Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043580 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #8080 Dátum: 2016. május 17. - 17:25:40 »
Mel Gibson nélkül nincs Halálos Fegyver. Ez is inkább Starsky és Hutch, mint az.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8081 Dátum: 2016. május 17. - 19:58:34 »
Riggs-et játszó színész csak-csak elmegy. Damon Waynes viszont nagyon nem győzött meg, mint Murtaugh.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8082 Dátum: 2016. május 17. - 21:35:14 »
Walking Dead, 2. évad
Annak idején, az első évadot megnéztem, de hagytam is a sorozatot, nem értettem miért olyan nagy szám az egész. Az első kötet megvolt, de az alapján nekem a képregény jobban bejött. Sokkal. Az első éved után nem biztos, hogy folytattam volna. Persze a nézők, rajongók döntenek, és azok voltak jószerivel.
A második évad már jobb is volt, mint az első. Bár az eleje itt sem tetszett, kissé ürügynek éreztem a kislány, Sophia eltűnését, és utána kb. 3-4 részig keresését, én ott simán húztam volna belőle, 2 rész elég lett volna. De utána a farm, az új szereplők, az új helyzet, mások megismerése, már jó volt. Ami nagyobbat szólt, az az elzárt zombik a pajtában, az kissé álleejtős, és érthetetlen volt először. De aztán szépen megmagyarázták, és valamelyest talán még meg is lehetett érteni az ilyen érzelmi alapú döntést. De ami utána jött, arra én sem számítottam, a vérengzésnél, mikor a kislány is előkerült, mint zombi, az merész, kegyetlen ötlet volt. De reális. És alátámasztotta Shane álláspontját, miszerint kint semmi esélye nem volt az életben maradásra, és már biztos zombi ő is azóta. Nem véletlen, hogy Rick lőtte fejbe, mert jelképezte a tévedését, "gyengeségét", hogy naív volt.
Az évad legerősebb szála, fő mozgatórugója mégis Rick és Shane ellentéte volt. Nos itt éreztem először azt, hogy jobb a sorozat, mint a képregény. Ott ezt a szálat olyan gyorsan, és végletesen elintézték, hogy már olvasva sem tetszett. Nagyon jó ötlet volt így kihúzni ezt a szálat, és egymásnak feszíteni a két barátot, kollégát, társat. Nagyon erős lett így a feszültség, ami végig ott volt az évad során köztük. Shane elborulása is szépen volt ábrázolva, ahogy szép lassan felemésztette a düh, elutasítás, tehetetlenség...
Az évad vége meg kifejezetten jól sikerült, az "összecsapásuk", és utána a zombiapokalipszis, ahogy elárasztották az egész farmot, kifejezetten tetszett. Jól is ért véget, ahogy Rick bekeményített, és ahogy a háttérben már látszott a börtön az utolsó snitten.

Walking Dead, 3. évad
Konstans emelkedő színvonal, eddig ez tetszett a legjobban.
A börtön jó ötlet, és kissé ironikus is, ami régen elzárta a "gonoszokat" a társadalomtól, az most a védőbástyává válik.
Nálam kifejezetten erős pontja volt az évadnak, hogy felvették az elejtett szálakat, előkerült Merle az első évadból, illetve Morgan is feltűnt...
Az új karakterek is tetszenek, Michonne a "rabszolga" zombijaival (milyen elborult egy ötlet már, de praktikus), illetve hát a Kormányzó... na őt mondjuk nehéz hova tenni. Alapvetően egyetértek azzal amit létrehozott, és csinál, hiszen ki ne vágyna a régi, kényelmes életére ebben a zord világban (ahogyan ezt Andrea is megemlítette). De hogy nem hagy választást, ha valaki nem csatlakozik hozzájuk, akkor ellenség, és halál rá, ez kissé sok. Illetve valami súlyos gond van az agyával, hogy pl. zombi fejeket tart a "nyugiszobájában", és a kislánya... (bár ez szépen összecseng a 2. évad pajtában zombik dolgával, szóval talán megérthető).
De alapvetően az ötlet tetszik, csak kicsit olyan, mint a szocializmus: elméletben tök jó, csak a gyakorlatban b**zták el nagyon.  ;D
Én pl. minden lakót megtanítanék bánni a fegyverekkel, mert szép és jó, hogy vannak őrök, de ha valahogy betörnek a zombik pl., vagy olyan helyzetbe kerül, akkor automatikusan halálra van ítélve, mert nem tud bánni semmilyen fegyverrel, vagy nincs semmi tapasztalata, gyakorlata? Ebben Rickék sokkal jobbak, nagy fegyvertény nekik.
Ha én irányítanék egy ilyen várost, akkor szépen lassan terjeszkednék, hogy legalább egy teljes kisváros legyen az enyém, a megfelelő emberekkel. Értem ezalatt a vízvezetékszerelőtől az orvosig mindenkit, akikkel egy viszonylag normális közösséget fent lehetne tartani. Persze ez biztos nem ilyen egyszerű, mert azokkal kell számolni, akik vannak.
Amik jók voltak: Merle és Daryl szála, Rick "megzakkanása" (azt pontosan nem is tudom mi volt, és valamiért Lori-t se mutatták holtan), Andreáék, az újak Tyreese, és a csapata...
A vége viszont nem tetszett igazán, olyan semmilyen lett. Amilyen nagy dirrel-durral, aknavetővel, meg kutyaf***ákkal betámadták a bötrönt, annyira könnyen üldözték el őket szerintem. Az kicsit felemás volt.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 17. - 22:10:55 írta petshop »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8083 Dátum: 2016. május 17. - 21:40:10 »
Folytasd bátran, nem bánnod meg! ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #8084 Dátum: 2016. május 19. - 20:20:50 »
Ez egy évadig még akár jó is lehet. Bár én még mindig azon röhögök, hogy a DC és a Marvel is kijön egy-egy sitcommal, aminek 90%-ban ugyanaz lesz a sztorija. :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8085 Dátum: 2016. május 19. - 20:41:00 »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8086 Dátum: 2016. május 19. - 21:29:34 »
Az a metróban jópofizó csaj, ugye a Gordon csaja a Gotham-ből?  :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #8087 Dátum: 2016. május 19. - 21:32:54 »
Vanessa Hudgensre gondolsz a Powerless trailerből? Mert akkor nem. ;)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8088 Dátum: 2016. május 19. - 22:03:30 »
Akinek így ismerős, Zac Efron barátnője a High School Musical-ből.  :hehe:

Spring Breakers-ben meg vagánykodott kicsit.  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8089 Dátum: 2016. május 20. - 06:04:58 »
Sose értettem, mi értelme az ilyen nadrágnak,ami Sean Paul-on van.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8090 Dátum: 2016. május 21. - 20:16:19 »
Erre kíváncsi leszek!

BuB

• Pókfej
« Válasz #8091 Dátum: 2016. május 22. - 09:36:03 »
Baszki   :o
Kedden évadpremier lesz a Viasat3-on, szünet nélkül jön a 2. évad a Villámból!!  :oh:
Ilyen se volt mostanában, ha jól emlékszem a Shield évada között is eltelt egy év...

He, azt tudom, nem kezdem el két hete ledarálni az évadot angolul, bár tény, hogy így egyben azért sokkal élvezhetőbb, mint heti egy-két résszel lenne.  :D

Amúgy, ez hogy, ilyen jó lett volna a nézettség, hogy szünet nélkül jön a kövi évad?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8092 Dátum: 2016. május 22. - 09:51:03 »
Már csak az a vicces, hogy az Arrow a Cool-on megy, és a crossover epizód most nem két külön rész, hanem egy nagy. Az Arrow 4. évadja még sehol, kíváncsi vagyok vajon szarnak-e bele, leszinkronizáják a felét, tök mindegy, hogy a nézőknek kimaradt az első 45-50 perc, vagy megoldják valahogy :D

Szerk.: bocsi a Flash volt az első rész, Arrow a második. De a lényegen nem változtat...
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 22. - 09:52:34 írta Kilgores »

Raisu

• Traveller
« Válasz #8093 Dátum: 2016. május 22. - 10:42:23 »
He, azt tudom, nem kezdem el két hete ledarálni az évadot angolul, bár tény, hogy így egyben azért sokkal élvezhetőbb, mint heti egy-két résszel lenne.  :D
Nem tudom elképzelni, hogy a Flash második évada bármilyen formában is élvezhető lenne. @_@ És ha belegondolok, hogy a SHIELD milyen részeket meg évadokat szállít az Amerika kapitány 2 óta, és ehhez képest alig nézik...

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8094 Dátum: 2016. május 22. - 10:53:32 »
A SHIELD 3. szezonja tényleg nagyon jóra sikeredett, főleg a vége. Remélem a finálé után azért nagyobb lesz az átjárás a filmek és sorozatok között, mert ez már Avengers szintű veszély volt. Illetve, Quake is úgymond megszületett végre.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8095 Dátum: 2016. május 22. - 11:06:44 »
Jó lenne, ha legalább vagy két mondatban utalnának rájuk a filmekben, bár ha jobban belegondolsz, erre már nem nagyon van esélyük, max. majd az Avengers 3-ban, de addigra meg sanszos, hogy a SHIELD sorozat már nem lesz sehol. :(

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8096 Dátum: 2016. május 22. - 11:26:07 »
Hát a negyedik évad az ugye eddig biztos. Az jövő tavasszal érne véget, akkor még egy év van az Avengers 3. első feléig. Hát remélem kihúz még egy ötödik évadot is, vagy akkor legalább Quake szerepeljen vkinek a filmjébe, mert őt szerintem tutira át kellene emelni majd.

De a Russo tesók is mindehol azt nyiltakozzák, hogy az Infinity War a Marvel Filmes Univerzum tetőzési pontja, szóval én remélem, hogy tényleg összekapják az egészet Avengers, Defenders, SHIELD, Guardians és mindenestül. Reménykedni szabad ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #8097 Dátum: 2016. május 22. - 12:37:45 »
Persze, az lenne a legjobb, csak terjengenek mindenféle pletykák, hogy a Marvel TV-s részlege és a mozis részleg nincs valami jó viszonyban egymással. Van, ahol azt írják, hogy Loeb, meg Feige fúj egymásra, máshol meg azt, hogy a Marvel Entertainment vezetője, meg Feige, és ez megnehezíti az együttműködést.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 22. - 13:02:48 írta Raisu »

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8098 Dátum: 2016. május 22. - 12:54:33 »
Sajnos nekem is volt/van egy ilyen érzésem. A sorozatokban még csak-csak megemlítenek egy-két dolgot a mozifilmek történéseiből, de nagy fájdalmam, hogy a moziban még csak említés szintjén sem szerepelnek a sorozatok.
Pl. most a Civil Warban is volt egy csomó Shield-es, olyan nehéz lett volna odarakni a SHIELD-es tagokat, akár csak egy mondat erejéig, vagy hogy ők szereztek meg valami információt?

Nagyon remélem, hogy ez változni fog, és nem ilyen hülyeségen múlik, hogy most éppen ki kivel van jóban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8099 Dátum: 2016. május 22. - 13:40:18 »
De Shieldre nem azért nem utalnak a filmekben mert azok titkos dolgok, tehát úgymond fű alatt történnek?  :headscratch:
Ha azt nézitek a Vasember ongoinban, vagy éppen a nálunk is futó Avengersben sincsenek tisztában a tagok, hogy a Shieldnél mik történnek...  :nemtudom:

Nem tudom elképzelni, hogy a Flash második évada bármilyen formában is élvezhető lenne. @_@ És ha belegondolok, hogy a SHIELD milyen részeket meg évadokat szállít az Amerika kapitány 2 óta, és ehhez képest alig nézik...
Na... mert hát? Mi a baj véle? Ok, kicsit lassan indult be a cucc, de a Jay-es majd később a Zoom-os szál tök jól sült ki, tetszett, hogy most pölö nem lőtték el egyből Zoom kilétét és lehetett rajta pörögni ezerrel.
Plusz nekem nagyon bejött a Föld2-es részek, a régi évadot idézték, ahogy az  időutazó rész is tök klafa volt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL