Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364342 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #11220 Dátum: 2017. szeptember 20. - 16:22:17 »
Amúgy meg nekem speciel be is jön a színésznő, szóval nekem eddig ok. :D
szerk:
Undorító...

:lol:
« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 20. - 16:29:34 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11221 Dátum: 2017. szeptember 20. - 16:39:05 »
Az új játékban sem bombanő Lara. Egyszerűen csak egy kedves csajszi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11222 Dátum: 2017. szeptember 20. - 17:43:07 »
Egy átlagos, kedves, kiváló tornász, harcművész, lövész, tömeggyilkos csajszi. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 20. - 17:48:33 írta Todd »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #11223 Dátum: 2017. szeptember 20. - 17:55:13 »
Amúgy meg nekem speciel be is jön a színésznő, szóval nekem eddig ok. :D
szerk:
Undorító...

:lol:

Mindenkit le lehet fotózni jól, ez nem sokat jelent. Komolyan mondom, vannak olyan képek, amiken még én is majdnem úgy nézek ki, mint egy ember. Egyébként nem rossz nő ez, de átlagos. Mindenfelé átlagos kinézetű nőket raknak a filmekbe és a sorozatokba. Csak egy példa: az egész Trónok harcából nem igazán tudnék egy jó női szereplőt mondani. Szerintem az egyetlen színész a sorozatban, aki amolyan igazi szépség, az a Doreah-t játszó Roxanne McKee, de ő erősen mellékkarakter volt.

De biztos hitelessé is akarták tenni, hogy megy neki a surviving, meg a bunyó.
Igen itt ez az alapvető cél, hogy hiteles harcossá váljon, nem pedig az, hogy hiteles jónővé. XD

Hollywood hitelességének a kérdéskörét én olyan nagyon nem feszegetném, de azért régebben ez úgy nézett ki, hogy választottak egy nőt, akire lehet nyálat csorgatni, és utána próbálták "hitelesen" beállítani valamilyennek.

Az új játékban sem bombanő Lara. Egyszerűen csak egy kedves csajszi.

Attól, hogy nincs Pam Andersonos csöcsparádé, és láthatóan ilyen 20 körüli, fiatal csaj, a mostani játékokban lévő Lara még mindig nagyon jó nő. Szerintem sokkal inkább, mint ez a színész.

« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 20. - 18:09:14 írta coleman »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11224 Dátum: 2017. szeptember 20. - 19:30:08 »
Attól, hogy nincs Pam Andersonos csöcsparádé, és láthatóan ilyen 20 körüli, fiatal csaj, a mostani játékokban lévő Lara még mindig nagyon jó nő. Szerintem sokkal inkább, mint ez a színész.

Ez igaz, de nézd meg a két képet. Olyan, mintha a játékbeli Lara épp smink után lenne, forgatás előtt, szóval az sem természetes kép. Az alsó meg persze béna, annál már a trailerben is jobban néz ki.
Szerintem különben egyszerű oka van: a jobb nők nem éppen jó színésznők, ritka kivétellel, hisz a legtöbb éppen a modellszakmából jön, sosem tanult színjátszást. Dekorációnak használják őket. Főszerepre például nemigen alkalmasak a Pamela Anderson-félék.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11225 Dátum: 2017. szeptember 20. - 19:42:38 »
Szerintem az ifjú Pamela Anderson félék egyszerűen azért nem kapnak nagy filmekben főbb szerepet, mert (hála istennek) megváltozott a szépségideál.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #11226 Dátum: 2017. szeptember 20. - 21:38:44 »
Ez igaz, de nézd meg a két képet. Olyan, mintha a játékbeli Lara épp smink után lenne, forgatás előtt, szóval az sem természetes kép. Az alsó meg persze béna, annál már a trailerben is jobban néz ki.
Szerintem különben egyszerű oka van: a jobb nők nem éppen jó színésznők, ritka kivétellel, hisz a legtöbb éppen a modellszakmából jön, sosem tanult színjátszást. Dekorációnak használják őket. Főszerepre például nemigen alkalmasak a Pamela Anderson-félék.

Tényleg olyan, nyilván egy digitálisan felépített figurával bármit lehet csinálni. De én a szépségről beszélek, és a szépség nem a sminkről és a beállításról szól. Nézd meg a két arcot: az egyik azért szép, mert olyan a formája és az arányai, amit a legtöbb ember hajlamos szépnek látni. A másik olyan, mint akármelyik hétköznapi ember. Biztos ki lehet hozni belőle valamit, ahogy a fenti képen láttuk, de nem önmagában, a saját jogán szép.

Nagyon meg lennék lepve, ha Hollywoodban nem találnának szép nőket, akik tudnak színészkedni is. Már csak azért, mert például Emilia Clarkot sem tartom különösebben szépnek, és úgy hallom, nem is igazán jó színésznő. Daenerysszel elég nagy szerencséje van, mert nála a könyvekben is gyakran ki van emelve, hogy éppen nem érez semmit, amikor kellene neki, és a faarc ennek a tökéletes leképzése, de a Terminátorban csúnyán leszerepelt. Szóval ő sztár lett, de nem is igazán szép és nem is igazán jó színésznő.

Pamela Anderson semennyire nem tartozik ide, vele pont arra céloztam, hogy nem kizárólag ő a szépségideál, még ha van is egy nemzetközi egyezmény, ami szerint minden élő férfi elismeri, hogy ő jó nő. Nyilván változik az ideál, de hozok még egy példát arra, amiről beszélek. Egy generációval ezelőtt Natalie Portmannel akarták elcsavarni a fejünket, most Daisy Ridley A Nő a Star Warsban.

Így megváltozott a szépségideál, vagy direkt nem használnak jó nőket? Csak én látok ebben tendenciát? Képzelődök?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11227 Dátum: 2017. szeptember 20. - 21:51:38 »
Szubjektív neked ki tetszik. Emilia Clark sem szép nő neked? :headscratch:
És ez a két példa, Natalie Portmannel és Daisy Ridley, ők most szépek, vagy nem szépek szerinted?  :D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #11228 Dátum: 2017. szeptember 20. - 21:58:04 »
Emilia Clark elég jó nő ahhoz, hogy ha szupertehetséges lenne, akkor egy szót sem szólnék. Csak nem az, és nem is különösebben szép. Vegyük észre, nem azt mondom, hogy a mai színésznők rondák, hanem hogy átlagosak avagy nem kiemelkedően szépek.

Ha ezt a példát magyaráznom kell, akkor nem ugyanazt a műsort nézzük :D :D Te nem érzed úgy, hogy az egyik szebb, mint a másik? Nem kell ezekre a képekre korlátozni a véleményt, csak mutatóba raktam be őket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11229 Dátum: 2017. szeptember 21. - 12:01:46 »
Daisy sztem szebb mint Natalie.
Vegyük észre, nem azt mondom, hogy a mai színésznők rondák, hanem hogy átlagosak avagy nem kiemelkedően szépek.
Mert most a realisztikusság az irányadó a filmekben. a 80-90-es-es években testépítők játszották az akciószerepeket, ma már tudjuk, hogy olyan izomzata egy testépítőnek van, egy katonának, meg másmilyen, de leginkább páncél van rajta, nem olaj.
'85, '82

2004

coleman

• Bűnölő
« Válasz #11230 Dátum: 2017. szeptember 21. - 17:00:00 »
Az nem lenne realisztikus, ha egy nő szép lenne? :D

Tök jogos egyébként, tényleg a test helyett az arcra kezdtek nagyobb hangsúlyt helyezni. Láttuk már 10-15 éve Natalie Portmant és a hasonmását a kalózos filmekben, akik nyaktól lefelé nem voltak éppen nagy számok. De attól még lehetne szép arcú nőket válogatni, mert aztán diétáztatni és bunyózni meg ugrálni tanítani bárkit lehet. Kaszkadőrre meg mindenképpen szükség van.

Ugyan továbbra is azt gondolom, hogy igazam van, de arról meggyőztetek, hogy ezt csak én érzem valós jelenségnek :D :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11231 Dátum: 2017. szeptember 21. - 17:30:14 »
Szerintem arról marhaság egymást győzködni, hogy ki szép és ki nem. Ugyanakkor szerintem továbbra is a Pamela Anderson a szépségideál (vékony nő, nagy mell, hosszú, szőke haj), és ezen semmit sem változtat az, hogy van egy Natalie Portman, vagy bárki. Pamela idején is voltak nagyon szép színésznők, énekesnők, akik nem épp olyanok voltak. Sőt, már előtte is, lásd Carrie Fisher (hogy témánál maradjunk), vagy éppen C.C. Catch.  A szépségideál nem azt jelenti, hogy aki nem tartozik bele, az nem lehet szép.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11232 Dátum: 2017. szeptember 21. - 18:44:34 »
Igen, sok helyen még mindig ez a fajta ideál tartja magát (pl. képregények, erotikus filmek stb.), és biztosan még jó sokáig megmarad a köztudatban. Mindenesetre én örülök annak, hogy a nagyobb médiumok többsége (filmek, videojátékok) már kezd kilábalni ebből a legtöbb esetben természetellenes állapotból. Mert az ami a nők többségének csak plasztikai műtétekkel érhető el, mindenképpen torz képet mutat.

A szépségideál nem azt jelenti, hogy aki nem tartozik bele, az nem lehet szép.
Ezzel maximálisan egyetértek.
Sőt, már előtte is, lásd Carrie Fisher (hogy témánál maradjunk)
Ez amúgy tök érdekes, hogy számomra fiatalnak Fisher sohasem tűnt szexszimbólumnak, pedig nagyon sokaknak az. Már bőven felnőtt fejjel jöttem rá, hogy mennyire vonzó volt, és nem is igazán a Star Wars miatt, hanem a Rolling Stones fotósorozatának hatására. A filmben nekem túl ridegnek tűnt a viselkedése, és ez sosem volt szimpatikus.
« Utoljára szerkesztve: 2017. szeptember 21. - 19:34:38 írta Todd »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #11233 Dátum: 2017. szeptember 21. - 20:15:53 »
így első blikkre a 2018-as Oscar gála all star befutója lehet.

És nem mellesleg baromira várom.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #11234 Dátum: 2017. szeptember 21. - 20:24:05 »
Imádni való. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11235 Dátum: 2017. szeptember 21. - 21:47:38 »
Kell

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #11236 Dátum: 2017. szeptember 22. - 17:59:59 »
végre : )

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11237 Dátum: 2017. szeptember 26. - 11:19:52 »
végre : )
:headscratch:
---'------------
Megnéztem a Múmiát. Nem volt rossz, nekem tetszett. Jó volt Tom karaktere. Érdekesebb volt így a sztori h egy univerzum része. Az ügynökség engen a Kongra emlékeztetett. Nem tudom hogy képzelik a folytatás koncepcióját. Jekyll marad remélem, az jó lesz, de Tomcruise is? Jobb is talán, ha nem egy főszereplő köré épül.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11238 Dátum: 2017. szeptember 26. - 22:46:49 »
Úgy látszik Hollywood nem áll le a gyerekkorunk kedvenceinek megalázásával! A szörnyű Alvin és a mókusok, Hupikék Törpikék után itt van Beatrix Potter mese sorozat meggyalázása:

:uhoh:

Már látom előre a Békavári uraság figuráit is, mint következő állomást, amint New York-ban ugrálnak a taxik között, és azon töprengnek melyik szórakozó helyre menjenek is!
Maradok a régi rajz változat mellett, és az illusztrált könyveknél. Igen, néha jó nosztalgiázni ilyeneken is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11239 Dátum: 2017. szeptember 29. - 19:23:52 »
Tessék Lara Croft! :D

Kicsit szerelmes lettem  ;D  :sweetheart:
Nem vagyok vadász, de egy kb 50m-es lövéshez kell szelet mérni, meg ekkora skúló?  :headscratch:
Bocs, ez off