Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363744 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #10240 Dátum: 2016. március 21. - 20:35:39 »
THE THING (Az előzmény?) Mondjuk annak örültem, hogy nem reboot lett belőle, hanem lényegében egy magyarázat, a '82-es filmhez.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10241 Dátum: 2016. március 21. - 20:52:23 »
Ne viccelődjünk már. Jó filmekről volt szó. Természetesen magára a 82-es Carpenter - Kurt Russel filmre gondolok.
Ami remake, volt már egy korábbi verzió 1951-ben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10242 Dátum: 2016. március 21. - 21:07:57 »
Tisztában vagyok vele A Lény egy másik világból címmel...
De nekem tetszett a mostani, mert legalább elmagyarázták mi is történt a Carpenter film előtt.
Jó, persze nem hozta azt a fajta horrorisztikus atmoszférát mint az előtte lévő, de legalább volt.
Jó reboot...Talán Nolan Batman filmjei, abból is az első.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10243 Dátum: 2016. március 21. - 21:41:27 »
De még ide vehetjük a Holtak hajnalát,
Az tényleg, abszolút.
Kihagytátok a legjobb remake-et, az Oscart! ;D
Ott nekem jobban tetszett az eredeti, a Funes-verzió.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #10244 Dátum: 2016. március 21. - 22:19:24 »
A Del Toro-féle Farkasember is jó volt,szerintem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10245 Dátum: 2016. március 21. - 23:12:39 »
Ja, nem is értem miért húzták le annyian....

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #10246 Dátum: 2016. március 22. - 05:25:15 »
The thing....az nagyon fos egy film....
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #10247 Dátum: 2016. március 22. - 06:47:32 »
The thing....az nagyon fos egy film....
Mármint melyik? A legújabb nem volt nagy durranás az tuti, de a 82-es alapfilm.
De nekem tetszett a mostani, mert legalább elmagyarázták mi is történt a Carpenter film előtt.
Jó, persze nem hozta azt a fajta horrorisztikus atmoszférát mint az előtte lévő, de legalább volt.
De nem igazán ad hozzá, talán annyit, hogy látjuk az űrhajót belülről, de azok majdnem pont a legrosszabb jelenetei a filmnek, a trükkök meg műbbnek tűnnek, mint a 82-es verzióban.
De legalább volt kategória a Robocop, vagy a Total Recall remake is, legalább volt, de ha nem lett volna, hát akkor se lett volna szegényebb az emberiség...
Jó reboot...Talán Nolan Batman filmjei, abból is az első.
Ugyanazért jó, mint a majmok Bolygója, mert olyan részét mutatta be a világnak, amit korábban egyetlen film sem. Ezért működik (működött) szerintem az a két reboot, mert nem volt olyan érzésed, hogy ugyanazt a filmet kapod meg újra. Emlékszem anno a Batman Beginsről sok ember azt hitte hogy előzmény, és rinyált az eltérések miatt.
Abból én sose láttam az eredetit.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 22. - 08:25:06 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10248 Dátum: 2016. március 22. - 09:02:58 »
Nme láttam egyik The Thinget sem, de ha az újban mutatják az űrhajót, amivel gondolom a lény jött, akkor nem pont a titokzatosságát nyírják ki a filmnek? Mint sok más esetben. Kocka, midikloriánok.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10249 Dátum: 2016. március 22. - 11:22:50 »
Az új The Thing nekem speciel tetszett. A Robocop és a Totall Recall remake viszont fos volt. A Farkasembert láttam nemrég tv-ben, de nekem nem volt nagy szám. A jelmez nekem gagyi volt, bár gondolom direkt akart retrós lenni, plusz nagyon látszott, hogy dróton rángatják a színészeket, ami elég kiábrándító volt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10250 Dátum: 2016. március 22. - 11:49:13 »
A The Thing egyedül a mellkas jelenet miatt vált kultikussá. Azon kívül kicsit sem volt maradandó, a maga idejében egyszer nézős volt, semmi több.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10251 Dátum: 2016. március 22. - 12:07:19 »
Szerintem bőven akadnak benne azon kívül is jól eltalált jelenetek, pl. a kutyás vagy a vér teszt. Habár a végén a fő szörny szerintem se lett túl emlékezetes.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10252 Dátum: 2016. március 22. - 12:55:05 »
Én is bírtam az elsőt és az előzményt is. Persze maga a szörny nem olyan jól kitalált, mint mondjuk egy Alien vagy egy Predator, de attól függetlenül szerintem jó volt. Pont az adta meg a borsát a dolognak (szó szerint  ;D ), hogy nem egy szokványosnak mondható szörny volt.

Nme láttam egyik The Thinget sem, de ha az újban mutatják az űrhajót, amivel gondolom a lény jött, akkor nem pont a titokzatosságát nyírják ki a filmnek?
Nem feltétlenül. Ha emlékeztek, akkor már a 82-es filmben is benne volt az űrhajó, de ott csak kívülről láttuk. Az előzmény meg egy kis pluszt adott hozzá, hogy megmutatta belülről is. Persze a sztori el lett volna bőven enélkül is, ez gondolom egy kis extra volt a rajongóknak.

A Farkasembert láttam nemrég tv-ben, de nekem nem volt nagy szám.
Az utóbbi idők legjobban sikerült Farkasember filmje szerintem az volt, amelyikben Anthony Hopkins játszott. Az jó volt effektekben, történetben, még talán színészi játékban is. Bár természetesen a cselekmény eléggé kiszámítható, de ez a legtöbb horrorfilmnél így van.

Igen, ezt anno beszéltük még talán a régi fórumon is.  :D És azt is, hogy valószínűleg egyedül vagy ezzel az országban. Én anno megnéztem a Funes-verziót, de nekem az nem tetszett. A Stallone-remake sok olyan poént tett hozzá, amitől jobb lett a film. Persze más az amikor valaki előbb látja az eredetit és utána a remake-et, mint fordítva.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10253 Dátum: 2016. március 22. - 13:03:24 »
Az utóbbi idők legjobban sikerült Farkasember filmje szerintem az volt, amelyikben Anthony Hopkins játszott. Az jó volt effektekben, történetben, még talán színészi játékban is. Bár természetesen a cselekmény eléggé kiszámítható, de ez a legtöbb horrorfilmnél így van.
Szerintem pont arra gondoltak, abban volt Bennicio Del Toro is. Nekem egyedül a farkasember bunyó a faterral nem tetszett a vége felé. Szerintem is legjobb film a témában az Egy Amerikai Farkasember Londonban óta. Habár az ugye részben fekete komédia.
És Anthony Hopkins szerepelt a legjobb Drakula filmben is, amiben Gary Oldman volt Drakula, ő pedig Van helsing, nagyon hangulatos film, gyönyörű jelmezekkel. Úgy tűnik ő kell a régi szörnyfilmek modernizálásához.  ;D
Én is bírtam az elsőt és az előzményt is. Persze maga a szörny nem olyan jól kitalált, mint mondjuk egy Alien vagy egy Predator, de attól függetlenül szerintem jó volt. Pont az adta meg a borsát a dolognak (szó szerint  ;D ), hogy nem egy szokványosnak mondható szörny volt.
Épp azért érdekes, mert nincsen saját teste. Ezért egyedi a film.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 22. - 13:04:58 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #10254 Dátum: 2016. március 22. - 14:59:18 »
Közben befutott a magyar mozgássérült képregényrajzoló kalandjait feldolgozó film trailere a Tiszta Szívvel is.
Ebben a filmben majdnem statiszta voltam én is, de aztán megtudtam, hogy nem fizetnek rendesen és hagytam a francba, viszont sok más magyar képregényes fel fog tűnni benne. De állítólag a forgatáson népszerű volt a képregényem mert többen el akarták lopni. :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10255 Dátum: 2016. március 22. - 16:02:12 »
Ez tök jónak tűnik. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10256 Dátum: 2016. március 22. - 16:14:23 »
Én is linkelni akartam. Nagyon jó az előzetes, csak túl gyorsak a vágások és a poénokat épp hogy el lehet kapni. Én is csináltam próbarajzot a filmhez, de nem engem választottak. Azokat a rajzokat kellett volna megrajzolni, amiket a filmben "rajzol"  a képregényrajzoló karakter. Érdekes így élőben látni az a jelenetet,a minek csak a szövegkönyvét olvastam. Jó lett a végeredmény.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10257 Dátum: 2016. március 22. - 19:53:15 »
Szerepel benne Ágoston a Nukleáris Baromfi, úgyhogy olyan nagyon rossz már tuti nem lehet. ;D
Nem emlékszem, végül ki kapta meg a rajzolós melót? Valahol tuti olvastam már pedig. :cavinton:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10258 Dátum: 2016. március 22. - 20:30:27 »
Nem tudom  :nemtudom:

balogh44

• Thanos
« Válasz #10259 Dátum: 2016. március 22. - 21:37:35 »
Aztán, mikor megtudtam, hogy reboot lesz a Star Trek-ből, plusz láttam az első trailert is belőle, valahogy így éreztem:

De a második résztől tetszett, és várom milyen lesz a mostani rész, Shatnert cameo-ba betehetnék. :D