Szerintem az nagyon jó, hogy a negyedik film minimálisan tekintettel van a könyvekre. Amikor a végén landolnak az elpusztított földön, és körbenéznek, számomra egyértelmű volt "Hát persze mert ekkor már megvolt az idegenekkel folytatott háború."
Höh? Ilyen mikor volt a filmben?

Mert ilyenre nem emlékszem. Azt tudom, hogy a könyvben benne volt, hogy az Alienek teljesen elfoglalták a Földet. Ha jól emlékszem, akkor az első kötet végére. A másodikban volt a katonai bolygó, ahol egy tábornok akart katonákat faragni az Alienekből, hogy azokkal foglalja vissza a Földet, akik persze inkább ellene fordultak

(ez volt még egy olyan rész ami valamilyen szinten visszaköszönt a negyedik filmben), a harmadik könyvben volt az amikor az Alienek bolygójára mentek, hogy elhozzák a szuperkirálynőt vagy micsodát. De nyugodtan javíts ki, ha tévedek, mint már említettem, több mint 15 éve olvastam a könyveket, és akkor is csak egyszer, így már azért pár dolog feledésbe merült azóta.

Egyébként nem is tudtam, hogy kiadták képregényben is. Le kellene vadásznom, kiváncsi lennék rá.

Bár a Thrawn-trilógiában is csalódtam képregényként, pedig a könyv piszok jó volt.