Én is bírtam az elsőt és az előzményt is. Persze maga a szörny nem olyan jól kitalált, mint mondjuk egy Alien vagy egy Predator, de attól függetlenül szerintem jó volt. Pont az adta meg a borsát a dolognak (szó szerint

), hogy nem egy szokványosnak mondható szörny volt.
Nme láttam egyik The Thinget sem, de ha az újban mutatják az űrhajót, amivel gondolom a lény jött, akkor nem pont a titokzatosságát nyírják ki a filmnek?
Nem feltétlenül. Ha emlékeztek, akkor már a 82-es filmben is benne volt az űrhajó, de ott csak kívülről láttuk. Az előzmény meg egy kis pluszt adott hozzá, hogy megmutatta belülről is. Persze a sztori el lett volna bőven enélkül is, ez gondolom egy kis extra volt a rajongóknak.
A Farkasembert láttam nemrég tv-ben, de nekem nem volt nagy szám.
Az utóbbi idők legjobban sikerült Farkasember filmje szerintem az volt, amelyikben Anthony Hopkins játszott. Az jó volt effektekben, történetben, még talán színészi játékban is. Bár természetesen a cselekmény eléggé kiszámítható, de ez a legtöbb horrorfilmnél így van.
Ott nekem jobban tetszett az eredeti, a Funes-verzió.
Igen, ezt anno beszéltük még talán a régi fórumon is.

És azt is, hogy valószínűleg egyedül vagy ezzel az országban. Én anno megnéztem a Funes-verziót, de nekem az nem tetszett. A Stallone-remake sok olyan poént tett hozzá, amitől jobb lett a film. Persze más az amikor valaki előbb látja az eredetit és utána a remake-et, mint fordítva.