Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044253 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #8140 Dátum: 2016. június 01. - 08:49:30 »
Olyan sok mindent azért nem befolyásolt a Flash cselekménye az Arrow-ra nézve. Legfeljebb azt, hogy ha nincs Flash, akkor ki szabadította ki a csapatot Nada Parbatban, meg hogy állították meg Savage-et a második cross-overben. A többi átjárásnál kb. semmit olyat nem tettek hozzá a vendégszereplők a megoldáshoz, amit bármelyik másik random karakter ne tudott volna megtenni. Illetve komolyabb változtatásokra szerintem már csak azért sem érdemes várni az Arrow esetében, mert ez tévé, az Arrow nézői közül nem mindenki nézi a Flasht, és ha az 5. évad 1. részében semmit sem értenének, hogy mi miért van, akkor azzal lehet, hogy nézőket veszítenének. Pedig ha ügyesen csinálják az írók, akkor nagyon jó dolgokat is ki lehetne hozni belőle. Az mondjuk vicces lenne, ha pár részig Robert Queen lenne a Zöld Íjász, mint ahogy a képregényben Thomas Wayne lett Batman. Illetve, ha visszahoznák valahogy Tommyt, azért hatalmas pacsit kapnának tőlem.
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 01. - 08:52:24 írta Raisu »

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8141 Dátum: 2016. június 01. - 09:43:39 »
Olyan sok mindent azért nem befolyásolt a Flash cselekménye az Arrow-ra nézve. Legfeljebb azt, hogy ha nincs Flash, akkor ki szabadította ki a csapatot Nada Parbatban, meg hogy állították meg Savage-et a második cross-overben. A többi átjárásnál kb. semmit olyat nem tettek hozzá a vendégszereplők a megoldáshoz, amit bármelyik másik random karakter ne tudott volna megtenni. Illetve komolyabb változtatásokra szerintem már csak azért sem érdemes várni az Arrow esetében, mert ez tévé, az Arrow nézői közül nem mindenki nézi a Flasht, és ha az 5. évad 1. részében semmit sem értenének, hogy mi miért van, akkor azzal lehet, hogy nézőket veszítenének. Pedig ha ügyesen csinálják az írók, akkor nagyon jó dolgokat is ki lehetne hozni belőle. Az mondjuk vicces lenne, ha pár részig Robert Queen lenne a Zöld Íjász, mint ahogy a képregényben Thomas Wayne lett Batman. Illetve, ha visszahoznák valahogy Tommyt, azért hatalmas pacsit kapnának tőlem.

Mondjuk én annak sokkal jobban örülnék, ha Laurelt hoznák vissza. Egyébként nem is olyan rossz ötlet ez a Robert Queenes felvetés, ha már Green Arrow=Batman a sorozatban... Amúgy már ráférne az Arrowra valami jó ötlet, mert számomra már kezd nagyon uncsi lenni a sorozat. Ez a Flashpoint paradoxon féle kavarás akár még ezen a sorozaton is segíthet.
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 01. - 13:00:48 írta BenGee »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8142 Dátum: 2016. június 01. - 12:47:02 »
Olyan azért nem lesz, hogy "nincs Flash". Anélkül nehéz lenne végigvinni egy évadot. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #8143 Dátum: 2016. június 01. - 13:38:47 »
Ezt senki sem feltételezi, kb. az első két részben úgyis visszacsinálnak minden változást (vagy Barry úgy meg vissza a saját idejébe, hogy megmaradnak a képességei). Itt most arról beszéltünk, hogy a múltban mi változott volna meg, amitől mondjuk más lenne a következő évadban az Arrow. Ha Barry megmenti az anyját, akkor nem lesz belőle Flash, csak 2020-ban, ergo nem tudja 2015-ben kiszabadítani Felicityéket. ;) Bár az is igaz, hogy Eobardnak így is ott kellene ragadnia a múltban, akkor viszont megint átveheti Wells helyét, és megtehet mindent, amit az első évad végéig csinált. Akkor viszont lehet, nem is változik semmi, csak annyi, hogy Nora élni fog a jelenben. :D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8144 Dátum: 2016. június 02. - 23:51:34 »
Walking Dead, 5. évad
Nos,eljött az első csalódás ideje. Szerintem itt visszaesett a színvonal. Vagy az írók voltak rosszabbak, de eléggé szétesett nekem ez az évad.
Már az elején a Terminus-os dolog is elég gyorsan le lett zavarva, erről volt is itt szó. Eléggé parasztvakításnak érzem a dolgot: gyakorlatilag a 4. évad utolsó része, nagy cliffhenger, aztán az 5. évad első másfél részébe le is lett tudva a szál. Ennyi erővel vagy a 4. évad végén letudhatták volna, vagy akkor maradt volna az ötödikre...
Csalódott vagyok a "vallásos" szállal is, mert vártam valamit, aztán nem lett semmi. Itt arra gondolok, hogy már a 4. évadban is Daryl és Beth betévedtek egy ravatalozóba, ahol a megölt zombik úgy voltak előkészítve, mint az emberek holtteste temetésen. És ugye innen "rabolták el" Beth-et egy fehér keresztes, hullaszállítóra hasonlító autóval. A többiek meg egy templomban voltak, és ugye a kannibalizmus szál... azt hittem, hogy ebből egy szép kerek egész sztori lesz, vallási szektával, elvakult hívőkkel, akik valami Isten bosszújának tekintik ezt az egész zombi dolgot. És ezért pl. kannibálkodnak jóízűen.  ;D Szerintem ez egy tök reális, és jó kis szál lett volna, annyi ilyen elvakult hívőről hallani mostanság is, ilyen extrém helyzetben meg simán elképzelhető, hogy teljesen bevadulnának, és mindenféle hülyeségeket kitalálnának a hit nevében.
Ehelyett kaptunk egy tök érdektelen mini "rendőrállamot", egy kis céltalan barangolást, meg a "beszervezést", és egy kis "nyugalmat" a falak mögött.
Még tán ebben az egész évadban Abraham Ford-ék szála volt a legjobb, egy kis csavarral, illetve a város, az új környezettel.
De több minden is idegesített, amik leginkább írói hülyeségek: már a 4. évadban is feltűnt, hogy Maggie rettentőenhűdenagyonszörnyen aggódik Glenn-ért, és mindenáron meg kell keresnie. Miközben az eltűnt húga le van sz*rva, az mindegy. És ez elég sok részen keresztül. Gyakorlatilag addig nem is érdekelte, amíg nem hallott róla az 5. évad elején. Furcsa...
Meg a karakterrel nagyon nem tudnak mit kezdeni: amíg Glenn-t kereste, addig ő volt a megszállott, tántoríthatatlan, tűzön-vízen átmegyek karakter, aztán mikor találkoztak, annyiból állt a szerepe, hogy vigyorgott, mint a tejbetök, és ha valakihez is hozzászólt, valami nagy bölcsességeket puffogtatott. Mintha az apja karakterét próbálták volna belegyömöszölni, miután ő meghalt.

Aztán Sasha... jaj. Annyira idegesítő karakter eddig, hogy alig várom, hogy kinyírják már végre.
Vannak "világnézeti" gondjaim is: az elején még szimpatizáltam Rick-ékkel, egyetértettem a döntéseikkel. De úgy érzem, hogy kezdenek elharapódzni a dolgok. Már olyankor is ölnek, amikor nem is lenne szükség rá. Pl. az a rendőr az 5. évad elején: mi szükség volt arra?? Nem voltak ők rossz emberek. Megértem a gyilkosságot, ha a saját, vagy közeli emberekért történik, de itt már nem volt szó erről. Mint később is, a családverő tagot, nyíltan megbeszélik, hogy öljék meg. ? :stupid: Értem én, hogy csúnya dolog, de emiatt megölni? És még több ilyen eset is volt, amikor nem láttam semmi értelmét a dolognak.
No, mindegy, ez az évad nem nyerte el túlságosan a tetszésem.
Remélem a következő jobb lesz.

Egy kérdés: belenéztem a 6. évad 1. részébe. Itt direkt fekete-fehérek a képek, vagy csak ilyen RIP-et fogtam ki. Láttam már tévében is ilyet, de azt hittem, hogy a véres jeleneteknél nyoják át f-f-be. Vagy ez egy hommage a képregénynek most, hogy némely részek f-f-ek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8145 Dátum: 2016. június 03. - 00:07:40 »
Direkt ff, meg fogod érteni az okát. A 6. évad mérföldekkel jobb lesz, kitartás.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8146 Dátum: 2016. június 03. - 21:49:07 »
És majd mond el mi a véleményed a végéről.... ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #8147 Dátum: 2016. június 06. - 19:50:44 »
Na, egy érdekes hír: Superman szerepelni fog a Supergirl sorozat 2. évadának első két részében. Mármint tényleg, nem csak a csizmája. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8148 Dátum: 2016. június 06. - 20:23:08 »
Ejhhej... akkor Batsyt miért nem tudják belerakni már az Arrowba... felvinné a nézettséget egy pindurit...  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #8149 Dátum: 2016. június 06. - 20:28:18 »
Na, egy érdekes hír: Superman szerepelni fog a Supergirl sorozat 2. évadának első két részében. Mármint tényleg, nem csak a csizmája. :D
És vajon castolnak egy új Szupit a sorozathoz? :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #8150 Dátum: 2016. június 06. - 20:55:07 »
Persze, épp keresik a színészt.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8151 Dátum: 2016. június 08. - 21:22:55 »
Egyébként a Preachert nézi rajtam kívül más is?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8152 Dátum: 2016. június 08. - 21:36:55 »
Én az első részt láttam, egészen ígéretesnek tűnik. A vámpíros jelenetek nagyon királyak voltak.  :nezze:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8153 Dátum: 2016. június 08. - 21:47:27 »
Tulip nagyon félresikerült karakter szerintem.Jesse egész jó,de Cassidy eddig a legjobb figura.Miatta nézem eddig a sorozatot .

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #8154 Dátum: 2016. június 08. - 21:58:30 »
Én is nézem. Cassidy figurája viszi a hátán az egész sorozatot,de nekem Dominik Cooper is nagyon tetszik Jesse szerepében. Kíváncsian várom a folytatásokat!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8155 Dátum: 2016. június 08. - 22:39:38 »
A szinkron is teljesen rendben van.
Más!Mi ez az új Prison Break?Hogy is van életben Scofield?  :headscratch:
Meglovagolták az aktuális, Allah Akbar témát.Végül is teljesen kézenfekvő.
DE C-Note-ból hogy lett muszlim?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8156 Dátum: 2016. június 16. - 19:40:50 »
Megvan a Supergirl sorozat Superman-je:

Tyler Hoechlin a Teen Wolf-ból lehet ismerős, már persze annak aki nézi.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #8157 Dátum: 2016. június 16. - 19:47:51 »
Szerintem nem rossz... csak szerintem hasonlít Cavillra is?  :D (méghogy ne legyen kapocs a filmek és sorozatok között...  :hehe: )

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8158 Dátum: 2016. június 16. - 21:12:34 »
Szerintem is hasonlít rá. ;) Elsőre az jutott róla eszembe, hogy Cavill és Welling szőrös keveréke. ;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #8159 Dátum: 2016. június 22. - 08:55:11 »
Juhu, tegnap tartottam egy dupla finálé részt a DC Legendsből és egybe ledaráltam az utsó 2 részt.  :D

Hát nekem baromira bejött ez az évad  :oh: , jobban, mint az Arrow, de sztem még a Flash 2. évadánál is jobban tetszett. Ádáz volt, hogy ez egy csapat sorozat volt, minden részben megvolt mindenkinek a maga mozzanata, kellő időt fordítottak mindenkire, talán csak Jax volt egyedül háttérben, de belőle az a pár momentum is elég volt.
Vandal gyerek jó kis gonosz lett... bár most nekem a vége nem kerek... most mi volt?  :headscratch:  kinyírták 58-ban, meg 75-ben is? A CW-nél rohadt nagy gondok lehetnek az időutazással... ha kinyírták a múltban, akkor az egész történelemnek megkellett volna változnia, nem? Így az egész történésnek létre se kellett volna jönnie...  :nemtudom:
Aztán nagyot néztem, hogy Snart is meghalt, akkor keresztett vethetünk, hogy valaha is összeálljon az igazi Gaztevők csapat a Flashben...  :'( és Laurelt is elintézték véglegesen, jól körbe járták, hogy sehogy se lehet visszahozni... vajon ez azt jelentené, hogy a Kanári debütál hamarosan a moziban is? (vagy csak szimplán már röhejes volna, ha megint visszajönne egy Lance lány a halálból  :hehe: )

Raiusu kicsit felcsigázott, hogy lesz utalás a JSA-re, azt hittem ennél jóval több megmozdulás lesz feléjük, de végülis ez is megtette a hatását...
 ami viszont annyira nem jött be, hogy elég tejfelesszájú gyerek volt Rex Tyler (Hourman)... a JSA nekem mindig is ilyen öreguras/nyugdíjas csapat volt, erre itt csak valszeg ilyen fiatal brancs lesz... mondjuk már Ted Grant is egy 30-as gyerek volt, nem is tom mit vártam...  ;D