Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312781 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14280 Dátum: 2016. október 21. - 12:30:10 »
A motiváció szerintem a legkevesebb. Azt nyugodtan átírhatják, ennél azért tudnak ők jobbat is kitalálni.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14281 Dátum: 2016. október 21. - 12:43:42 »
kaine: Ha valóban nem érné meg nekik a Wolverine spinoff akkor már a kezdetektől fogva más projektekben gondolkodtak volna,de végül mégis Rozsit választották. Így viszont jogos volt részemről a kérdés,hogy miért nem adnak kicsivel több lóvét a filmnek és akkor talán lehetne némileg látványosabb az utolsó fejezet. Bezzeg az Origins-ből nem sajnálták a felesleges agymenéseket mint az elcseszett DeadPool stb költséges akciójelenetek :hehe:

BuB: Az a karakter csak nevében Zémó, egyébként semmi köze nincs az eredeti figurához. A motivációja is inkább egy megtört emberé mintsem vérbeli terroristáé! Ettől függetlenül tetszett,de biztosan nem fog visszatérni állandó gonoszként az általad felsorolt okok végett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14282 Dátum: 2016. október 21. - 13:15:31 »
Egen, ezért mondtam,h ogy simán lehetett volna egy random gonosz bácsi, nagyon kár volt Zémónak keresztelni...

Komolyan, a Marvel puffogtatja a gonoszait, el is kurja a legtöbbet, de szerencsére nem ölik meg őket, mint régen volt ez divat, hogy a hős csak kinyírja, vagy hagyja meghalni a gonoszt... tehát látszódik, hogy terveznének velük valamit... kérdés, hogy ebből lesz e valami... vagy csak félre rakják a kispolcra, és kipipálják, hogy na, őt is vászonra vittük...

Wolvie költségvetés:
Azért azt nem tudjuk (vagy tudjuk már?), hogy mennyit szórtak rá el... tuti 100 milla fölött van...  :headscratch:

Plusz, azért az se feledjük, hogy R-s lesz, lehet nem is mertek nagy összegeket kockáztatni, főleg, ha azt nézzük, hogy az első két rész milyen gyeszerán szerepelt a kasszáknál, nézőknél... valószínű. hogy sokat nem mertek kockáztatni...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14283 Dátum: 2016. október 21. - 13:42:59 »
kaine: Ha valóban nem érné meg nekik a Wolverine spinoff akkor már a kezdetektől fogva más projektekben gondolkodtak volna,de végül mégis Rozsit választották.
Arról szó se volt, hogy nem éri meg. Csak nem tesznek bele túl sokat, mert az előző kettő is necces volt.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14284 Dátum: 2016. október 21. - 16:13:28 »
Mit tom én, random képeket a comicsból, hogy mennyira hasonlít az ottani megjelenésére Hugh mostani kinézete...
Azért, mert szerintem nem így néz ki.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14285 Dátum: 2016. október 21. - 17:52:42 »
Of course not.

Mondjuk a képregényben is összevissza rajzolták a pofaszakállat/szakállat... a promo képeken ez az összenőt variáns volt, a képregényben meg itt-ott inkább  a hagyományos pofaszakállal rajzolták...

Oh, és baromi gyorsan ki is jött a szinkronos előzetes: Örülök neki, hogy már erre is megtudták szerezni Horányi Lászlót (Chuck), és Sinkovits Vitay Andrást (Rozsó) is .

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14286 Dátum: 2016. október 21. - 21:32:05 »
ok, de akkor ne Hiénáknak hívják őket.
Ööö... ezt mondják a trailerben? Vagy csak én maradtam le róla?

Ott még bízom benne, hogy azért volt, mert később még fejleszthetik a karaktert.
Ezzel én is pont így vagyok. Mondjuk azt nem értem, hogy Vezérnél meg ragaszkodsz hozzá, hogy ő már olyan legyen, mint a Spider-Man 50-ben... holott ő is még csak "feljövőben van" a szememben.

Így viszont jogos volt részemről a kérdés,hogy miért nem adnak kicsivel több lóvét a filmnek és akkor talán lehetne némileg látványosabb az utolsó fejezet. Bezzeg az Origins-ből nem sajnálták a felesleges agymenéseket mint az elcseszett DeadPool stb költséges akciójelenetek :hehe:
Ez némileg bonyolultabb ennél. Egy ilyen filmnél, aminek a költségvetése felér egy kisebb állam GDP-jével, elég komoly felméréseket, és számításokat végeznek, hogy mennyit hozhat be (ezekkel mi is találkozhatunk, amikor arról hallunk, hogy egy film a vártnál alább teljesített, vagy sokkal jobban). Ez nem hasraütés szerűen megy, hogy "rakjunk bele még 50 millát, hagy legyen látványosabb".
Az Origins még többől készült, mert az X filmek akkor még anyagilag sikeresebbek voltak, és bíztak benne, hogy az is az lesz.
De mostmár, két Wolverine filmmel a hátuk mögött pontosan tudják, hogy mire számítsanak. És ehhez lövik be a költségvetést, hogy biztos legyen a nyereségesség.

A szakáll kinézete meg szerintem éppen hótmindegy, abból a szempontból, hogy ez jó film lesz-e, vagy sem. Ez már csak az "elvakult" fanatikusoknak fontos, hogy egy jó kis képzavarral éljek...

Jaa, és remélem rá tudták venni a klasszikus trilógia tagjait egy-egy cameora legalább, hogy láthassuk, mi történt velük...
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 21. - 21:50:40 írta petshop »

BuB

• Pókfej
« Válasz #14287 Dátum: 2016. október 21. - 21:56:49 »
A Cameokra én is számítanék, de hír se volt, hogy ez meg ez feltűnt a forgatáson, vagy szellőztették meg, hogy ő felfog tűnni...
1 viszont tuti lesz, valszeg a temetés valami X tag temetése lehet... tippre én Kitty-t vagy Jeant mondanám...  kivi vagyok ki lesz majd.  :D

Szakáll:
Persze, hót mindegy, csak ne példálozanak vele, hogy mennyire hasonlít a képregénybelire, amikor itt azért eléggé máshogy néz ki Log...

Ami pindurit furi, mármint abból a szempontból, hogy aztán most már totálisan nem hasonlít saját magára a karakter...  :-\  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14288 Dátum: 2016. október 21. - 22:02:17 »
Viszont akkor Logan lesz a magyar címe, nem Farkas. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14289 Dátum: 2016. október 21. - 22:09:21 »
1 viszont tuti lesz, valszeg a temetés valami X tag temetése lehet... tippre én Kitty-t vagy Jeant mondanám...  kivi vagyok ki lesz majd.  :D
Szerintem meg konkrétan Xavier fog meghalni, és őt kaparja el az ásóval.

Még mindig jobb, mint a Logan futása.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #14290 Dátum: 2016. október 21. - 22:27:13 »
jah,e z nagy pozitívum. Reméljük a magyarok se keresztelik át Farkas 3: Logan -re  :hehe:

Szerintem meg konkrétan Xavier fog meghalni, és őt kaparja el az ásóval.

A végén az ásós jelenet esélyes, ja, az valszeg Chuck búcsúja is lehet  (bár többszöri megnézésre még lehet Kalibán is akár...)..., mondjuk kicsit furi, hogy a nagy ember barát mutáns igéket terjesztő elismert Professzort csak úgy elhantolják egy erdőben  ;D

Viszont nem erre a jelenetre gondoltam, hanem a legelején van egy temetés, Log még ki is van ölözve, meg vedeli a piát a fa alatt. Ott lehet valami ismerős valakit temetnek...
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 21. - 22:29:10 írta BuB »

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #14291 Dátum: 2016. október 21. - 23:35:00 »
Johnny Cash hatalmas, nagyon illik ide :D
"May the force be with you"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14292 Dátum: 2016. október 22. - 07:09:59 »
Viszont nem erre a jelenetre gondoltam, hanem a legelején van egy temetés, Log még ki is van ölözve, meg vedeli a piát a fa alatt. Ott lehet valami ismerős valakit temetnek...
Jaa, igen. Tényleg van egy olyan jelenet is az elején. Jó kérdés, hogy kinek a temetése lesz, mert érdekes módon, a filmek világában annyira nem nőtt össze Rozsomák más X-es karakterekkel. Jean nem valószínű, mert elméletben ő már halott, hiszen az előző Farkas filmben is már csak a szellemével közösült. Vadóc lehet esélyes, de ő is csak az X filmekben volt vele jó barátságban, a saját filmjeiben meg se említik. Kittyvel meg szinte semmit nem csináltak együtt, nincs meg az a közös múltjuk, mint a képregényekben. Még esetleg Yuriko-t mondanám, de akkor meg a temetés nem stimmel, mert a japán kultúrában nem így zajlik egy temetés. Így igazából random módon bárkinek a temetése lehet. Persze Logannek lehet, hogy mindegy, csak inni lehessen.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #14293 Dátum: 2016. október 22. - 07:52:57 »
 ;D
Jóvan, te is bele vagy már kavarodva az idővonalakba  :hehe:

Jean élt, a DOFP végén, ez meg azután játszódik, amikor minden X tag élt. Tehát Jeannel is talizot ismét a boldog, megváltozott jövőben...

Amúgy azt írták, hogy ez a Log történet egy évvel azután történik, baszottul érdemes volt, akkor mindent visszacsinálni a DOFP-ben, ha most megint szétverik...  :stupid: Fox azt se tudja mit csinál...  :roll:

(Kitty-re meg még amiatt gondoltam, mert mintha kicsit jobban el lettek volna abban a pár snittben a DOFP alter jövőjében, amikor visszaküldte a múltba) és jah, télleg, még Vadóc is esélyes...
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 22. - 07:56:13 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14294 Dátum: 2016. október 22. - 11:11:49 »
Nem lehet a prof?

BuB

• Pókfej
« Válasz #14295 Dátum: 2016. október 22. - 14:19:04 »
Fene se tudja.
Én olyan karakter fejlődésnek gondolom, bemutatják hogy az elején Log búcsúztatja az ismerősét, vedel és a többi, hogy a végén aztán a kiskölökkel karöltve ellovagoljanak a naplementébe és segítse a "felnövését" a Prof tanácsára...
Plusz sok helyen öltönyben van, lehet a temetésről visszaérve kezdődik a bugi és kezdik üldözni őket a Proffal.  :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14296 Dátum: 2016. október 22. - 15:39:03 »
Idézetet írta: Bub
mondjuk kicsit furi, hogy a nagy ember barát mutáns igéket terjesztő elismert Professzort csak úgy elhantolják egy erdőben.
Tulajdonképpen ez illene is a film depresszív hangulatába. :) Szerintem is meg fog halni a prof a filmben.

Amúgy az a vicces, hogy ha nem lennének adamantiumkarmok a trailerben, akkor ezt egy tök random disztópikus sci-fi/világvége filmnek is gondolhatnánk. :D

Egyébként a korábbi Wolvie filmek után én sem merek komoly elvárásokat támasztani az új rész iránt (főleg, hogy a rendező tudtommal ugyanaz, aki az előző Wolvie-t is dirigálta), nem tudom, jó film lesz-e, de az biztos, hogy így trailer alapján elég erős hangulata van, és nagyon más lesz, mint az eddigiek. Mondjuk ha tényleg ez lesz Jackman utolsó Wolvie szerepe, akkor jó hattyúdal lehet. :)

Az időutazással annyira megkavarták a szériát, hogy már egyik filmet sem lehet igazán komolyan venni. Ha például később vissza akarják hozni Rozsit (egy másik színésszel), vagy új sztorit akarnak kitalálni az X-eknek, akkor erre a részre is simán rámondhatják, hogy egy alternatív jövőben játszódik és kész.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14297 Dátum: 2016. október 22. - 15:48:43 »
Amúgy az a vicces, hogy ha nem lennének adamantiumkarmok a trailerben, akkor ezt egy tök random disztópikus sci-fi/világvége filmnek is gondolhatnánk. :D
Igazából még az sem. Semmivel sem disztópikusabb vagy világvégésebb a hangulata és a bemutatott viléága, mint bármelyik déli államban játszódó filmnek, mondjuk a Nem vénnek való vidék, vagy az Embervadászok.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14298 Dátum: 2016. október 22. - 17:20:40 »
Igazából mindenki azt gondolja, hogy van 2 idővonal (régi x trilógia, meg az új), de valójában 4 (+1) van:
1. A régi trilógia idővanala
2. A First Class (új trilógia) idővonala
3. A Rozsi filmek idővolnala
4. A "mi lett volna, ha Singer rendezi az X3-t" idővonala, amibe beleillik a DoFP jövője
+1. Deadpool idővonala

Todd

• Pókfej
« Válasz #14299 Dátum: 2016. október 22. - 19:17:07 »
Nagyon szépen összefoglaltad azt, hogy a filmek között nincsen semmiféle összefüggés, mert sz*rnak bele. :lol: