Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1361054 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8620 Dátum: 2014. augusztus 29. - 13:33:09 »
Láttam Downey Jr. másik filmjét, a Durr durr és csókot. Közepesnél valamivel jobb volt, de semmi maradandó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8621 Dátum: 2014. augusztus 29. - 15:48:02 »
Én azt a filmet szeretem, nem egy világmegváltó darab, de szórakoztató, és jópofa a bűnügyi filmek klisséinek kifigurázása benne.

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #8622 Dátum: 2014. augusztus 29. - 19:30:02 »
A napokban láttam az Egy különc srác feljegyzéseit,és azt kell mondjam régen láttam olyan filmet ami ekkora hatással volt rám.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8623 Dátum: 2014. augusztus 30. - 22:50:57 »
A napokban láttam az Egy különc srác feljegyzéseit,és azt kell mondjam régen láttam olyan filmet ami ekkora hatással volt rám.
Azt én is most láttam. Jó volt!
Meg a:
Boy Wonder.
Lázongó ifjúság.
Működik a kémia.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8624 Dátum: 2014. szeptember 15. - 16:23:04 »
Nemrég láttam a Bikanyak című filmet. Mostanában ennyire megrázó filmet csak egyet láttam, a Vadászatot.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8625 Dátum: 2014. szeptember 15. - 22:53:32 »
Végre volt időm kicsit a "videótékámat" kinyitni. Tegnap az Expendables 3-at néztem meg. Nem volt annyira rossz, mint amilyennek sokan írták. Az 1-2 jobb, de ezt is meg fogom még egyszer nézni. Most a 22 Jump Streetet néztem meg. Ez sem volt olyan jó mint az első, de remek vígjáték. Emlékszem, hogy még nem tudtam angolul, mégis néztem az eredeti sorozatot a 80-ás évek végén, a SkyOne-on.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8626 Dátum: 2014. szeptember 16. - 00:02:38 »
Nekem is sorba vannak már rakva, hogy miket kéne megnézni, de nem jut rá idő, főleg most a Börze előtti hajtásban.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8627 Dátum: 2014. szeptember 18. - 19:54:31 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #8628 Dátum: 2014. szeptember 18. - 20:19:11 »
Állatbarát bosszúálló.
Cuki a kutya. ;D Keanunak meg jól áll az "öregedés". :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8629 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:06:21 »
Az első hivatalos teaser az új SW filmben szereplő Millenium Falcon-rol, benne (vitathatatlanul ) az idei Év legtutibb easter egg -je.  :o ;D ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 18. - 21:15:32 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8630 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:54:04 »
benne (vitathatatlanul ) az idei Év legtutibb easter egg -je.  :o ;D ;D

Ez üt! :oh: ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8631 Dátum: 2014. szeptember 18. - 23:38:04 »
 :lol: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8632 Dátum: 2014. szeptember 19. - 19:31:46 »
  ;D :brow:

balogh44

• Thanos

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8634 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:23:49 »
Az első hivatalos teaser az új SW filmben szereplő Millenium Falcon-rol, benne (vitathatatlanul ) az idei Év legtutibb easter egg -je.  :o ;D ;D
És ez mit jelent? Hans Zimmer lesz a zenebonafelelős?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8635 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:45:35 »
Nem tudni mi mit jelent, van most egy ilyen Batman VS Star Wars adok kapok, amiben nagyon szívesen tobzódik mindkét rendező.
Az 501-es Légió is kilátogatott a Batman forgatására.

Az  elején a kulcsvadászatra  :hehe: nememlékszem, de a láblevágást tuti nem mutatják.
Itt van-e! 5:10-től. https://www.youtube.com/watch?v=An4EryDZ3Hc  Jó tényleg van vér, nem igaz, hogy "egy csepp sem volt". Folyik a vér a színész lábára a fűrészből, de művégtagot nem is kellett használni. És mégis brutál.  De nem azzal érik ezt el, hogy látok levágni egy tökéletes művégtagot, hanem azért, mert az már a film vége, ahol a feszültság a tetőfokán van, ismerem a karaktereket, mert van sztori, háttértörténet, stb.
Attól még a fűrész szerintem nagyon nem jó példa a vér nélkül is lehet feszültsége, horrort teremteni műfajra, mivel ez a film, meg sem próbálja vér nélkül megteremteni mindezt.  ;)
Ami nem baj, mert szerintem is a műfajában nagyon jó, sőt egyenesen műfajteremtő film (az, hogy ez a műfaj mennyire lett jó, ettől tekintsünk el).
Amúgy egyetértek, ezért működött az első Fűrész film, és ezért nem működött a többi. Együtt lehetet érezni a szereplőkkel és sokkolt a tragédiájuk, nem pedig egy darab húsra tekintett az ember és várta, hogy most vajon milyen látványos és ultrabrutál módon fognak meghalni, míg a többi filmben már csak ez volt a lényeg (az első 3-at láttam).
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 13:03:04 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8636 Dátum: 2014. szeptember 24. - 13:10:18 »
Amen

A SW vs Batmanről. Biztos tudják mit csinálnak...(?) Remélem azért filmen belül nem lesznek utalgatások más filmekre.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8637 Dátum: 2014. szeptember 24. - 13:16:18 »
Ha már easter egg és/vagy cameo. Tegnap este megnézetem a A Million Ways to Die in the West -et. (Hogyan rohanj a veszTEDbe). A Back to the future poén tetszett. Christopher Lloydot amúgy is bírtam a Doki szerepében. És persze a film végén Django, haláli :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 13:23:35 írta slider78 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8638 Dátum: 2014. szeptember 24. - 14:07:27 »
Nekem az a film annyira nem jött be, mint a Ted. Soknak érzem az altesti humort, és alapvetően a történetvezetés is egy lerágott csont, a lúzer főhős és merész csaj kombóval, én ezt manapság max teljesen más, sőt legyünk őszinték realisztikusabb befejezéssel tálalnám.
A cameok amúgy jók voltak, de a Ted-et sokkal intelligensebb filmnek tartom (bizony, ez a két szó egy mondatban), egyfelől a hosszútávú viszonzott kapcsolat ábrázolása ritka a filmekben (vagy épp összejőnek, vagy épp szétmennek a szereplők, vagy csak szimplán vannak egymás mellett), Ted, mint a felnőtte válás szimbóluma nem rossz, és amúgy is mindenkinek van legalább egy ilyen haverja. Plusz a lány részéről az elfogadás, hogy a választott férfinak igen is van olyan múltja, amit nem szeretünk benne, de mégiscsak amiatt az aki, ezért kiszakítani belőle nem lehet, max megtanulni együtt élni vele.
És ezért is jó figura Ted, mivel ha ezt csak egy szimpla drogos haverral ábrázolnánk, akkor ez nem lenne az igazi, mert ugye annak igenis meg kell tanulnia önmagában tovább lépni, de a maci a főhős része.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy amúgy a humor, szituációk stb. szerintem jobban működtek.
Habár a Million Ways-nek is voltak nagyon jó pillanatai, pl. Liam Neelson minden jelenete zseniális.
Plusz a mai társadalmi jelenségekre való reflektálás a korabeli "megfelelőiken" keresztül (fénykép, bajusz stb.) szintén jók voltak benne. És több abszolút szállóige szerű mondat is elhangzik.
"Van úgy, hogy az ember csak akkor léphet tovább, ha előtte csoportosan kábítószerezik."
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 14:10:36 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8639 Dátum: 2014. szeptember 24. - 14:25:04 »
És "Mila Cunis"  :hehe:
Nekem az is tetszett, hogy a főhős és Charlize Theron(is tetszik ;D) kapcsolata, ki van fordítva, mintha a fiú lenne a lány és a lány a fiú. Bár ez is lerágott csont.

Amúgy ha már vígjáték. Nekem a 21 Jump Street is tetszett. Minden pillanatát imádtam. Működött a kétértelmű poénkodás, amikor önmagára reflektál a film és a 22-ben ugyan ez. Ott még az is poénforrás, sőt történeti elem, hogy az első rész cselekményét utánozza, de megtekerve. Nem Jonah Hill szerelmes, hanem Tatumnak lesz öribarija.