Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363459 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

baddeni

• Gibbon
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5760 Dátum: 2011. május 09. - 11:34:41 »
Ha már itt járunk akkor a Predator filmek folytatására is lenne egy elfogadható forgatókönyv :-) naná, hogy képregény alapján. A Predator: A bosszú 1-2. feldolgozása alapján. http://www.aliensonline.hu/kepregenyek/aliens-predator-magyar-kiadasok/predator-a-bosszu-1998/

MÁS: A negyedik filmet nemrég néztem meg. Ajánlom mindenkinek bár nem biztos, hogy képregényfeldolgozás de elég kellemes lett (akinek bejött a hipervándor az ebben sem fog csalódni)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5761 Dátum: 2011. május 09. - 11:46:16 »
Pedig rögtön le is írtam Tomi.
Így is vele forgattak a Schwarczis önéletrajzi filmeben ő játszotta Arnoldot, és a T4-ben is ő adta a testet.
Bocs! azt hittem volt még valami amit nem írtál. Pl dublőr.
Tudjátok miből lehetne kegyetlen jó filmet csinálni? Mark Wilson könyvéből az Orgyilkosból ami ha jól emlékszem három részes volt (nekem is megvan még valahol, ez volt az egyetlen T-s könyv amit megvettem). A sztori:
Az Asylum megcsinálja  :D Amúgy jó lenne, de sztem betenne a nézőknek. Jól hangzik hogy "de volt egy 3." csak már elvesztette az élét ez amondat mára.
 Volt egy rész a Sarah connor krónikákban amikor egy gépet visszaküldenek a múltba (minden részben visszaküldenek egyett ;D) de véletlenül a 20-as évekbe. Ott elkezd egy céget alapítani, hogy megalapozzon a Skynetnek egy tőkeerős céget. Ami tetszett, hogy kiment a gép a szabadba (éjjel volt) felnézett az égre és megállapította a dátumot a csillagok állásából. Ekkor jött rá, hogy rossz időben van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5762 Dátum: 2011. május 09. - 13:21:50 »
Azért elég fura lenne, ha pont egy magyar nemhivatalos Terminátor sorozatból (amit azóta se értek, hogy maradt meg máig is) csinálnának filmet.
Meg szerintem az ilyen sztorik, amikor nagyon kiragadunk egy egy figurát az eredeti környezetéből nem mindig jönnek be. Max ilyen alternatív történeteknek jók, mint amolyan mi lenne ha.
De szerintem ebben a sorozatban a Halálzóna volt a legjobb sztori, az is 3 kötetben jött ki (+ késöbb egy kiegészítő történet, de az elég gyenge volt), és olyan témákhoz mertek nyúlni benne, amiket Hollywood helyből elutasítana, de tök logikusak egy háborúban pl. gyerekek testébe csempészett be terminátorokat az emberi bázisokra a Skynet, mert azokat úgyse merik kinyírni az ellenörzéseken.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 09. - 13:24:20 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5763 Dátum: 2011. május 09. - 13:24:03 »
Azért elég fura lenne, ha pont egy magyar nemhivatalos Terminátor sorozatból (amit azóta se értek, hogy maradt meg máig is)

Andy Vajna járt közben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5764 Dátum: 2011. május 09. - 13:26:21 »
Hát az ő keze valóban sokáig elér.
Bezzeg a jó kis Alien vs. Predator, és DooM sorozatok ugrottak a levesbe.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5765 Dátum: 2011. május 09. - 16:21:23 »
Idézet
Ám létezett egy harmadik Terminátor is!
Egy kísérleti egyed, mely a másik kettőt megelőzően indult útnak, de egy hiba miatt nem Los Angelesbe és nem 1984-be érkezett...

A középkorba került Terminátor észlelte a hibát, ám a feladatától még ez sem tántoríthatta el. A XII. századból csak úgy tudhatja elpusztítani Sarah Connort, ha megöli az őseit. És mivel ezeket nem ismeri, ki kell irtani minden Conn, Connor és hasonló nevű embert a föld színéről.
Ez mekkora hülyeség! :lol:
Idézet
de ha a nagypapa paradoxon alapján gondolkozott volna, akkor nem vár a háború végig ezzel a lépéssel, hanem amint felfedezik az időutazást, egyből küld vissza egy gépet, megelőzvén egy csomó veszteséget. Nem ésszerű, hogy sok energiát és alapanyagot fektetek robothadseregek gyártásába, amikor elrendezhetem a kérdést sokkal egyszerűbben és gyorsabban is.
Én úgy gondolom, hogy az időgépet akkortájt találhatták fel, amikor vesztésre álltak a háborúban. Egyébként meg nem biztos hogy az időutazás az egyszerűbb megoldás, valószínűleg egy időgép feltalálásához és megépítéséhez képest egy többmilliós robothadsereget megépíteni kismiska.:) Könnyen elképzelhető hogy az időutazáshoz olyan hatalmas energiamennyiség kell, hogy még a robotoknak sem volt egyszerű ezt előteremteniük, ezért is lehet hogy nem röpködtek százával a terminátorok vissza az időben, jó, ha párat visza tudtak küldeni. A másik meg, hogy a gépek nagyon sokáig azt hihették hogy simán megnyerik a háborút. Amíg nem bukkant fel John Connor mint célszemély, és amíg a gépek rá nem jöttek, hogy Connor az oka annak, hogy az emberek felülkerekednek rajtuk, addig semmi okuk nem volt használni az időgépet, illetve nem tudták volna ki ellen használni. Szerintem a gépeknek az időgép a végső adu ásza lehetett, az utolsó esély a háború megfordítására. (Mondjuk elég érdekes, hogy vesztésre álltak, amikor olyan fejlett egységeik is voltak, mint a T1000 vagy a TX...)

Volt egy rész a Sarah connor krónikákban amikor egy gépet visszaküldenek a múltba (minden részben visszaküldenek egyett ;D) de véletlenül a 20-as évekbe. Ott elkezd egy céget alapítani, hogy megalapozzon a Skynetnek egy tőkeerős céget.
A Sarah Connor krónikái eleve no comment, de ez, hogy céget alapít, marhanagy hülyeség. A robotokat nem érdekli a pénz és az anyagi haszon.
Idézet
Ami tetszett, hogy kiment a gép a szabadba (éjjel volt) felnézett az égre és megállapította a dátumot a csillagok állásából. Ekkor jött rá, hogy rossz időben van.
Ez viszont jó ötlet.

Amúgy kiváncsi lennék rá, hogy ha nincs Connor (vagy ha van is, de elbukik) és a gépek megnyerik a háborút, kiírtanak minden embert, akkor utána mi lett volna? Minden gép haszontalanná vált volna? Vagy az embereket utánzó mesterséges intelligenciájuk révén létrehoztak volna egy tökéletes kibernetikus civilizációt? ;D Vajon mi lett volna a Skynet célja a háború után? :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5766 Dátum: 2011. május 09. - 16:24:40 »
Amúgy kiváncsi lennék rá, hogy ha nincs Connor (vagy ha van is, de elbukik) és a gépek megnyerik a háborút, kiírtanak minden embert, akkor utána mi lett volna?

Mátrix.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5767 Dátum: 2011. május 09. - 16:29:38 »
Ja, csak emberek nélkül. :hehe:
Bár lehet hogy létrehoztak volna néhány "emberkertet", ahol az utolsó élő emberpéldányokat mutogatták volna azoknak a robotoknak, amelyek már a háború után készültek.  ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5768 Dátum: 2011. május 09. - 16:39:36 »
A skynet nem hiszem, hogy az első terminatort a saját idősíkjának megváltoztatása érdekében küldte vissza.
Pedig de.
Az, hogy Kyle mit mondott, kicsit lényegtelen, mivel Kyle csak egy katona volt, és nem is egy lángész. KÖnnyen lehet, hogy sok mindent rosszul gondolt, értelmezett arról, mit miért tett a Skynet.
Ezeket a dolgokat nem ő találta ki, mondja a filmben is, hogy ő nem tudós, nem ért hozzá, az ellenállás tudósai mondták el neki.
Azért elég fura lenne, ha pont egy magyar nemhivatalos Terminátor sorozatból (amit azóta se értek, hogy maradt meg máig is) csinálnának filmet.
Annyira nem elképzelhetetlen, ezek a könyvek sokkal inkább igazodnak a Terminator világához (talán azért, mert tényleg figyelembe vették a kidolgozott hátteret), mint az új filmekhez írt hivatalos baromságok. És nem lenne új dolog, ha hollywood innen vinne ötleteket, rengeteg sikerfilmnek az alapja a magyar és egyéb Kelet-Európai "ponyvairodalomból" ered.
(+ késöbb egy kiegészítő történet, de az elég gyenge volt)
Szerintem pedig pont az Esélytelenek volt a legjobb regény az összes közül.
pl. gyerekek testébe csempészett be terminátorokat az emberi bázisokra a Skynet, mert azokat úgyse merik kinyírni az ellenörzéseken.
Nem egészen így volt, és bár valóban az egyik momentum, hogy az emberek sokkal inkább összetartóak, de, ha valaki legyen az akár nő vagy gyerek,  terminator gyanus, abban a pillanatban kicsinálják minden szívfájdalom nélkül.
Ez mekkora hülyeség! :lol:
Szerintem is az egyik legrosszabb regény, különösen onnantól, hogy csatlakozik hozzájuk az alkimista varázsló...
Én úgy gondolom, hogy az időgépet akkortájt találhatták fel, amikor vesztésre álltak a háborúban.
Ezt nemcsak te gondolod így, ez a hivatalos álláspont, a sztori alapja. Mivel a gépek vesztésre állnak, az egyetlen logikus lépés, hogy kiiktatja Connort a múltban. A jelenben már nem lenne jelentősége, mert már tökéletesen "üzemel" az ellenállási mozgalom, így egyetlen lépés marad...
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 09. - 16:55:49 írta holloo »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5769 Dátum: 2011. május 09. - 21:16:54 »
pl. gyerekek testébe csempészett be terminátorokat az emberi bázisokra a Skynet, mert azokat úgyse merik kinyírni az ellenörzéseken.
Nem egészen így volt, és bár valóban az egyik momentum, hogy az emberek sokkal inkább összetartóak, de, ha valaki legyen az akár nő vagy gyerek,  terminator gyanus, abban a pillanatban kicsinálják minden szívfájdalom nélkül.
Persze hogy nem eészen így volt, mivel nem tudtam volna összefoglalni 3 regényt egy mondatban. ;)
De ha te is olvastad, akkor tudod, hogy itt bizony hiába volt terminátor gyanus az összes kölök, mégis bevitték őket.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 10. - 10:29:54 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5770 Dátum: 2011. május 10. - 10:14:21 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5771 Dátum: 2011. május 11. - 12:30:52 »
Lehet hogy ez a film mégse lesz akkora baromság mint ahogy azt az első előzetes sugallta

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5772 Dátum: 2011. május 11. - 13:11:29 »
Nem értettem az első előzetesből, hogy hol lesz a konfliktus, ezért valami tartozásos, bundázos sztorira tippeltem. Bejött.
Lehet, hogy jó film lesz. Erősen akciófigura szagot érzek, hepimíl dobozban  :D Érdkel.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5773 Dátum: 2011. május 11. - 13:27:08 »
Kölök.  :D Engem ez sem győzött meg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5774 Dátum: 2011. május 11. - 17:17:56 »
Tetszik,hogy Vitay lett itt is Hugh hangja. Remélem rá állnak most már, mert eddig szinte ahány filmje volt, annyi magyar hangja lett...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5775 Dátum: 2011. május 16. - 20:42:47 »
ez meg mi?

képregényfilm?

venom75

• Pókfej
« Válasz #5776 Dátum: 2011. május 16. - 20:59:19 »
Ezt már én is betettem , de én sem ismerem a képregény formáját.  :nemtudom:

balogh44

• Thanos
« Válasz #5777 Dátum: 2011. május 16. - 21:16:39 »
Henry Cavill a főszereplő benne, ő fogja játszani Supermant is Zack Snyder filmjében! ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5778 Dátum: 2011. május 16. - 21:18:04 »
Látványos , de történetileg mennyire lesz jó az a jövő.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5779 Dátum: 2011. május 17. - 08:13:32 »
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 17. - 09:05:52 írta Ben Reilly »