Nem kell hit. csak a tények, hogy következetesen megmurdelnek ott az emberek.
Ezért lezárja.
Ja lebontani nem tudja, mert a munkások is bent ragadnának.
Akkor Az ajtóval kéne kezdeni. De mit bontasz le? az új szoba is átkozott lenne.
Logikusabb lenne befalazni az ajtót, mintha nem is lenne ott szoba. Valamiért mégis takarítgatják.
Még egy kérdés: Kitől kapj a levelet, hogy "ne vegye ki a 1408-as szobát!"
De küldött be embereket takarítani stb. Állati sok felesleges kockázatot vállalt, én rég lezártam volna a szobát és nem engedtem volna senkit bemenni.
tudom, hogy van az a szint amíg a kísértet járta helyek kuriózumnak számítanak, és ezért egyszerre tartják fenn a borzongást, és a bevétel forrást, de ugye ebben a történetben ez már túlment ezen a szinten.
Vagyis az igazgatónak bármennyire is jó szándékúnak tűnt, egyértelműen célja volt a szoba misztikumának fenntartásával.
Az utcaneveknek nincs köze Kinghez. Híres krímiírók neveiből áll össze.
Nem értem miből gondoltad, hogy ez a két mondat kizárja egymást.
Itt van egy lista az utalásokról, némelyik persze erősen belemagyarázás szagú, de azért azokon kívül is marad még bőven. Ennek pedig a King-re vonatkozó bejegyzése:
Stephen King: Carrie and The Mist — Carrie is about a teenage girl who is born with psychic and supernatural powers and bullied at school, possibly an influence for Alessa Gillespie. Carrie also has a fanatical religious mother, similar to Alessa's mother, Dahlia. The Mist is about a town covered in fog with monsters lurking on the streets. As in The Mist, a pterosaur-like creature crashes through a diner window and the game features a radio that gives off nothing but static. Old Silent Hill's Bachman Rd. was also named after King's pen name, Richard Bachman. In Cafe 5to2, King's "Study, Dammit!" poster can be found next to the pinball machine and posters advertising the 1976 film version of Carrie and Pet Sematary can be found directly across from the Green Lion Antiques. An unused storefront texture reads "Misery". The pinball machine in the café is a reference to Children of the Corn. South Ashfield Station has a "King Street". The names Midkiff and Crosby are in a memo in the hospital in Silent Hill 3. They originate from the names of two actors from the movie Pet Sematary. Also in Pet Sematary, there are themes of a husband trying to revive his wife from death, like James attempts to do to Mary in the Rebirth ending of Silent Hill 2.
Azt tudom, hogy az Ovizsaru is ihletforrás volt. 
Azt egyszerűen nem tudom, kinek jutott eszébe, hogy az iskolát arról mintázzák, de jót nevettem rajta.

Magamtól amúgy sosem tűnt volna fel a hasonlóság.
És tegnap megnéztem az új Blade runnert, jó film volt.
És akkor Hype mode on, legyen valami kommersz is a topicban.