szőtték így, akkor le a kalappal a stúdió előtt. Ott van Harry, ott van Norman és ott a Manó előttünk, de az eddigiek alapján nem mondhatnánk meg biztosra, hogy mi is az igazság.