Csatlakozom én is a "két sor" miatt "panaszkodókhoz". Tényleg jó lenne valamilyen kordonos megoldás, még akkor is, ha esetleg ehhez közterülethasználati engedély kell - bár nem tudom, hogy erre esetleg nincs-e kivétel, nem ez az első hely, ahol egy nagyobb sor esetén kordonokat raknának ki... Mert ez így azokkal szemben nem fair, akik a hosszabb sorban állnak.
Vagy alternatív megoldásként arra a kritikus két-három órára kiállhatna egy szervező elterelgetni a népet. Vagy talán egy "eladók sora" tábla elegendő lenne?
Amikor én jöttem, a jobb oldali sor már a sarkon túl állt, míg a bal oldali még igen rövid volt. S az összeterelődés sem volt konfliktusmentes, érezhetően nem nagyon akarták beengedni egymást egymás elé az emberek a kapuban...
Újpesten vagy nem volt ekkora sor a 10 órára érkezők között, vagy öregszem (vagy mindkettő

), de nekem sokkal többnek tűnt a nép.
Ami viszont meglepő volt, hogy ez a hatalmas tömeg nem volt érezhető benn, s ez jó!
Ezt a sorállós problémát leszámítva nagyon jó börze volt. Mintha árus is egyre több lenne, mert két óra lett, mire végigértem (bár a bejutással elment egy óra...).