ok, de akkor ne Hiénáknak hívják őket.
Ööö... ezt mondják a trailerben? Vagy csak én maradtam le róla?
Ott még bízom benne, hogy azért volt, mert később még fejleszthetik a karaktert.
Ezzel én is pont így vagyok. Mondjuk azt nem értem, hogy Vezérnél meg ragaszkodsz hozzá, hogy ő már olyan legyen, mint a Spider-Man 50-ben... holott ő is még csak "feljövőben van" a szememben.
Így viszont jogos volt részemről a kérdés,hogy miért nem adnak kicsivel több lóvét a filmnek és akkor talán lehetne némileg látványosabb az utolsó fejezet. Bezzeg az Origins-ből nem sajnálták a felesleges agymenéseket mint az elcseszett DeadPool stb költséges akciójelenetek 
Ez némileg bonyolultabb ennél. Egy ilyen filmnél, aminek a költségvetése felér egy kisebb állam GDP-jével, elég komoly felméréseket, és számításokat végeznek, hogy mennyit hozhat be (ezekkel mi is találkozhatunk, amikor arról hallunk, hogy egy film a vártnál alább teljesített, vagy sokkal jobban). Ez nem hasraütés szerűen megy, hogy "rakjunk bele még 50 millát, hagy legyen látványosabb".
Az Origins még többől készült, mert az X filmek akkor még anyagilag sikeresebbek voltak, és bíztak benne, hogy az is az lesz.
De mostmár, két Wolverine filmmel a hátuk mögött pontosan tudják, hogy mire számítsanak. És ehhez lövik be a költségvetést, hogy biztos legyen a nyereségesség.
A szakáll kinézete meg szerintem éppen hótmindegy, abból a szempontból, hogy ez jó film lesz-e, vagy sem. Ez már csak az "elvakult" fanatikusoknak fontos, hogy egy jó kis képzavarral éljek...
Jaa, és remélem rá tudták venni a klasszikus trilógia tagjait egy-egy cameora legalább, hogy láthassuk, mi történt velük...