Én csatlakozok holloohoz.
És most szubjektív vélemény következik és peponak azt ajánlanám ne olvassa el.
A Mátrix egy olyan szinten kaki film, hogy fájdalom végignéznem. Csak az első részt láttam, de ezután már inkább egyáltalán nem érdekelt az egész. Nem akartam a folytatásokkal még több kínt okozni magamnak. Még egyszer kihangsúlyozom, hogy ez személyes vélemény. Szerintem a Mátrix: egy pocsék történet, egy óriási hülyeség, amit 20 percig élveztem. Ugyanis valahol 15 - 20 perc körül viszik be Neot ( asszem így hívják a főszereplőt ) vagy hozzák ki a Mátrixból vagy mi. És akkor az a néger faszi mutat neki valami elemet vagy akkumulátort és mondja, hogy a gépek ezt csinálják az emberekből. Na itt még tetszett a film, de innentől valami olyan eszméletlen baromság, hogy fel sem foghatom. És azt még meg kell jegyeznem, hogy ez volt az első film, amin életemben bealudtam. Reeves szerintem pocsékul játszik benne.
Na de biztos bennem van a hiba, mert a filmnek hatalmas rajongótábora van, ami felemelte a klasszikusok közé. Még egyszer: ez egy szubjektív vélemény volt.
Na, dehát akkor visszatérnék a 23 - mas számra. Nekem még mindig ez a kedvenc thrillerem. És tökre elfogadom, amit pepo meg Ju írtak róla, csak az a bajom, hogy úgy beszéltek, mintha elvárnátok, hogy senki se szeresse ezt a filmet, mert szerintetek hülyeség. Ez a ti szubjektív véleményetek, amit az épeszű ember elfogad, de azért nem kéne ráerőltetni másokra, hogy az is azt mondja erről a filmről, hogy baromság, akinek amúgy tetszik.
És még hozzátenném, hogy ez nem fóbia a 23 - mas számtól, hanem egyszerű megszállottság. Erről szól a film. Egy beteg ember történetét mutatja be.
SZERINTEM eszméletlen jó a történetvezetés és nagyon jó a csattanó.
Na és itt van a He7edik. Megnéztem az ajánlásotokra, kb. 20 perce fejeztem be, úgyhogy még teljesen friss az élmény. És hát

nem igazán tetszett. Nem volt rossz, egyszer meg lehetett nézni, de hogy a thrillerek királya... ebből is látszik mennyire mások az emberek. Van, akinek ez tetszik, van akinek az. Ez van. Na, de a filmről. Ez is teljesen személyes vélemény.
Én azokat a thrillereket szeretem, amikben izgalmas történet, sok rejtély és kuszaság után helyre áll a rend, elvarrják a szálakat és olyan végkifejletet, olyan csattanót kapunk, amitől leesik az állunk. Nos... a He7edik nem ilyen.
Igazából rohadt jó történetvezetés, tényleg talán a legjobb, amit eddig láttam. A legnagyobb bajom vele az, hogy nincs benne egy olyan pillanat sem, amikor meghökkenek, nincs benne megdöbbentő csattanó, amitől az egész stáblista alatt csak bámulok magam elé és annyit mondok: Ba**d meg. Amúgy tényleg jó történetvezetés, de én nem az ilyen thrillereket szeretem.
És ha már a thrillereknél tartunk, holnap 16:45 - kor megnézem moziban a Viharszigetet. Érdekes filmnek tűnik, csak Martin Scorsese neve tölt el egy kis félelemmel. Ugyanis ő rendezte a Téglát, ami nagyon nem tetszett. De azért remélem ez most jó film lesz.