Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363692 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8260 Dátum: 2014. február 21. - 10:46:43 »
Én is amondó vagyok, hogyha reboot, akkor bármi lehet, megjegyzem, nekem Schwartzi mint terminátor erőltetése inkább negatívum. Persze el lehet őt sütni a filmben, de könyörgöm, kapjon már a korához passzoló szerepeket.
Pl. öreg katona a jövőben, akiről anno mintázták a terminatort.
A T 800-ra meg jó lenne Roland Kickinger, ő már úgyis kétszer játszotta a fiatal Scwartzit.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8261 Dátum: 2014. február 21. - 15:45:04 »
Tejet kérek! Csokisat!

Ju

• Pókfej
« Válasz #8262 Dátum: 2014. február 21. - 17:08:34 »
Erről nekem egyből az jut eszembe, hogy Godzilla, a cowboy lazán elsétál a naplementébe. ;D (Jó, látszik, hogy robbanás, de annyira jellemző a beállítás... és amúgy sem láttunk elég moziplakátot pont ebben a pózban tavaly... :lol:)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8263 Dátum: 2014. február 21. - 18:52:50 »

Nana, várjunk csak...Godzilla San Francisco-ban WTF :o
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #8264 Dátum: 2014. február 21. - 19:00:18 »
Hol legyen? Tokyoban? Ez egy amerikai film, kilőve. New York, neeee, azt már minden szörny porig rombolta, aztán gondolom ezt dobta ki a gép.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8265 Dátum: 2014. február 21. - 19:10:26 »
Erről nekem egyből az jut eszembe, hogy Godzilla, a cowboy lazán elsétál a naplementébe. ;D (Jó, látszik, hogy robbanás, de annyira jellemző a beállítás... és amúgy sem láttunk elég moziplakátot pont ebben a pózban tavaly... :lol:)
Viszont ha Godzilla a kamera felé nézne, akkor meg úgy tűnne, mintha fingott volna egy tüzeset. ;D

Amúgy engem nem hoz különösebben lázba ez a film. Biztos látványos lesz, de a régi feldolgozás sem volt rossz, ráadásul ma már annyira divat óriásszörnyeket pakolni a filmekbe, hogy már meg sem lepődünk rajta. A Pacific Rim-ben ráadásul elég sok mindent kihoztak a témából, nem tudom, az új Godzilla miben tudna újat nyújtani.

New York, neeee, azt már minden szörny porig rombolta
Plusz New Yorkban már ott van az Avengers. ;) ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8266 Dátum: 2014. február 21. - 21:13:55 »
Viszont ha Godzilla a kamera felé nézne, akkor meg úgy tűnne, mintha fingott volna egy tüzeset. ;D
Egyből meglenne valamelyik mexikói étteremhálózat új kabalafigurája... ;) :-[

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8267 Dátum: 2014. február 21. - 22:03:34 »
 :lol: ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8268 Dátum: 2014. február 21. - 22:11:13 »
Engem is hidegen hagy. Mit tud mutatni, amit a legutóbbi King Kong, vagy éppen a Superman filmben nem láttunk?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8269 Dátum: 2014. február 22. - 12:38:52 »
Mondjuk nekem az is fura, hogy a '98-as Amerizillában miért nem tette fel senki azt a kérdést, hogy ha egyszer Zilla a Csendes-óceánban jött létre, pontosan hogy az ótvaros nyavalyában került úgy New Yorkba, hogy csak a stégen vették először észre. Ezúttal legalább volt annyi eszük, hogy egy nyugati-parti várost szemeljenek ki erre a célra. Ami nem Los Angeles. :)
Bár ettől még 99%, hogy egy nagyon rossz film lesz, mert hát ugye amerikai Godzilla. Kb. annyira reális vállalkozás, mintha magyarok forgatnának filmet egy bronxi taxisról.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8270 Dátum: 2014. február 22. - 13:47:00 »
Engem is hidegen hagy. Mit tud mutatni, amit a legutóbbi King Kong, vagy éppen a Superman filmben nem láttunk?
Vagy a legutóbbi Godzillában.  ;)
De hogy messzebbre ne menjek, a Pacific Rim most tényleg úgy a következő 10 évre kimerített az óriásszörnyes témából mindent, mi csak vászonra vihető.
Ez a szörny dizájn is inkább vicces nekem, oké, hogy ilyen a klasszikus, de ez most tök olyan, mint egy beöltözött 120 méteres ember...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8271 Dátum: 2014. február 22. - 15:00:01 »
Én minden filmnek adok egy esélyt. Godzi is kap :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8272 Dátum: 2014. február 22. - 16:38:29 »
Hú, hát ennyi időm azért nekem nincs.  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8273 Dátum: 2014. február 22. - 16:42:20 »
Nem értem miért gond működés szempontjából, hogy amcsi a film és nem japán.
A mUgy a trailer nagyon hangulatos volt. Ha újat nem mutatrombolás szempontjából, lehet új a hangulat vagy az h a katonák paráját mutatja.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8274 Dátum: 2014. február 23. - 00:38:12 »
Hú, hát ennyi időm azért nekem nincs.  :lol:
Képregény filmeknél gondoltam. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8275 Dátum: 2014. február 25. - 10:37:34 »
 :(
Idézet
Hatvankilenc éves korában elhunyt Harold Ramis, Hollywood egyik legsikeresebb vígjáték-rendezője. Olyan filmek fűződtek még a nevéhez, mint az Idétlen időkig, a Golfőrültek, a Családi vakáció, a Csak egy kis pánik, illetve annak folytatása, a Még egy kis pánik. Utolsó filmje rendezőként A kezdet kezdete című 2009-es ősemberes komédia volt Jack Blackkel és Michael Cerával a főszerepben. Írt olyan filmeket is, amelyeket nem maga rendezett, leghíresebb forgatókönyvírói munkája a SZELLEMIRTÓK és folytatása volt, melyet Dan Aykroyddal együtt jegyzett. Rendszeresen dolgozott színészként is, ő játszotta például Dr. Egon Spenglert a Szellemirtók mindkét részében, valamint Seth Rogen apját a 2008-as Felkoppintva című romantikus komédiában.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8276 Dátum: 2014. február 25. - 11:07:56 »
:(
Idézet
Hatvankilenc éves korában elhunyt Harold Ramis, Hollywood egyik legsikeresebb vígjáték-rendezője. Olyan filmek fűződtek még a nevéhez, mint az Idétlen időkig, a Golfőrültek, a Családi vakáció, a Csak egy kis pánik, illetve annak folytatása, a Még egy kis pánik. Utolsó filmje rendezőként A kezdet kezdete című 2009-es ősemberes komédia volt Jack Blackkel és Michael Cerával a főszerepben. Írt olyan filmeket is, amelyeket nem maga rendezett, leghíresebb forgatókönyvírói munkája a SZELLEMIRTÓK és folytatása volt, melyet Dan Aykroyddal együtt jegyzett. Rendszeresen dolgozott színészként is, ő játszotta például Dr. Egon Spenglert a Szellemirtók mindkét részében, valamint Seth Rogen apját a 2008-as Felkoppintva című romantikus komédiában.
R.I.P. Így akkor már tuti nem lesz Szellemírtók 3.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8277 Dátum: 2014. február 25. - 11:49:48 »
Nyugodjon békében...

Így akkor már tuti nem lesz Szellemírtók 3.
Arra azért ne vegyél mérget, ismered Hollywoodot. ;) Találhatnak mást a helyére.

Őszintén szólva, a Szellemírtókból pont lehetne rebootot csinálni, és akkor a színészkérdés is meg lenne oldva. Nekem valahogy nem lenne túl hiteles, ha 60-70 éves nagypapik kommandóznának a filmben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8278 Dátum: 2014. február 25. - 11:57:34 »
R.I.P.

Furi, pont tegnap akkor jelent meg ez a hír, amikor a Film+on ment a Szellemírtók 2...  :-\

Csak egy kis Pánikot nagyon bírtam tőle, és örök kedvenc az Időtlen Időkig... hihetetlen, hogy ezek az övéi...  :o viszont a Kezdet Kezdete jó nagy baromság, annak a trailere elég jónak tűnt pedig...

Szellemírtók 3 pedig annyibólmeg lehet, mivel elvben a forgatókönyv kész, azt megírták Dan-nel, és abban se ők lettek volna a főszereplők, hanem csak ilyen mentor féleségek. Csak Bill Murray-t nem tudták meggyőzni és emiatt húzódik már jó pár éve a forgatás...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SwitcX

• Vendég
« Válasz #8279 Dátum: 2014. február 25. - 12:38:19 »
"Meg a végén van egy ilyen izé, hogy az emberek azt higgyék, hogy egy Alien filmet láttak."  :lol:

Én még mindig várok, egy esetleges folytatást neki. :)

Prometheus 2 is set for a November 27th, 2015 release date!
http://www.prometheus2-movie.com/news/1452