Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1089659 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #8980 Dátum: 2014. március 09. - 22:37:51 »
Touché!  :lol:
Oké, ez szép volt.  ;D
:worship:

Idézet
Tényleg tök jó lenne már társítani arcokat is az "új" nevekhez. :)
Jaja, mindig nagyot dob a fórumhangulaton. :) Én már Comicboy-t tudom kihez kötni.

(vagyis bőven megszolgáltad azt a szendvicset, Ju  :D).
És még az eszkimó diplomáciát is kitárgyaltuk. :egypt:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8981 Dátum: 2014. március 09. - 22:48:32 »
Azt sem tudom, hogyan alakul ki még egy sor a már meglévő mellett.
Akik tömegközlekedéssel jönnek, azok esélyesen a Kökinél a leglátványosabb kereszteződésen jönnek át és a 48-as busz vonalán indulnak el, vagyis a bejárattól jobbra lévő megasort bővítik. A kocsival érkezők a panelek között találhatnak viszonylag könnyen parkolóhelyeket, ezért ők a környéket ismerőkkel (a Köki bejárata melletti lámpán átkelőkkel) együtt bal oldalról közelítenek. Nekik beállni a sima sorba plusz egy sarok, szóval a lustaság is benne van.
Ha tippelnem kellene, ez áll a két sor mögött.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8982 Dátum: 2014. március 09. - 22:55:25 »
Utólag is köszi Kaninak, hogy gondolt rám és hozott nekem szendvicset (nagyon finom volt! :sweetheart:)
A baba piskóta után ez már lassan hagyománnyá válik. Pilcz Rolandot is én etetem :D örülök, hogy ízlett!
kemény dolog amit csináltok ott a jegyosztással, ez a minimum szerintem :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #8983 Dátum: 2014. március 09. - 22:59:18 »
Pilcz Rolandot is én etetem :D

Vegyünk fel mindketten "powered by Domi" pólót? :D

Idézet
Köszi, rendes tőled. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8984 Dátum: 2014. március 09. - 23:01:35 »
Ez teljesen jól megmagyarázza, hogy miért folytatódik a két sor, de egyáltalán miért alakul ki?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8985 Dátum: 2014. március 09. - 23:09:58 »
Pilcz Rolandot is én etetem :D

Vegyünk fel mindketten "powered by Domi" pólót? :D

Idézet
Köszi, rendes tőled. :)

megmaradok inkább titkos mecénásnak hehe

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8986 Dátum: 2014. március 09. - 23:16:09 »
Ez teljesen jól megmagyarázza, hogy miért folytatódik a két sor, de egyáltalán miért alakul ki?
Az árusok balról alakítanak ki egy sort reggel – ugye sok kocsival közlekedik. A koraiak oda állnak be, de az újonnan érkezők már megállnak a bejáratban, kialakul a jobboldali. Aztán a balról jövők már nem gyalogolnak el még fél sarkot, és kialakul megint a bal oldali.
Meg aztán van Mann, aki megnézi, hogy melyik sor a rövidebb, és bejön rajta. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #8987 Dátum: 2014. március 09. - 23:20:47 »
megmaradok inkább titkos mecénásnak hehe
A háttérből építed fel a bizniszt... okos. :P Majd fű alatt megy a kérdés, hogy "hé, neked van Domi szendvicséből..?" :lol:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #8988 Dátum: 2014. március 09. - 23:54:51 »
Akik tömegközlekedéssel jönnek, azok esélyesen a Kökinél a leglátványosabb kereszteződésen jönnek át és a 48-as busz vonalán indulnak el, vagyis a bejárattól jobbra lévő megasort bővítik. A kocsival érkezők a panelek között találhatnak viszonylag könnyen parkolóhelyeket, ezért ők a környéket ismerőkkel (a Köki bejárata melletti lámpán átkelőkkel) együtt bal oldalról közelítenek. Nekik beállni a sima sorba plusz egy sarok, szóval a lustaság is benne van.

A legtöbben egyszerüen megunták a sort és a balról támadó egy-két ember mögé beálltak. Másfél órás várakozásom alatt volt időm kielemezni. Esetleg elővételes jeggyel meglehetne ezt oldani, vagy nem. Csak egy ötlet. Utólag már csak a jó emlékek maradnak meg bennem úgyis.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #8989 Dátum: 2014. március 10. - 06:05:48 »
Amikor mi felértünk egy sor állt még és az a bal oldali "eladó" sor volt. A másik oldalra csak később kezdtek állni. Mi a eladó sorba álltunk , de mikorra a ajtóhoz értünk így is 10: 00 volt.Egyszerűen nem akartak már meglévő több méteres sorba állni az emberek.

Ju. Nagyon örülök , hogy  finom volt a csoki.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #8990 Dátum: 2014. március 10. - 11:33:33 »
Plusz, ha már mind2 sorban állnak, az új emberek honnan tudhatnák, hogy melyik sor alakult ki előbb (tyúk vagy a tojás)? Így a vita is parttalan. Kis idő elteltével mind2 sor egyforma hosszú volt egyébként.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8991 Dátum: 2014. március 10. - 12:32:08 »
És mindennek tetejébe a búsók is meg akartak erőszakolni és sehol nem volt egy Panda, aki elmondta volna neki, hogy ez csúnya dolog.  ;D

Minden a Panda beleegyezésével és írásos hozzájárulásával történt :) De jó volt téged látni pajtás!

Hát már a pandák se a régiek... :(
Örülök, hogy eljöttél végre. ;) Marvel Klubra is benézel majd?

Voltak zökkenők az életemben de mivel rendeződött minden, így igen.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8992 Dátum: 2014. március 10. - 15:16:50 »

Jaja, mindig nagyot dob a fórumhangulaton. :) Én már Comicboy-t tudom kihez kötni.

Hát igen, ha már feliratoztam magam nem is csoda ;D
Amúgy meg ne így társíts a névhez mert az év 90%-ában fele ilyen rövid a hajam, csak még nem jutottam el a fodrászhoz, a hónapban már tervbe van véve.

A sorban állás szerintem is borzalmas volt, én kb 9:20-kor értem oda és beálltam a bejárattól jobbra lévő "hivatalos sorba, de már akkor is volt jó néhány ember aki a baloldaliba állt :roll:
A legjobb az volt amikor a gyanútlan járókelők néztek meg minket, és konkrétan lerítt róluk hogy:Ezek a hülyék meg mit állnak, vasárnap fél tízkor ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

DDani

• Gibbon
  • *
« Válasz #8993 Dátum: 2014. március 10. - 16:15:47 »
Csatlakozom én is a "két sor" miatt "panaszkodókhoz". Tényleg jó lenne valamilyen kordonos megoldás, még akkor is, ha esetleg ehhez közterülethasználati engedély kell - bár nem tudom, hogy erre esetleg nincs-e kivétel, nem ez az első hely, ahol egy nagyobb sor esetén kordonokat raknának ki... Mert ez így azokkal szemben nem fair, akik a hosszabb sorban állnak.

Vagy alternatív megoldásként arra a kritikus két-három órára kiállhatna egy szervező elterelgetni a népet. Vagy talán egy "eladók sora" tábla elegendő lenne?

Amikor én jöttem, a jobb oldali sor már a sarkon túl állt, míg a bal oldali még igen rövid volt.  S az összeterelődés sem volt konfliktusmentes, érezhetően nem nagyon akarták beengedni egymást egymás elé az emberek a kapuban...

Újpesten vagy nem volt ekkora sor a 10 órára érkezők között, vagy öregszem (vagy mindkettő :)), de nekem sokkal többnek tűnt a nép.
Ami viszont meglepő volt, hogy ez a hatalmas tömeg nem volt érezhető benn, s ez jó!

Ezt a sorállós problémát leszámítva nagyon jó börze volt. Mintha árus is egyre több lenne, mert két óra lett, mire végigértem (bár a bejutással elment egy óra...).

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #8994 Dátum: 2014. március 10. - 16:20:31 »
Szerintem a tapasztalatok ránevelik majd a sorban állókat, hogy az új sort kezdőket szép szavakkal rögvest a sor végére tereljék...  :spidey:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8995 Dátum: 2014. március 10. - 16:53:34 »
A két sort úgy lehetne elkerülni, hogy akkor szólnak, amikor ott elkezd kialakulni egy másik sor. Amikor már 30-40 ember ott áll a másik sorban igen nehézkes lenne elküldeni őket a hosszabb sor végére.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8996 Dátum: 2014. március 10. - 20:00:05 »
GG rátapintott a lényegre. A kordonnak semmi értelme, mert attól még ugyanúgy állnának két sorban, csak kerítés mögött. A táblát hova tennénk? Mert oda kéne, ahonnan elkezd kialakulni a másik sor. Az viszont nem állandó, mert onnan kezd, ahova egy tolakodó egyén beáll. Azért is nehéz megoldani ezt a problémát, mert ha egy eladó 3/4 10-re jön, a messziről érkező vevők pedig 8-kor már ott vannak, állnak sorban, minek kéne történnie? Ha pedig két sorban lehetne beengedni a tömeget, akkor egyszerre lenne benn annyi ember, hogy akkor meg az lenne a baj - ott nem lehetne elférni.
Egyelőre nem látok megoldást a problémára, sajnos. Csak nagyobb helyiséggel lehetne megoldani, az meg túl drága lenne.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8997 Dátum: 2014. március 10. - 20:05:15 »
Az érdekes igazából az, hogy Újpesten miért nem volt gond soha a sorral? Vagy ennyivel kevesebben lettünk volna?

Hát igen, ha már feliratoztam magam nem is csoda ;D
Amúgy meg ne így társíts a névhez mert az év 90%-ában fele ilyen rövid a hajam, csak még nem jutottam el a fodrászhoz, a hónapban már tervbe van véve.

Hát, ha képhez szeretnélek társítani, akkor azt a facebookon is megtehetem, ha már bejelöltél ismerősnek. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 10. - 20:12:35 írta Ju »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8998 Dátum: 2014. március 10. - 20:36:50 »
Szerzemények. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8999 Dátum: 2014. március 10. - 20:37:50 »
Ott tömegközlekedéssel és autóval is egy irányból közelítetted meg az iskolát, ezért egy sor alakult csak ki. Amúgy ott is volt, hogy a bejárattal merőlegesen volt egy alapsor és abból leágazva kialakult egy hosszabb kígyózó, de idővel csak a hosszúba csatlakozhattak.